kullandığım ilaç bebeklere kullanılan ilaçmış, hamilelikte sakıncası yokmuş, aman dikkat et , hamilelikte daha zor geçiyorGeçen sene bende domuz gribine yakalanmıştım ve bu sene aynı şeyin tekrar etmesinden çok korkuyorum, bebeğime zarar gelir diye.. o ilaç çok iyi adeta panzehiri bu hastalığın, gebelikte kullanılıyor muymuş?
maşallahfotosunuda atayım..Baya büyümüş maşallah,bakıp bakıp gözlerim doluyor
Evet alınmıyor ama bazı özel hastaneler yinede alıyormuş. Pazartesi günü randevumda soracagım inş.Canim bende bu konuyu.biraz arastirdim da. Kuvezde ucret alinmamasi.gerekli.diye.biliyorum.hep.sure olarak bilmiyorum ama.ozellerde de yenidogan.yogum.bakim.ucreri ayrica.alinmiyo.karsilamak.zorundalar.yani herhangi bi sikinti da.insallah.kuvez e.de.ihtiyac.duymayiz
Gözün Aydın canım darısı Bütün hamile kardeşlerimizin başımıza bizede dua et ne olur güzel haberler alalım.Bende yarın gidicem Allah nasip ederse 4 te randevumuz 4'lü test ve detaylı ultrason için İnşaallah sağlıklıdır bebeklerimiz.buna istinaden araştırma yaptım eğer 250 de 1 in üzerinde ise riskliymiş 250 de 1 ila 1000 de 1 arasında ise düşük riskliymiş benimkisi 728 de 1 miş ....oh be içim rahatladı
Olsun canım sakın üzülme kilo verilir Allah sağlık versin. Ben istanbuldayım canım biliyorsan anadolu yakasında kartalda oturuyorum ama kozyatağı central park var oraya gidiyorum bende sen istanbuldamısın ?merhaba canım bende ikiz bekliyorum, bende senin gibiyim, doktorumuz çok iyi ama çok pahalı, tabi birde küvez olayı var onuda araştırdık çok uçuk rakamlar söylediler ne yapacağımızı bilmiyoruz, sen istanbuldamısın hangi doktora gidiyorsun, ben bugün sabah tartıldım bugün itibatiyle 8 kilo almışım, senin çok iyi, göbişim 14.haftadan beri çıktı, şu aralar çok hızlı büyüyor, görenler 6-7 aylık mı diyor, biraz gözüm koktu :), sağlıkla gelsinlerde kiloyu veririz inşallah, kıyafet olarak daha hiçbirşey almadım, ama bakıyorum,
Naptın canım nasıl geçti randevun inş. İyidir bebeğin, sorabildin mi ne dedilerBenimde yarından sonra randevum bende sorarım ama bunu okudum ben canım aynı kadınlar kulübü deydi sanırım çünkü benm riskli gebelij
amin canım allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize bende gidicem yarın devlette bi doktora ben 3 lü testi daha gecen hafta yaptırdım ama acaba yarın 4 lü test ve detaylı ultrason olur mu ki erken değil miGözün Aydın canım darısı Bütün hamile kardeşlerimizin başımıza bizede dua et ne olur güzel haberler alalım.Bende yarın gidicem Allah nasip ederse 4 te randevumuz 4'lü test ve detaylı ultrason için İnşaallah sağlıklıdır bebeklerimiz.
anlamıyorum gülüp geceçek kadar önemsiz birşey neden söyleyip canınızı skıyolar ama ciddi birsey olsa böyle geçiştiremezler canım bence çok stres yapmaKızlar dün ayrıntılıya girdim.sağlıklı bir bebek dedi.lafın arasında beyninde tek taraflı bi kist var dedi.önemsiz kaybolur dedi.gene de sordum geçer mi ona göre üzüleyim dedim.bir ay sonra geldiğinde görmeyeceğiz dedi güldü.
Gel de ikimize anlat.ben okula gittim akşam geldiğimde eşimin başı egzamadan kıpkırmızı olmuştu.üzülmüş çok.güya çaktırmadık birbirimize.araştırdık baktık önemsiz yazıyor ama içimiz içimizi yiyor.
