sincan koruda paketim varya benım. muaneler ve doğum orda.sadece bu işlem dahıl değildi.bunuda ankara tıp fak özelinde 130a yaptırdım.ama randevu almak çok zor olduHim ne kadar a yaptirdin cnm.bir de dogum u nerde düşünüyorsn
Canım MaşaallahKızlar şimdi ayrıntılı ultrason dan çıktım kızım 397 gram olmuş, herşey yolunda imiş tüm organları iyiymiş maşallah ama kızımı nerdeyse hiç görmedim, devlet hastanelerini sırf bu yüzden sevmiyorum, özelde de 300 lira bile diyen var, yapacak birşey yok artık saglikli olsunda
17 haftamdayim 3 kilo aldimkızlar kac haftalıksınız ,kaç kılo aldınız ?
canım 17+3 haftalığım 6 kilo aldım. Ben başta bişey yiyemedim hiç bulantıdan rahatlayınca saldırdım biraz ama şimdi dengeliyorum artıkkızlar kac haftalıksınız ,kaç kılo aldınız ?
Himm anladim canim.bende hastane arıyorum tavsiye edebileceğin bir yer ve doktor var mi canim.lina ya.gidiyorum normalde doktorumu da.cok seviyorum ama dogum cukurambar koru veya.medicana da yaptiryo be 5000 tl uzeri fiyat.nu yuzden malesef daha.uygun.bir yerler arastiriyorumsincan koruda paketim varya benım. muaneler ve doğum orda.sadece bu işlem dahıl değildi.bunuda ankara tıp fak özelinde 130a yaptırdım.ama randevu almak çok zor oldu
Acaba İstanbul'da mısınız, hangi hastanede yaptırdınız? Ben GOP Hastanesine gidiyorum orda 400 tl dediler devlette yaptırma şansım varsa vermek istemiyorum :SKızlar şimdi ayrıntılı ultrason dan çıktım kızım 397 gram olmuş, herşey yolunda imiş tüm organları iyiymiş maşallah ama kızımı nerdeyse hiç görmedim, devlet hastanelerini sırf bu yüzden sevmiyorum, özelde de 300 lira bile diyen var, yapacak birşey yok artık saglikli olsunda
Gopta kime gidiyosun canim bende oraya gidiyodum ama biraktim orayi simdi orda bi klinige gidiyorumAcaba İstanbul'da mısınız, hangi hastanede yaptırdınız? Ben GOP Hastanesine gidiyorum orda 400 tl dediler devlette yaptırma şansım varsa vermek istemiyorum :S
Benim 1-2 aydır yanıyo bazı günler. Akşamları çok yememeye çalışıyorum. Bi de soda içiyorum.hayırlı günler kızlar...
benim son 4-5 gündür mide yanmalarım başladı.. Sizlerde de oluyor mu? Ne yapsak iyi gelir acaba
Ben ilk aşımı 17. Haftada olmuştum.
Bebek dün kıpır kıprdı. Hatta dışardan bile gözüküyodu. Bugün daha bi kere hissetim. Acaba artık her gün düzenli olarak hareket ediyomu etmiyo mi diye kontrolde olmalı mıyız? Yoksa daha erken mi
Bende bulantilar yuzunden 4 kilo verdm ama suan biraz iyiyim 2 kilo aldim ama hala genel olarak - 2 deyim bundan sonra alirim artikkızlar kac haftalıksınız ,kaç kılo aldınız ?
Evime yakın medicana avcılar var ilk günden beri oraya gidiyorum Özgür hanım var çok tatlı ama hastaneye güvenmediğim için Gop'ta Cengiz beyi yedeğe aldım nede olsa sezeryan olacağım daha iyi bir hastane olsun dedim .Adam biraz soğuk ama yapacak bişey yokGopta kime gidiyosun canim bende oraya gidiyodum ama biraktim orayi simdi orda bi klinige gidiyorum
Bende orada sevinc hanma gidiyordum ama sonra klinikte mine gul hatipoglunu buldum cok ilgili bilgili bir doktor.dogumuda gopta yapacagim kismetse.cevrede dogum acisindan en iyi hastane orasi benimde.Evime yakın medicana avcılar var ilk günden beri oraya gidiyorum Özgür hanım var çok tatlı ama hastaneye güvenmediğim için Gop'ta Cengiz beyi yedeğe aldım nede olsa sezeryan olacağım daha iyi bir hastane olsun dedim .Adam biraz soğuk ama yapacak bişey yok
Bende bulantilar yuzunden 4 kilo verdm ama suan biraz iyiyim 2 kilo aldim ama hala genel olarak - 2 deyim bundan sonra alirim artik
Canım bende İstanbul'da Gop ta Volkan beye gidiyordum çokta memnundum ama tayinim çıkınca mecbur bırakmak zorunda kaldım tüp bebek uzmanı ama aşırı ilgili ve güler yüzlü bütün sorularını sabırla cevaplıyor tavsiye ederim Cengiz bey hakkında dad iyi demişlerdiEvime yakın medicana avcılar var ilk günden beri oraya gidiyorum Özgür hanım var çok tatlı ama hastaneye güvenmediğim için Gop'ta Cengiz beyi yedeğe aldım nede olsa sezeryan olacağım daha iyi bir hastane olsun dedim .Adam biraz soğuk ama yapacak bişey yok
Bende adını çok duydum. Şuan için benim gittiğim hastanelerin içinde en iyisi gibi gibiBende orada sevinc hanma gidiyordum ama sonra klinikte mine gul hatipoglunu buldum cok ilgili bilgili bir doktor.dogumuda gopta yapacagim kismetse.cevrede dogum acisindan en iyi hastane orasi benimde.
Ben de 3 kilo vermiştim onu geri aldım onun üstüne çıkmadım dahakızlar kac haftalıksınız ,kaç kılo aldınız ?
Benim 1-2 aydır yanıyo bazı günler. Akşamları çok yememeye çalışıyorum. Bi de soda içiyorum.
24.haftadan sonra hergün hissedilirmiş. galiba 30dan sonra 2 saat içinde 10 tekmik saymak gerekiyor
Benimki ilk bi 15 dakika baktı, ben tabi duvarları tavanlara bakıyorum hiçbirşey görmedim, sonra bi döndürdü ekranını sırtı dönük bir 15 dakika sonra seni yine alalım dedi, sonra yaklaşık bir 15-20 dakika daha falan bakmistir burun kemiğini ve kalp odalarını damarlarını gösterdi, çok şükür herşey yolunda imiş, darısı sizlerin başınaCanım Maşaallahçok sevindim. Allah bizlerede nasip etsin güzel sonuçlar almayı ne kadar sürdü evet devlette önemsemiyolar duygusallık yok iyi mi iyi neyse şükür iyiymiş bebeğin
Kızlar şimdi ayrıntılı ultrason dan çıktım kızım 397 gram olmuş, herşey yolunda imiş tüm organları iyiymiş maşallah ama kızımı nerdeyse hiç görmedim, devlet hastanelerini sırf bu yüzden sevmiyorum, özelde de 300 lira bile diyen var, yapacak birşey yok artık saglikli olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?