- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
tahlilleri devlette yaptırdıysan sonuçları doktorlar sistemden de görebiliyor diye biliyorum.Belki ona göre vermiştir.Canım tek tereddütüm şu. Ben şuan gittiğim doktora kan tahlillerim yapıldıktan sonra gitmeye başladım. Ne kan tahlili yaptı ne de tahlillerimi istedi. Yani kan değerlerimi eksiğimi fazlamı bilmiyor yani. %95 herkesin demiri düşük oluyor diye %5 lik kalan hamileleri de göz ardı edip onlara da mı veriyor acaba doktorlar bu ilaçları?
Canım tek tereddütüm şu. Ben şuan gittiğim doktora kan tahlillerim yapıldıktan sonra gitmeye başladım. Ne kan tahlili yaptı ne de tahlillerimi istedi. Yani kan değerlerimi eksiğimi fazlamı bilmiyor yani. %95 herkesin demiri düşük oluyor diye %5 lik kalan hamileleri de göz ardı edip onlara da mı veriyor acaba doktorlar bu ilaçları?
Canım tek tereddütüm şu. Ben şuan gittiğim doktora kan tahlillerim yapıldıktan sonra gitmeye başladım. Ne kan tahlili yaptı ne de tahlillerimi istedi. Yani kan değerlerimi eksiğimi fazlamı bilmiyor yani. %95 herkesin demiri düşük oluyor diye %5 lik kalan hamileleri de göz ardı edip onlara da mı veriyor acaba doktorlar bu ilaçları?
Canim onlari kullanman gerekli bebek vucudundan beslendigi icin dogumdan sonra annnenin zayif dusmemesi.icin de onemli..ve kan.hapi da kesinlikle onemli..agir geliyo derken napiyo bulanti mi yapiyo.gece yatarken.ic.istersen
Kizlar bu arada ben krem yag kullanmama ragmen göğüslern alti ozellikle catladi yaa.kirmizi.cizgiler oldusanirim catlayinca engel olamiyorsun artik..ve kilo nerden alirsak en cok.oralar catliyo.heralde.normalde gogslerim.cok buyuk degildi.ama simdi.baya.buyuduler ondan catlak oldu sanirim
kızlar cok kötü grip oldum. bitki çayı fazlası zarar dıye bırsey içemiyorum. eczanelerde satılan c vitaminlerini içmekte bi sakınca varmı ? doktoruna danısan varmı ?
decaviti mi? Ya bende istesem yazar belki de demek ki ihtiyaç görmüyor diye düşündüm..
Bu arada senin ekstra ekstra vitamin ihtiyacın var istemekte haklısın
zaten kendi odamıza bir tane alıcaz o 5-6 aya kadar yatılıyormuş ya onlardan ona daha çok hevesim var çünkü şöyle cibinlikli fln:) oda bi müddet kalacak gelen giden yatsın diye şekil düzenlemesine gidilecek sanırım şimdilik:)ilk başta bebeğin odasını ayırmak sana çok zor olur hemde psikolojik olarak gece anneyle aynı odada uyuması önemli ben oğlumu 1 yaşından sonra ayırdım hemde normal genç odası tarzı bişey aldım uzun süre kullansın diye bazanın yanına uzun şifonyerini koydum böylelikle bariyer oldu acele etme bence bebek odası için biliyorum insanın gönlü istiyor ama inan kullanamazsın
Çoook haklısın. Ben neler çektim aman Yarabbim. 4 gün wc çıkmadığımı bilirim. Azimli olup hergün düzenli kullanınca vucut alışıyor ve rutine dönüyor çok şükür.@zehrayalcin87 demir hapını ihmal ettikçe o problemden kurtulamazsın. Ben kullanmaya başladığım ilk hafta çok kötü olmuştum,azmettim bırakmadım şimdi normale döndü bünyem. Savsaklayıp içmeyince bünye hiç alışamıyor,sürekli kabızlık oluyor. nacizane tavsiyem aralıksız kullanmaya devam et
Ben de dün gittim sağlık ocağına. Kontrol için çağırmıştı. Tansiyon normal kilo normal dedi. 3 Şubat a da aşı için gün verdi.Selam kızlar, bugün sağlık ocağına kaydımızı yaptırdık, takvim oluşturduk ve tetanoz aşısı için 20. haftadan sonraya randevulaştık. 17+1 65 kg ile başlamıştım bugün sağlık ocağında 70 çıktım. Başta bir bozuldum fazla diye ama napim canı sağolsun :)