Doktor da bişey görürsem çocuk hastanesine yönlendiririm demişti.sürekli ağlayasım varyazmak istedim buraya
Canım ben de İstanbul KartaldayımOlsun canım sakın üzülme kilo verilir Allah sağlık versin. Ben istanbuldayım canım biliyorsan anadolu yakasında kartalda oturuyorum ama kozyatağı central park var oraya gidiyorum bende sen istanbuldamısın ?
Kızlar dün ayrıntılıya girdim.sağlıklı bir bebek dedi.lafın arasında beyninde tek taraflı bi kist var dedi.önemsiz kaybolur dedi.gene de sordum geçer mi ona göre üzüleyim dedim.bir ay sonra geldiğinde görmeyeceğiz dedi güldü.
Gel de ikimize anlat.ben okula gittim akşam geldiğimde eşimin başı egzamadan kıpkırmızı olmuştu.üzülmüş çok.güya çaktırmadık birbirimize.araştırdık baktık önemsiz yazıyor ama içimiz içimizi yiyor.
Doktor da bişey görürsem çocuk hastanesine yönlendiririm demişti.sürekli ağlayasım varyazmak istedim buraya
İyi de bir hastaneye gidiyorum.doktorum çok ilgili.uyuyamadım gece.anlayamadım.boyuna kilosuna mı sevineyim kiste mi kahrolayım.etkilenir diyorum.hormonlar zaten iyice hassaslaştırdıanlamıyorum gülüp geceçek kadar önemsiz birşey neden söyleyip canınızı skıyolar ama ciddi birsey olsa böyle geçiştiremezler canım bence çok stres yapma
İnşallah öyledir.20+1 di dün.kimseye de söylemedik.dayanamadm buraya yazdım artıkAyrıntılı ultrason için erken bir tarihte gitmişsin aslında, 22. haftadan sonra gidin diyorlar.
canını hiç sıkma stres yapma allahın izniyle geçer, merak etme gönlünü ferah tut. kötü bir şey olsa mutlaka şimdiden yönlendirirdi merak etme
Kızlar dün ayrıntılıya girdim.sağlıklı bir bebek dedi.lafın arasında beyninde tek taraflı bi kist var dedi.önemsiz kaybolur dedi.gene de sordum geçer mi ona göre üzüleyim dedim.bir ay sonra geldiğinde görmeyeceğiz dedi güldü.
Ya ne güzel neresinde :)Canım ben de İstanbul Kartaldayım
Öyle evet.kalp kapakçıklarını kanın giriş çıkışını herşeyi tek tek gösterdi inceledi.organları,midesi,kolları,bacağı.Pıt pıt atıyor kalbi.İnsan Allah'ın kudretine tekrar tekrar iman ediyor.Ufacık ama herşeyi var.Geçer inşallah.senin yerinde kim olsa kafasına takılır ama bende arkadaşlara katılıyorum önemli birşey olsa ciddi bir şekilde söylerdi sonuçta biz detaylıya bu sebeple girmiyormuyuz? içini ferah tut , bol bol dua etmekten başka elimizden ne gelirki bebişlerimiz için.
Canım çok bebekte oluyor bu sakın üzülme gerçekten geçiyor görüceksin bak çok araştırturdım bu konuları benim sıkıntılı olunca dua et merak etme...Kızlar dün ayrıntılıya girdim.sağlıklı bir bebek dedi.lafın arasında beyninde tek taraflı bi kist var dedi.önemsiz kaybolur dedi.gene de sordum geçer mi ona göre üzüleyim dedim.bir ay sonra geldiğinde görmeyeceğiz dedi güldü.
İnşallah canm ya.Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Umarım senin de sıkıntı durumun geçerCanım çok bebekte oluyor bu sakın üzülme gerçekten geçiyor görüceksin bak çok araştırturdım bu konuları benim sıkıntılı olunca dua et merak etme...
