- 20 Ekim 2016
- 72
- 52
- 8
- 39
Bende normalde de var kabızlık ama bu kadar rahatsız olmuyordum şimdi ikinci gün çıkmasam mahvoluyorum kefir iyi gelir diyorlar bide onu deneyeyim bakalım ne olacak. gerçekten çok önemliymiş de haberimiz yokmuş:)2 ayrı kabızlık için şurup ve kapsül denemişliğim var o dönem. lakin ben de işe yaramamıştı. gün kurusu kayısısı mı dersin süt zeytinyağı vs mi dersin. hiç biri malesef yaramadı ben de. ta ki vucut alışıp da kabul edene dek :) insan başına gelince anlıyor. hergün wc ye çıkmanın ne kadar önemli olduğunu
Canım Eczanede Sambucol diye bi takviye var ben ondan kullandım Hafif kırgın olduğumda ondan atıyorum hamileler kullanıyor sakıncası yok benim doktorum verdi çok memnun kaldım Sambucol efervesan tablet int.araştırabilirsin kara mürver meyvesi ektratı 37 tlkızlar cok kötü grip oldum. bitki çayı fazlası zarar dıye bırsey içemiyorum. eczanelerde satılan c vitaminlerini içmekte bi sakınca varmı ? doktoruna danısan varmı ?
bize ilk erkek gibi demişti dr. um hatta başka bi hastanede de erkek kesin dedi son kontrolde dr dedi ki kız bu:/ eşimle baktık birbirimize öyle birkaç bişey de almıştım kıyafet fln:) sonra oğluşum gösterdi hemen pipisini rahat ettik:)hadı yaa yıne mı gostermedı canım neyse ıyı olsunda gerısı onemlı degıl benım kıde bı erkek sonra kız dedıgı ıcın hala tam emın olacak sevemeyorum cucgumu kızım dıye sankı yıne degısecek dıye en azından doktorun emın olmadan soylemıyo ne guzel
buna istinaden araştırma yaptım eğer 250 de 1 in üzerinde ise riskliymiş 250 de 1 ila 1000 de 1 arasında ise düşük riskliymiş benimkisi 728 de 1 miş ....oh be içim rahatladı3 lu test sonucum çıkmış doktor güzel herşey yolunda dedi...ama evde kağıdı inceledim duşuk uE3 seviyesi şuphelidir yazıyor
ayy kocaman bu maşallah..fotosunuda atayım..Baya büyümüş maşallah,bakıp bakıp gözlerim doluyor
fotosunuda atayım..Baya büyümüş maşallah,bakıp bakıp gözlerim doluyor
sen 4.5 aylık diyeceksın:)Anlamadığım bir şey var şimdi 17. haftadayız insanlar sorduğunda kaç aylık diye soruyor haftadan anlamıyor olabiliyorlar. şimdi bizim 4 bitti 5 e girdik artık 5 aylık mı diyeceğiz. Bazı yerlerdede bakıyorum 3 ay yeni bitti yazıyor. kafam karıştı
bende de aynı problem var. yaklaşık 3 haftadır soranlara hep 4 dedim.2 hafta daha 4 derim sonra 5 demeye başlarım herhaldeAnlamadığım bir şey var şimdi 17. haftadayız insanlar sorduğunda kaç aylık diye soruyor haftadan anlamıyor olabiliyorlar. şimdi bizim 4 bitti 5 e girdik artık 5 aylık mı diyeceğiz. Bazı yerlerdede bakıyorum 3 ay yeni bitti yazıyor. kafam karıştı
buna istinaden araştırma yaptım eğer 250 de 1 in üzerinde ise riskliymiş 250 de 1 ila 1000 de 1 arasında ise düşük riskliymiş benimkisi 728 de 1 miş ....oh be içim rahatladı
bende de aynı problem var. yaklaşık 3 haftadır soranlara hep 4 dedim.2 hafta daha 4 derim sonra 5 demeye başlarım herhalde
renkli ultrason için dr. prenatolog önerdi, bakırköyde bir yer aradım 500 TL ücreti. avrupa yakası prenatolog bilen var mıdır
Anlamadığım bir şey var şimdi 17. haftadayız insanlar sorduğunda kaç aylık diye soruyor haftadan anlamıyor olabiliyorlar. şimdi bizim 4 bitti 5 e girdik artık 5 aylık mı diyeceğiz. Bazı yerlerdede bakıyorum 3 ay yeni bitti yazıyor. kafam karıştı
ay zaman her türlü geçmiyor zaten..o zamanda zaman hiç geçmiyor gibi oluyor anneme o kadar süre 4 dedim ki kadıncığaz şok oldu ne 4 müş diye :)
Bugün sağlık ocağında ki hemşire 4 bitmiş 5 olmuşsun yakında hissedersin hareketlerini dedi. 5 diyesim var :)
sağol canım ...detaylıyı ne zaman yapıyorlar yarın bi başka doktora randevu aldım bide devlette doktorum olsun diye acaba yarın yapar mı heyecanlandım :)Canım zaten şüphe olsa doktorun mutlaka söylerdi.Öyle bişey olsa Allah korusun,senden saklama lüksü yok yaniçok sevindim risksiz çıkmasına.Darısı artık detaylına
Evet canım onda karar kıldım diğeri içime sinmedi iyiki de sinmemiş :) hastane olarak medical park istiyorum şimdilik sende durumlar nedir bebişin cinsiyeti ne?Ahmet beye devam ed
Ahmet beye devam ediyosun demekki kararsızım demiştin en son iyi olmuş:)bende demet hanıma devam ediyorum ama ayrıntılı için ahmet beyden aldım randevu :)bu arada doğum için hastane düşündünmü ?
maşallah canımfotosunuda atayım..Baya büyümüş maşallah,bakıp bakıp gözlerim doluyor
olabiliyor böyle şeyler içini ferah tut, hekimin uygun gördüyse yeterli demek ki canım radyologun görmesi, hekimin üstüne görüş belirtmek uygun olmaz işin uzmanı onlar sonuçtaInşallah sağlıkla kucağına alırsın mucizeni canim. Takmamak mümkün mu tabii ki değil ama kızım için rahatlamaya çalışıyorum onun iyi olduğunu düşünüyorum. Tek isteğim o etkilenmesin
Radyolog anlayamaz mi ki canim sanırım benim hastanemde radyolog var doktorum ona yonlendirdi
Inşallah canim. Düzeldiğini bi duysam dünyalar benim olacak. Bazen diyorum ki doktor abartıyor benim küçük kızımın kalbi o kadar güzel ki paril paril parlıyor.
Bende ayrıntılıya gırınce kesın emın olacağım orda net bellı olur dıye düşünüyorum :)bize ilk erkek gibi demişti dr. um hatta başka bi hastanede de erkek kesin dedi son kontrolde dr dedi ki kız bu:/ eşimle baktık birbirimize öyle birkaç bişey de almıştım kıyafet fln:) sonra oğluşum gösterdi hemen pipisini rahat ettik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?