2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende normalde de var kabızlık ama bu kadar rahatsız olmuyordum şimdi ikinci gün çıkmasam mahvoluyorum kefir iyi gelir diyorlar bide onu deneyeyim bakalım ne olacak. gerçekten çok önemliymiş de haberimiz yokmuş:)

kızlar cok kötü grip oldum. bitki çayı fazlası zarar dıye bırsey içemiyorum. eczanelerde satılan c vitaminlerini içmekte bi sakınca varmı ? doktoruna danısan varmı ?
Canım Eczanede Sambucol diye bi takviye var ben ondan kullandım Hafif kırgın olduğumda ondan atıyorum hamileler kullanıyor sakıncası yok benim doktorum verdi çok memnun kaldım Sambucol efervesan tablet int.araştırabilirsin kara mürver meyvesi ektratı 37 tl

bize ilk erkek gibi demişti dr. um hatta başka bi hastanede de erkek kesin dedi son kontrolde dr dedi ki kız bu:/ eşimle baktık birbirimize öyle birkaç bişey de almıştım kıyafet fln:) sonra oğluşum gösterdi hemen pipisini rahat ettik:)

tabii sonradan değişmesinden iyidir söylememesi ama cinsiyet belli olmayınca da bir şey alasım gelmiyor benim. Napalım artık sabredeceğiz

3 lu test sonucum çıkmış doktor güzel herşey yolunda dedi...ama evde kağıdı inceledim duşuk uE3 seviyesi şuphelidir yazıyor
buna istinaden araştırma yaptım eğer 250 de 1 in üzerinde ise riskliymiş 250 de 1 ila 1000 de 1 arasında ise düşük riskliymiş benimkisi 728 de 1 miş ....oh be içim rahatladı

Anlamadığım bir şey var şimdi 17. haftadayız insanlar sorduğunda kaç aylık diye soruyor haftadan anlamıyor olabiliyorlar. şimdi bizim 4 bitti 5 e girdik artık 5 aylık mı diyeceğiz. Bazı yerlerdede bakıyorum 3 ay yeni bitti yazıyor. kafam karıştı

sen 4.5 aylık diyeceksın:)

bende de aynı problem var. yaklaşık 3 haftadır soranlara hep 4 dedim.2 hafta daha 4 derim sonra 5 demeye başlarım herhalde

buna istinaden araştırma yaptım eğer 250 de 1 in üzerinde ise riskliymiş 250 de 1 ila 1000 de 1 arasında ise düşük riskliymiş benimkisi 728 de 1 miş ....oh be içim rahatladı

Canım zaten şüphe olsa doktorun mutlaka söylerdi.Öyle bişey olsa Allah korusun,senden saklama lüksü yok yani çok sevindim risksiz çıkmasına.Darısı artık detaylına

bende de aynı problem var. yaklaşık 3 haftadır soranlara hep 4 dedim.2 hafta daha 4 derim sonra 5 demeye başlarım herhalde

o zamanda zaman hiç geçmiyor gibi oluyor anneme o kadar süre 4 dedim ki kadıncığaz şok oldu ne 4 müş diye :)
Bugün sağlık ocağında ki hemşire 4 bitmiş 5 olmuşsun yakında hissedersin hareketlerini dedi. 5 diyesim var :)

renkli ultrason için dr. prenatolog önerdi, bakırköyde bir yer aradım 500 TL ücreti. avrupa yakası prenatolog bilen var mıdır

benim doktorum bakırköyde biryer önerdi. ama doktor periontolg mu tam bilmiyorum. doktor çok güvendiğini söylediği için başka bir yerde araştırmadım. ultramed yerin adı fiyatı 350 dediler ama doktorum yönlendirdiği için 280 e yapacaklar.
periontologlar sanırım fiyat olarak yüksek oluyor. ben 4 sene önce lemi ibrahimoğlunda yaptırmıştım çok çok memnun kaldım ama daha o zaman fiyatı 350 tlydi.

14-17.haftalar 4.ay ,18-21. haftalar 5. ay, 22-26 .haftalar 6.ay,27-30 .haftalar 7.ay 31-35 .haftalar 8.ay 36-40.aylarda 9.ay olarak geçiyor.

bi arkadaş bi liste göndermişti bu konuda orda bu şekilde yazıyordu. bizim topik şu an genel olarak 5.ay içinde hatta bazı arkadaşlarımız 6.ayına girdi girecek yani.

ay zaman her türlü geçmiyor zaten..
Benimde 5 diyesim var aslında ama az daha sabredeyim diyorum :)

Canım zaten şüphe olsa doktorun mutlaka söylerdi.Öyle bişey olsa Allah korusun,senden saklama lüksü yok yani çok sevindim risksiz çıkmasına.Darısı artık detaylına
sağol canım ...detaylıyı ne zaman yapıyorlar yarın bi başka doktora randevu aldım bide devlette doktorum olsun diye acaba yarın yapar mı heyecanlandım :)

Evet canım onda karar kıldım diğeri içime sinmedi iyiki de sinmemiş :) hastane olarak medical park istiyorum şimdilik sende durumlar nedir bebişin cinsiyeti ne?

olabiliyor böyle şeyler içini ferah tut, hekimin uygun gördüyse yeterli demek ki canım radyologun görmesi, hekimin üstüne görüş belirtmek uygun olmaz işin uzmanı onlar sonuçta

Bende ayrıntılıya gırınce kesın emın olacağım orda net bellı olur dıye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…