Yaa çok güzel bir duyguymuş. Resmen büyüyolar da kendilerini belli ediyolar. Çok şükür ya.
Bir de şu ayrıntılı ultrasonları da atlatsak sorunsuz. İnşallah hepimiz bi oh çekicez..
Etsiz çiğ köfte de yasak mıBen de yiyorum valla canım isterse.Tabi yasaklı şeyler dışında çiğ köfte midye sakatat falan bunları yemiyorum ama garnitürün zararı olacağını düşünmüyorum.Enginarın falan üstüne ne güzel oluyor
Sağolasın inşallah, hepinizden sıra ile iyi haberler bekliyorum, bu arada ben geçen haftalarda tetanoz ilk dozunu vuruldum, bir ay sonrasına ikinci doz için randevum var, benden başka vurulan arkadaş var mı?Çok sevindim canım gözün aydın darısı başımıza inşallahAyrıntılıda devlet çok göstermiyor ama olsun iyi olduğunu bilmek bile yeter.Benim de 27sinde inşallah ben de güzel haberlerle gelirim
Etsiz çiğ köfte de yasak mıyedim ben çok canım çektiydi bişey olmaz inşallah
Benimde yarından sonra randevum bende sorarım ama bunu okudum ben canım aynı kadınlar kulübü deydi sanırım çünkü benm riskli gebelijSüresi varmı canım ne kadar kalırsa devlet mi karşılaşıyor yani. Bende öyle duydum ama acillerde de normalde para alınmaması gerekiyor ama alıyorlar. 23 ünde gidicem sorayım bakalım hastaneye
Afiyet olsun canım yağ bal olsun yiyek bakalım ne olacak halimiz 9 ayın sonundasağolun yorumlarınız için kızlar napıyım valla sanırım yecem :) aynen bazı şeylerin üstüne güzel oluyor..
ben de bazen kendimi engelleyemiyorum malesef yememesi gereken abur cubur olayı bende de var
Canım neler istiyor neler. Doktora da soramam zaten kilo problemim var. Almamam lazım çok fazla. Zararı olmasa bile yiyebilir miyim desem atarlanırYok canım etsiz çiğ köfte yasak değil,pişmemiş ette toksoplazma riski olduğu için etlisi yasak.Ah ahh bi doğsun minnoş neler neler yicem bu zamana kadar kıymetini bilememişim
Ayy hepsi cok cok güzel sağlıkla giysin bebisin..su benim kız cocugu sevgim var ya bi başka hala kız elbislerine icim gidiyo hamdolsun Allah gönlüme göre verdi de ilk çocuğum kız oldu yoksa bunlara bakar bakar heveslenirdim:)Kızlar bunlar da bizim ciciler:)
Eki Görüntüle 1941001 Eki Görüntüle 1941003 Eki Görüntüle 1941004 Eki Görüntüle 1941005 Eki Görüntüle 1941006 Eki Görüntüle 1941002
Bende aynı durumdayım ilk hamileliğimde 6. Ayda başlamıştı son aya kadar devam etti saçlı bebek olursa mide yanması olur derler ama alakası yok.bebek büyüyüp yukarı çıktıkça midenin etkilenmesi ile oluyor sanırım. Gaviskon kullanıyordum o zaman şimdilik bişey kullanmıyorumhayırlı günler kızlar...
benim son 4-5 gündür mide yanmalarım başladı.. Sizlerde de oluyor mu? Ne yapsak iyi gelir acaba
canim doktorlar hep olasılık uzerine konusuyor..icini ferah tut.çok sukur herseyi iyiymis.insallah bi sikinti olmadan sagsalim bebisini kucagina alirsin canim.Kızlar dün yazamadım ayrıntılı ultrasona girdim doktor tüm organlarına baktı hepsine çok iyi Çok iyi diye yorum yaptı kalbi böbrekleri beyin gelişimi vs herşey tüm organları maşallah cok güzel dedi en son yüzünü inceledi burun kemiği kısa dedi bu kısalık down sendromunu düşündürür ama başka hiçbi bulgu olmadığı için Irsi olma ihtimali yüksek diye konuştu ikili testimde 83059 da bi risk var yani oda çok düşük bi risk Amniyosentez veya fetal dna testi yapmamı önerdi kafam çok karışık ne düşünmem gerek hiç bilmiyorurun herşey Güzel giderken bu durum çok moralimi bozdu bebeğim de çok büyümüş boyu 28cm olmuş kilosu 459 gr tam bir hafta önde gidiyo yine 22haftalık gelişimle uyumlu dedi ama yine de böyle bi ihtimal vamış
Insallh en yakim zmnda cikar sizinkilerde bugun ogrendim prensesimiz oluyo rabbim izin verirseinşALLAH görürsün artık canım :) bu göbüş bizde ne zamana olucak acaba
Kız anneleri olarak aramıza hoş geldin, allah sağlıklı şekilde ellerimize almayı da nasıp etsinInsallh en yakim zmnda cikar sizinkilerde bugun ogrendim prensesimiz oluyo rabbim izin verirse
Hosbulduk cnm amin insallh rabbim sag salim kavustursun yavrularimizaKız anneleri olarak aramıza hoş geldin, allah sağlıklı şekilde ellerimize almayı da nasıp etsin
Sürekli değil canım arada gün içinde 1 veya 2 kere oda akşamları.idrar tahlili yaptıralı 1 ay olducanım kaçıncı gebeliğin, yakın zamanda idrar tahlili baktırdın mı? büyüme ağrısı oluyor genelde ama süreklilik arz etmiyor olması lazım
Valla bu nedir anlamadım ki önüne gelene down sendromu dediler şurada kaç kişiyiz 5 6 kişi aynı durumda canım bence bu ırsı bukadar zamansa anlaşılırdı bence takma kafanı bu saatten sonra zaten neyapabilirizki aldırcak halimiz yok bebekler oynuyor ama bence senin ki boş gerçekten takma demem kimseye dua et herşey yolunda benceKızlar dün yazamadım ayrıntılı ultrasona girdim doktor tüm organlarına baktı hepsine çok iyi Çok iyi diye yorum yaptı kalbi böbrekleri beyin gelişimi vs herşey tüm organları maşallah cok güzel dedi en son yüzünü inceledi burun kemiği kısa dedi bu kısalık down sendromunu düşündürür ama başka hiçbi bulgu olmadığı için Irsi olma ihtimali yüksek diye konuştu ikili testimde 83059 da bi risk var yani oda çok düşük bi risk Amniyosentez veya fetal dna testi yapmamı önerdi kafam çok karışık ne düşünmem gerek hiç bilmiyorurun herşey Güzel giderken bu durum çok moralimi bozdu bebeğim de çok büyümüş boyu 28cm olmuş kilosu 459 gr tam bir hafta önde gidiyo yine 22haftalık gelişimle uyumlu dedi ama yine de böyle bi ihtimal vamış
# efsunsuz sen naptın canım durumun nasıl gidiyor ayrıntılı nezaman senincanım down sendromu tek burun kemiğiyle anlaşılmıyor
bir sürü kemik uzunluğuna daha bakılıyor...
eğer diğerleri normalse gönlünü ferah tut..bir de ailede burunlar küçükse normaldir canım...
inşallah sağlıkla kucağımıza alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?