2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yaa çok güzel bir duyguymuş. Resmen büyüyolar da kendilerini belli ediyolar. Çok şükür ya.
Bir de şu ayrıntılı ultrasonları da atlatsak sorunsuz. İnşallah hepimiz bi oh çekicez..

Ben de bi hissetseydim güzel olacaktı..

Benim de vajina ile bacağın birleştiği yer 3 gündür ağrıyor. Doktor magnezyum verdi ama bugün de nöbetçiydim okulda perişan oldum ya.

Etsiz çiğ köfte de yasak mı yedim ben çok canım çektiydi bişey olmaz inşallah

Çok sevindim canım gözün aydın darısı başımıza inşallah Ayrıntılıda devlet çok göstermiyor ama olsun iyi olduğunu bilmek bile yeter.Benim de 27sinde inşallah ben de güzel haberlerle gelirim
Sağolasın inşallah, hepinizden sıra ile iyi haberler bekliyorum, bu arada ben geçen haftalarda tetanoz ilk dozunu vuruldum, bir ay sonrasına ikinci doz için randevum var, benden başka vurulan arkadaş var mı?

Etsiz çiğ köfte de yasak mı yedim ben çok canım çektiydi bişey olmaz inşallah

Yok canım etsiz çiğ köfte yasak değil,pişmemiş ette toksoplazma riski olduğu için etlisi yasak.Ah ahh bi doğsun minnoş neler neler yicem bu zamana kadar kıymetini bilememişim

Süresi varmı canım ne kadar kalırsa devlet mi karşılaşıyor yani. Bende öyle duydum ama acillerde de normalde para alınmaması gerekiyor ama alıyorlar. 23 ünde gidicem sorayım bakalım hastaneye
Benimde yarından sonra randevum bende sorarım ama bunu okudum ben canım aynı kadınlar kulübü deydi sanırım çünkü benm riskli gebelij

sağolun yorumlarınız için kızlar napıyım valla sanırım yecem :) aynen bazı şeylerin üstüne güzel oluyor..
ben de bazen kendimi engelleyemiyorum malesef yememesi gereken abur cubur olayı bende de var
Afiyet olsun canım yağ bal olsun yiyek bakalım ne olacak halimiz 9 ayın sonunda

Yok canım etsiz çiğ köfte yasak değil,pişmemiş ette toksoplazma riski olduğu için etlisi yasak.Ah ahh bi doğsun minnoş neler neler yicem bu zamana kadar kıymetini bilememişim
Canım neler istiyor neler. Doktora da soramam zaten kilo problemim var. Almamam lazım çok fazla. Zararı olmasa bile yiyebilir miyim desem atarlanır benim iyiliğimi istiyor da bu da can çekiyor işte

17. Haftaya yeni girdim 1,5 kilo aldım.
Ama dikkat ediyorum erkenden şişmiyim diye rahat gecsin hamilelik:)
Tatlı yemiyorm ufak tefek bazen cokcok az..ekmekte cok az yiyorum abur cubur hiç yemiyorum normaldede yemezdim zararkı diye...bol su içiyorum. Evde esneme hareketlerine basladım. Hafifletiyor insanı..
Bakalım devamı nasıl olacak

Ayrıca kızlar görüyorum bazı olumsuzluk yaşayan arkadaşlarımızı dualarim sizinle ve eminim hepimiz mutlu sağlıklı bi sekilde alacagz bebislerimizi kucağımıza dua edelim ve umutsuzluga dusmeyelim ve su var hic bi dr kendini riske atmaz en ufak biseyde bile bukadar korkutmak ondan bence yasayn biri olarak biliyorum hersey güzel olacak...

hayırlı günler kızlar...
benim son 4-5 gündür mide yanmalarım başladı.. Sizlerde de oluyor mu? Ne yapsak iyi gelir acaba
Bende aynı durumdayım ilk hamileliğimde 6. Ayda başlamıştı son aya kadar devam etti saçlı bebek olursa mide yanması olur derler ama alakası yok.bebek büyüyüp yukarı çıktıkça midenin etkilenmesi ile oluyor sanırım. Gaviskon kullanıyordum o zaman şimdilik bişey kullanmıyorum

canim doktorlar hep olasılık uzerine konusuyor..icini ferah tut.çok sukur herseyi iyiymis.insallah bi sikinti olmadan sagsalim bebisini kucagina alirsin canim.

canım kaçıncı gebeliğin, yakın zamanda idrar tahlili baktırdın mı? büyüme ağrısı oluyor genelde ama süreklilik arz etmiyor olması lazım
Sürekli değil canım arada gün içinde 1 veya 2 kere oda akşamları.idrar tahlili yaptıralı 1 ay oldu

Nursecm.......................Erkek .............isim
M123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Efefsunkar....................Erkek..................isim
Bihter34.......................Erkek...................isim
Cgdmkrks.....................Erkek..................isim
Orangurann.................Erkek..................isim
Alnilam........................Erkek.................isim

Haziranannesiyim.........Kız....................SARYA
Snmclsn.........................Kız......................ARYA
Gzleem..........................Kız.......................ELA
Es2607...........................Kız......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız....................ADA
Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim
Asi4261.........................Kız.......................isim
Mavi_dem....................Kız........................isim
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA
Lucccck........................Kız........................isim

Valla bu nedir anlamadım ki önüne gelene down sendromu dediler şurada kaç kişiyiz 5 6 kişi aynı durumda canım bence bu ırsı bukadar zamansa anlaşılırdı bence takma kafanı bu saatten sonra zaten neyapabilirizki aldırcak halimiz yok bebekler oynuyor ama bence senin ki boş gerçekten takma demem kimseye dua et herşey yolunda bence

# efsunsuz sen naptın canım durumun nasıl gidiyor ayrıntılı nezaman senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…