Ben cok agir atlattim yaa kusmalar serumlar 2 -3ay boyle gecti.sukur suan azaldi.senin iyiymis.ben hala yemek yapamiyorum Allahtan kv yakin orda yiyip iciyoruz.istanbuldayim ben calisiyorum ogretmenim sen nerdesinbenımde bulantım oldu 1-2 defa cıkardım . Ama cok agır atlatmadım ben . Yemegımı yaptım .
nerde ıkamet edıyorsun . çalışıyormusun .
Benimki ilk bi 15 dakika baktı, ben tabi duvarları tavanlara bakıyorum hiçbirşey görmedim, sonra bi döndürdü ekranını sırtı dönük bir 15 dakika sonra seni yine alalım dedi, sonra yaklaşık bir 15-20 dakika daha falan bakmistir burun kemiğini ve kalp odalarını damarlarını gösterdi, çok şükür herşey yolunda imiş, darısı sizlerin başına
Ahh ahh istanbul, ben ordan erzuruma gelin geldim erzurum dayımAcaba İstanbul'da mısınız, hangi hastanede yaptırdınız? Ben GOP Hastanesine gidiyorum orda 400 tl dediler devlette yaptırma şansım varsa vermek istemiyorum :S
Masallah Canimm ne güzelll hersey yolundaymis gözün aydinn.. saglikli sihhatli olsunda annesi birdahaki kontrolde görürsün insallah..Kızlar şimdi ayrıntılı ultrason dan çıktım kızım 397 gram olmuş, herşey yolunda imiş tüm organları iyiymiş maşallah ama kızımı nerdeyse hiç görmedim, devlet hastanelerini sırf bu yüzden sevmiyorum, özelde de 300 lira bile diyen var, yapacak birşey yok artık saglikli olsunda
Ben 22.haftanın içindeyim ki zaten 21.hafta bu işlem için ideal, canım ben normalde özele gidiyorum ama hastane de cihaz olmadığı için devlete gitmek zorunda kaldım, devlet hastanesinde bizim için ekran koymamislar o nedenle doktor baktı baktı sonra sadece kalbini ve burun kemigine bakarken ekranını vana döndürdüCanım cok sevındım senın adına, MaaşallahKaç haftalıksın? Neden hiç göremedin, nasıl bakıyorlarki? Nekadar sürdü?
Ayrıntılı ultrasona giren ilk sen oldugun için bi dünya soru sana :)tecrübelerinden faydalanmak hakkımız
demedi canım istemeyecek muhtemelen4 lü tarama testi için bi zaman verdimi doktorun? Bende ikili üçlü yaptırdım ama dörtlü için bişey demedi henüz.
17+4 üm 2,5 kilo aldım hiç bulantı yaşamadımkızlar kac haftalıksınız ,kaç kılo aldınız ?
canım bende istanbuldayım anadolu yakasında oturuyorum zeynep kamilden randevu almaya çalışıyorum özellerde çok pahalı 600 700 civarı fiyat verdilr perinatolog olan yerlere, süleymaniye kadın doğum hastanesini bi araştır istersen orda çekiyor olabilirler.Acaba İstanbul'da mısınız, hangi hastanede yaptırdınız? Ben GOP Hastanesine gidiyorum orda 400 tl dediler devlette yaptırma şansım varsa vermek istemiyorum :S
Ben 22.haftanın içindeyim ki zaten 21.hafta bu işlem için ideal, canım ben normalde özele gidiyorum ama hastane de cihaz olmadığı için devlete gitmek zorunda kaldım, devlet hastanesinde bizim için ekran koymamislar o nedenle doktor baktı baktı sonra sadece kalbini ve burun kemigine bakarken ekranını vana döndürdü
Kızlar şimdi ayrıntılı ultrason dan çıktım kızım 397 gram olmuş, herşey yolunda imiş tüm organları iyiymiş maşallah ama kızımı nerdeyse hiç görmedim, devlet hastanelerini sırf bu yüzden sevmiyorum, özelde de 300 lira bile diyen var, yapacak birşey yok artık saglikli olsunda
kızlar kac haftalıksınız ,kaç kılo aldınız ?
Geçmiş olsun canım :)Slm kızlar dünden beri cok fenayım ishal oldum afedersiniz halsizlikten yataga yapıştım dün gece dr a gittim 3 gün sabah akşam serum yiyecem azıcık gözümü açabildim şükür oglumun tepiklerini duydukca mutlu oluorum bende gittikçe de sertleşio tekmeler :)))
Stres yapma canım inşallah düzelir bi sorun yoktur inşallah...Kızlar dün yazamadım ayrıntılı ultrasona girdim doktor tüm organlarına baktı hepsine çok iyi Çok iyi diye yorum yaptı kalbi böbrekleri beyin gelişimi vs herşey tüm organları maşallah cok güzel dedi en son yüzünü inceledi burun kemiği kısa dedi bu kısalık down sendromunu düşündürür ama başka hiçbi bulgu olmadığı için Irsi olma ihtimali yüksek diye konuştu ikili testimde 83059 da bi risk var yani oda çok düşük bi risk Amniyosentez veya fetal dna testi yapmamı önerdi kafam çok karışık ne düşünmem gerek hiç bilmiyorurun herşey Güzel giderken bu durum çok moralimi bozdu bebeğim de çok büyümüş boyu 28cm olmuş kilosu 459 gr tam bir hafta önde gidiyo yine 22haftalık gelişimle uyumlu dedi ama yine de böyle bi ihtimal vamış
Kızlar dün yazamadım ayrıntılı ultrasona girdim doktor tüm organlarına baktı hepsine çok iyi Çok iyi diye yorum yaptı kalbi böbrekleri beyin gelişimi vs herşey tüm organları maşallah cok güzel dedi en son yüzünü inceledi burun kemiği kısa dedi bu kısalık down sendromunu düşündürür ama başka hiçbi bulgu olmadığı için Irsi olma ihtimali yüksek diye konuştu ikili testimde 83059 da bi risk var yani oda çok düşük bi risk Amniyosentez veya fetal dna testi yapmamı önerdi kafam çok karışık ne düşünmem gerek hiç bilmiyorurun herşey Güzel giderken bu durum çok moralimi bozdu bebeğim de çok büyümüş boyu 28cm olmuş kilosu 459 gr tam bir hafta önde gidiyo yine 22haftalık gelişimle uyumlu dedi ama yine de böyle bi ihtimal vamış
Kızlar bunlar da bizim ciciler:)
Eki Görüntüle 1941001 Eki Görüntüle 1941003 Eki Görüntüle 1941004 Eki Görüntüle 1941005 Eki Görüntüle 1941006 Eki Görüntüle 1941002
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?