2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kullandığım ilaç bebeklere kullanılan ilaçmış, hamilelikte sakıncası yokmuş, aman dikkat et , hamilelikte daha zor geçiyor

M123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Efefsunkar....................Erkek..................isim
Bihter34.......................Erkek...................isim
Cgdmkrks.....................Erkek..................isim
Orangurann.................Erkek..................isim
Alnilam........................Erkek.................isim

Haziranannesiyim.........Kız....................SARYA
Snmclsn.........................Kız......................ARYA
Gzleem..........................Kız.......................ELA
Es2607...........................Kız......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız....................ADA
Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim
Asi4261.........................Kız.......................isim
Mavi_dem....................Kız........................isim
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA
Lucccck........................Kız........................isim

Evet alınmıyor ama bazı özel hastaneler yinede alıyormuş. Pazartesi günü randevumda soracagım inş.

buna istinaden araştırma yaptım eğer 250 de 1 in üzerinde ise riskliymiş 250 de 1 ila 1000 de 1 arasında ise düşük riskliymiş benimkisi 728 de 1 miş ....oh be içim rahatladı
Gözün Aydın canım darısı Bütün hamile kardeşlerimizin başımıza bizede dua et ne olur güzel haberler alalım.Bende yarın gidicem Allah nasip ederse 4 te randevumuz 4'lü test ve detaylı ultrason için İnşaallah sağlıklıdır bebeklerimiz.

Olsun canım sakın üzülme kilo verilir Allah sağlık versin. Ben istanbuldayım canım biliyorsan anadolu yakasında kartalda oturuyorum ama kozyatağı central park var oraya gidiyorum bende sen istanbuldamısın ?

amin canım allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize bende gidicem yarın devlette bi doktora ben 3 lü testi daha gecen hafta yaptırdım ama acaba yarın 4 lü test ve detaylı ultrason olur mu ki erken değil mi

Kızlar dün ayrıntılıya girdim.sağlıklı bir bebek dedi.lafın arasında beyninde tek taraflı bi kist var dedi.önemsiz kaybolur dedi.gene de sordum geçer mi ona göre üzüleyim dedim.bir ay sonra geldiğinde görmeyeceğiz dedi güldü.

Gel de ikimize anlat.ben okula gittim akşam geldiğimde eşimin başı egzamadan kıpkırmızı olmuştu.üzülmüş çok.güya çaktırmadık birbirimize.araştırdık baktık önemsiz yazıyor ama içimiz içimizi yiyor.

Doktor da bişey görürsem çocuk hastanesine yönlendiririm demişti.sürekli ağlayasım var yazmak istedim buraya

anlamıyorum gülüp geceçek kadar önemsiz birşey neden söyleyip canınızı skıyolar ama ciddi birsey olsa böyle geçiştiremezler canım bence çok stres yapma

Ayrıntılı ultrason için erken bir tarihte gitmişsin aslında, 22. haftadan sonra gidin diyorlar.
canını hiç sıkma stres yapma allahın izniyle geçer, merak etme gönlünü ferah tut. kötü bir şey olsa mutlaka şimdiden yönlendirirdi merak etme

anlamıyorum gülüp geceçek kadar önemsiz birşey neden söyleyip canınızı skıyolar ama ciddi birsey olsa böyle geçiştiremezler canım bence çok stres yapma
İyi de bir hastaneye gidiyorum.doktorum çok ilgili.uyuyamadım gece.anlayamadım.boyuna kilosuna mı sevineyim kiste mi kahrolayım.etkilenir diyorum.hormonlar zaten iyice hassaslaştırdı

İnşallah öyledir.20+1 di dün.kimseye de söylemedik.dayanamadm buraya yazdım artık

senin yerinde kim olsa kafasına takılır ama bende arkadaşlara katılıyorum önemli birşey olsa ciddi bir şekilde söylerdi sonuçta biz detaylıya bu sebeple girmiyormuyuz? içini ferah tut , bol bol dua etmekten başka elimizden ne gelirki bebişlerimiz için.

Öyle evet.kalp kapakçıklarını kanın giriş çıkışını herşeyi tek tek gösterdi inceledi.organları,midesi,kolları,bacağı.Pıt pıt atıyor kalbi.İnsan Allah'ın kudretine tekrar tekrar iman ediyor.Ufacık ama herşeyi var.Geçer inşallah.

Canım çok bebekte oluyor bu sakın üzülme gerçekten geçiyor görüceksin bak çok araştırturdım bu konuları benim sıkıntılı olunca dua et merak etme...

Canım çok bebekte oluyor bu sakın üzülme gerçekten geçiyor görüceksin bak çok araştırturdım bu konuları benim sıkıntılı olunca dua et merak etme...
İnşallah canm ya.Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Umarım senin de sıkıntı durumun geçer

Benim de kaşınıyor. tırnaklarımla kaşımamaya çalışıyorum. göğüs altım ve üstüm de kaşınıyor bnm. hatta sırtım ve sac diplerim de kaşınıyor. bi ara sirke zannedip sprey bit ilacı sıkıp taradım sabahta yıkadım. ne varsa temas eden kaynar suda yıkadım. Hatta eşime de yaptım Eşim psikolojik olduğunu söyledi.

geçmiş olsun cnm ya. adam akıllı bi muayene olamıyoruz bu memlekette. Dikkat et ateşin çıkmasın.

Aaa bizim nabzımız değilmiymiş oo. ben de hep öyle sandım. düne kadar ne zaman oynuycak diyodum. dün akşam sırt üstü uzanırken kasıgıma doğru 3- 4 kez yumuşak tekmeler hissettim.

Ben de kafama göre içiyorum ..

ağır grip geçiriyorum hamlilelik döneminde bunu yaşayan oldu mu, 5 gündür serum alıyorum sadece uyutuyor başka bi işe yaramıyor

Vay be whatsaptan çalışıyo arkadaşlar..

Ben de sizin gibi ağır geçirmiştim. Çok zor topladım kendimi..

fotosunuda atayım..Baya büyümüş maşallah,bakıp bakıp gözlerim doluyor

Maşallah kocaman olmuş..nasılda tümünü göstermişler.

Bende 10 gün sonra 5 diyeceğim.

ama ayı doldurmadan 5 demek garip geliyor bana. sonuçta bebek doğar doğmaz 1 aylık demiyoruz. doldurduktan sonra söylüyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…