Benim de kaşınıyor. tırnaklarımla kaşımamaya çalışıyorum. göğüs altım ve üstüm de kaşınıyor bnm. hatta sırtım ve sac diplerim de kaşınıyor. bi ara sirke zannedip sprey bit ilacı sıkıp taradım sabahta yıkadım. ne varsa temas eden kaynar suda yıkadım. Hatta eşime de yaptımKızlar kaç gündür yazacağım fırsat olmuyor. Benim karnım özellikle de karnın bitimindeki çizgi aşırı derecede kaşınıyor. Deli olacağım. Kaşımamak için kendimi zor tutuyorum bazen de dayanamıyorum. Sabah akşam düzenli kullanıyorum aslında kremlerimi ama. Benden başka bunu yaşayan var mı? Ne yapmalıyım?
geçmiş olsun cnm ya. adam akıllı bi muayene olamıyoruz bu memlekette. Dikkat et ateşin çıkmasın.Arkadaşlar günaydın. Galiba sistit oldum. Nasıl geçecek bilmiyorum. Randevum haftaya çarşambaya. Bir haftaya kadar iyice artarsa ne yapcam? Öyle saçma bir yerdeyim ki, özel de bile bir ay sonraya randevu alabiliyorum. Sistik olup da kullandığınız antibiyotik isimlerini alabilir miyim? eczacıyla konuşup onu kullanayım en kötü ihtimalle. Sağlık ocağına gittim. Tahlil almadılar. Kendi dr una git dediler. Off yaa
Aaa bizim nabzımız değilmiymiş oo. ben de hep öyle sandım. düne kadar ne zaman oynuycak diyodum. dün akşam sırt üstü uzanırken kasıgıma doğru 3- 4 kez yumuşak tekmeler hissettim.hala hareket hissedemedim ben, sağlık ocağında ki hemşire sırtüstü yat sakin bir şekilde bekle nabız atması gibi hissedeceksin dedi. öyle birşey hissettim arada ama ben gerçekten kendi nabzım sanıyordum :)
Bana da aynı vitamin ve demir veriyor. Kafama takılıyor bazen bu demirin de fazlası zarar değil mi diye. Decavitin içinde de demir var çünkü. Bir de benim kan değerlerim çok yüksekti. Fazlası da zarar olmaz mı acaba? Hadi vitaminin fazlası vücuttan atılıyor da. Demirin fazlası da sorun oluyor diye biliyorum. Bilemedim napsam. Ara ara içiyorum ben de
ağır grip geçiriyorum hamlilelik döneminde bunu yaşayan oldu mu, 5 gündür serum alıyorum sadece uyutuyor başka bi işe yaramıyor
kızlar benım dr sadece elevit verdi. onu kullanmaya devam ediyorum.
bizim teknolojik sağlık ocağı beni aradı watsuptan tahlillerimi istedi
yolladım, kan değerlerimin çok iyi olduğunu falan söyledi. belki dr ondan vermedi ama balık yiyemiyorum dediğimde boşa benden omega falan bekleme oyle seyler vermem. doğalını yiyeceksın dedi.
çok geçmiş olsun,ben yaklaşık 15 gün önce geçirdim, 3 kere acillik oldum, bir gece hastanede yattım, sürekli serum yedim ama düzelemedim, aksine hergün daha kötü oluyordum,sonra burnumdan bir test yaptırdılar, domuz gribininde dahil olduğu bir virüs kapmışım, enfluvir adında ilaç kulladım, bundan dolayı ağır grip geçirmişim
fotosunuda atayım..Baya büyümüş maşallah,bakıp bakıp gözlerim doluyor
o zamanda zaman hiç geçmiyor gibi oluyor anneme o kadar süre 4 dedim ki kadıncığaz şok oldu ne 4 müş diye :)
Bugün sağlık ocağında ki hemşire 4 bitmiş 5 olmuşsun yakında hissedersin hareketlerini dedi. 5 diyesim var :)
benim doktorum bakırköyde biryer önerdi. ama doktor periontolg mu tam bilmiyorum. doktor çok güvendiğini söylediği için başka bir yerde araştırmadım. ultramed yerin adı fiyatı 350 dediler ama doktorum yönlendirdiği için 280 e yapacaklar.
periontologlar sanırım fiyat olarak yüksek oluyor. ben 4 sene önce lemi ibrahimoğlunda yaptırmıştım çok çok memnun kaldım ama daha o zaman fiyatı 350 tlydi.
14-17.haftalar 4.ay ,18-21. haftalar 5. ay, 22-26 .haftalar 6.ay,27-30 .haftalar 7.ay 31-35 .haftalar 8.ay 36-40.aylarda 9.ay olarak geçiyor.
bi arkadaş bi liste göndermişti bu konuda orda bu şekilde yazıyordu. bizim topik şu an genel olarak 5.ay içinde hatta bazı arkadaşlarımız 6.ayına girdi girecek yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?