Hareketlerini 18+1 de hissetmeye başladım şükürler olsun. O günden beri de hergün hissediyorum. Gece yatağa yatınca çok hareketli oluyor minik kızım. Eğer gün içinde hissetmezsem hemşirenin dediği gibi yapıyorum. Hatta dün tam 1 saat elim karnımda sırt üstü uzanıp bekledim kıpırtıları. Çok harika bir duyguymuş :)hala hareket hissedemedim ben, sağlık ocağında ki hemşire sırtüstü yat sakin bir şekilde bekle nabız atması gibi hissedeceksin dedi. öyle birşey hissettim arada ama ben gerçekten kendi nabzım sanıyordum :)
çok geçmiş olsun,ben yaklaşık 15 gün önce geçirdim, 3 kere acillik oldum, bir gece hastanede yattım, sürekli serum yedim ama düzelemedim, aksine hergün daha kötü oluyordum,sonra burnumdan bir test yaptırdılar, domuz gribininde dahil olduğu bir virüs kapmışım, enfluvir adında ilaç kulladım, bundan dolayı ağır grip geçirmişimağır grip geçiriyorum hamlilelik döneminde bunu yaşayan oldu mu, 5 gündür serum alıyorum sadece uyutuyor başka bi işe yaramıyor
çok geçmiş olsun,ben yaklaşık 15 gün önce geçirdim, 3 kere acillik oldum, bir gece hastanede yattım, sürekli serum yedim ama düzelemedim, aksine hergün daha kötü oluyordum,sonra burnumdan bir test yaptırdılar, domuz gribininde dahil olduğu bir virüs kapmışım, enfluvir adında ilaç kulladım, bundan dolayı ağır grip geçirmişim
Kabız olursam diye dr.um duphalac vermişti kızlar 1 gün arayla tuvalete çıkmak normalmiş 2. gün gelmezse günde 4 kaşığa kadar iç dedi beni de mahvetmişti kabız hatta sancısından dr a gidip serum yemişliğim bile var :) sabah aç karna süt içmek iyi geldi ama bana tavsiye ederim.Çoook haklısın. Ben neler çektim aman Yarabbim. 4 gün wc çıkmadığımı bilirim. Azimli olup hergün düzenli kullanınca vucut alışıyor ve rutine dönüyor çok şükür.
2 ayrı kabızlık için şurup ve kapsül denemişliğim var o dönem. lakin ben de işe yaramamıştı. gün kurusu kayısısı mı dersin süt zeytinyağı vs mi dersin. hiç biri malesef yaramadı ben de. ta ki vucut alışıp da kabul edene dek :) insan başına gelince anlıyor. hergün wc ye çıkmanın ne kadar önemli olduğunuKabız olursam diye dr.um duphalac vermişti kızlar 1 gün arayla tuvalete çıkmak normalmiş 2. gün gelmezse günde 4 kaşığa kadar iç dedi beni de mahvetmişti kabız hatta sancısından dr a gidip serum yemişliğim bile var :) sabah aç karna süt içmek iyi geldi ama bana tavsiye ederim.
hadı yaa yıne mı gostermedı canım neyse ıyı olsunda gerısı onemlı degıl benım kıde bı erkek sonra kız dedıgı ıcın hala tam emın olacak sevemeyorum cucgumu kızım dıye sankı yıne degısecek dıye en azından doktorun emın olmadan soylemıyo ne guzelhayırlı günler kızlar..
bugün kontrolüm vardı,iyi geçti çok şükür..
214 gram olmuş bebeğin,boyunu söylemedi ama.. Henüz hareketlerini hissetmeye başlamadığım için hep tedirgin gidiyorum ya birşey varsa diye.Bundan sonra hissederim artık inşallah..
Cinsiyetimiz hala net değil..Boş gibi gözüküyor ama minik birşeyde var gibi dedi. Bazı erkeklerin pipisi küçük olup sonradan gelişebiliyor dedi..10 gün sonra sadece cinsiyet için birdaha gidicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?