2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
tahlilleri devlette yaptırdıysan sonuçları doktorlar sistemden de görebiliyor diye biliyorum.Belki ona göre vermiştir.
Bir de eğer kan değerlerin normal sınırdaysa da veriyorlar demir,illaki düşük olması gerekmiyor. Eğer takviye yapılmazsa çok düşüyormuş çünkü.

ben kan hapını 2.ayımdan itibaren içmeye başladım doğuma kadar içmem gerektiğini söyledi. ablam iki hamilelik geçirdi ikisindede vitamin kullandı 5.ayından itibaren. bir dahaki randevumda doktora soracağım.

Canım kan değeriyle demir değeri farklı. En son ben demiri tetanoz aşısı olmaya gidince sağlık ocağında kan alıp bakmışlardı. Kan değerim iyiydi ama demir depom alt seviyeye inmiş. Bebekler sömürüyo bizi :)

Şimdi tahlilime baktım yeniden. Ferritin değerim alt sınırdan biraz az çıkmış. Yani demir eksikliği olmaya başlamış demiştiler hatta.
Ferro sanol kullanıyorum , bünyemi mahvetti ama inşallah işe yarıyodur.

Canim onlari kullanman gerekli bebek vucudundan beslendigi icin dogumdan sonra annnenin zayif dusmemesi.icin de onemli..ve kan.hapi da kesinlikle onemli..agir geliyo derken napiyo bulanti mi yapiyo.gece yatarken.ic.istersen

Decaviti öğle yemeğinden sonra alıyorum, demir ilacını gece yatmadan önce alıyorum. Kan ilacı vermediler bana henüz. Ya çok kabız yapıyo yani artık baş edilcek gibi değil arada içmiyorum valla savsaklıyorum artık

Hangi kremi kullanıyorsun, etkili gelmiyo olabilir mi değiştirmeyi denesen?

kızlar cok kötü grip oldum. bitki çayı fazlası zarar dıye bırsey içemiyorum. eczanelerde satılan c vitaminlerini içmekte bi sakınca varmı ? doktoruna danısan varmı ?

lımonlu sınırsız ıhlamur ıcebılırsın .
ek vıtamın kullanma hazır seyler .bende doktoruma sormustum gecen hafta bende grıptım .

decaviti mi? Ya bende istesem yazar belki de demek ki ihtiyaç görmüyor diye düşündüm..
Bu arada senin ekstra ekstra vitamin ihtiyacın var istemekte haklısın

benim doktorumda kesti vitamini kilo yapar bu saatten sonra diye. bi magnezyum bide demir ilacı verdi onun yerine.

renkli ultrason için dr. prenatolog önerdi, bakırköyde bir yer aradım 500 TL ücreti. avrupa yakası prenatolog bilen var mıdır

@zehrayalcin87 demir hapını ihmal ettikçe o problemden kurtulamazsın. Ben kullanmaya başladığım ilk hafta çok kötü olmuştum,azmettim bırakmadım şimdi normale döndü bünyem. Savsaklayıp içmeyince bünye hiç alışamıyor,sürekli kabızlık oluyor. nacizane tavsiyem aralıksız kullanmaya devam et

zaten kendi odamıza bir tane alıcaz o 5-6 aya kadar yatılıyormuş ya onlardan ona daha çok hevesim var çünkü şöyle cibinlikli fln:) oda bi müddet kalacak gelen giden yatsın diye şekil düzenlemesine gidilecek sanırım şimdilik:)

Çoook haklısın. Ben neler çektim aman Yarabbim. 4 gün wc çıkmadığımı bilirim. Azimli olup hergün düzenli kullanınca vucut alışıyor ve rutine dönüyor çok şükür.

Ben de dün gittim sağlık ocağına. Kontrol için çağırmıştı. Tansiyon normal kilo normal dedi. 3 Şubat a da aşı için gün verdi.

Hareketlerini 18+1 de hissetmeye başladım şükürler olsun. O günden beri de hergün hissediyorum. Gece yatağa yatınca çok hareketli oluyor minik kızım. Eğer gün içinde hissetmezsem hemşirenin dediği gibi yapıyorum. Hatta dün tam 1 saat elim karnımda sırt üstü uzanıp bekledim kıpırtıları. Çok harika bir duyguymuş :)
Rabbim tez vakitte hissetmeyen hamişlerede tattırsın..

kızlar benım dr sadece elevit verdi. onu kullanmaya devam ediyorum.
bizim teknolojik sağlık ocağı beni aradı watsuptan tahlillerimi istedi
yolladım, kan değerlerimin çok iyi olduğunu falan söyledi. belki dr ondan vermedi ama balık yiyemiyorum dediğimde boşa benden omega falan bekleme oyle seyler vermem. doğalını yiyeceksın dedi.

ağır grip geçiriyorum hamlilelik döneminde bunu yaşayan oldu mu, 5 gündür serum alıyorum sadece uyutuyor başka bi işe yaramıyor
çok geçmiş olsun,ben yaklaşık 15 gün önce geçirdim, 3 kere acillik oldum, bir gece hastanede yattım, sürekli serum yedim ama düzelemedim, aksine hergün daha kötü oluyordum,sonra burnumdan bir test yaptırdılar, domuz gribininde dahil olduğu bir virüs kapmışım, enfluvir adında ilaç kulladım, bundan dolayı ağır grip geçirmişim

Geçen sene bende domuz gribine yakalanmıştım ve bu sene aynı şeyin tekrar etmesinden çok korkuyorum, bebeğime zarar gelir diye.. o ilaç çok iyi adeta panzehiri bu hastalığın, gebelikte kullanılıyor muymuş?

Çoook haklısın. Ben neler çektim aman Yarabbim. 4 gün wc çıkmadığımı bilirim. Azimli olup hergün düzenli kullanınca vucut alışıyor ve rutine dönüyor çok şükür.
Kabız olursam diye dr.um duphalac vermişti kızlar 1 gün arayla tuvalete çıkmak normalmiş 2. gün gelmezse günde 4 kaşığa kadar iç dedi beni de mahvetmişti kabız hatta sancısından dr a gidip serum yemişliğim bile var :) sabah aç karna süt içmek iyi geldi ama bana tavsiye ederim.

3 lu test sonucum çıkmış doktor güzel herşey yolunda dedi...ama evde kağıdı inceledim duşuk uE3 seviyesi şuphelidir yazıyor

2 ayrı kabızlık için şurup ve kapsül denemişliğim var o dönem. lakin ben de işe yaramamıştı. gün kurusu kayısısı mı dersin süt zeytinyağı vs mi dersin. hiç biri malesef yaramadı ben de. ta ki vucut alışıp da kabul edene dek :) insan başına gelince anlıyor. hergün wc ye çıkmanın ne kadar önemli olduğunu

hadı yaa yıne mı gostermedı canım neyse ıyı olsunda gerısı onemlı degıl benım kıde bı erkek sonra kız dedıgı ıcın hala tam emın olacak sevemeyorum cucgumu kızım dıye sankı yıne degısecek dıye en azından doktorun emın olmadan soylemıyo ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…