2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cidden canım ya. Doğru düzgün bir hastane olmaz mı, bu kadar mı kalabalık olur. Anlam veremiyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah.

sağol canım ...detaylıyı ne zaman yapıyorlar yarın bi başka doktora randevu aldım bide devlette doktorum olsun diye acaba yarın yapar mı heyecanlandım :)

Normalde 20-24.haftalar arası canım.Ama daha erken bakan doktorlar varmış.Eğer doktorun kendisi bakacaksa belki yapabilir.Ama tam organ gelişimi için o dediğim haftaları bekliyorlar.Ben de 21.haftada gidecem önümüzdeki hafta

benim göğüsler çatlamadı ama gögüsümdeki damarlar çok belirgin oldu

Aynen benimde harita gibi göğüslerim;damarlarım acayip belirginleşti.

ağır grip geçiriyorum hamlilelik döneminde bunu yaşayan oldu mu, 5 gündür serum alıyorum sadece uyutuyor başka bi işe yaramıyor

Bende gribal enfeksiyon geçirdim, Hatta hala geçiriyorum :) Hafta sonu ateşim çok yükseldi, parol filan işe yaramayınca Largopen diye bi antibiyotik verdi Dr. Ama neyseki kullanmaya başlamadan düştü ateşim, ancak öksürükten karnım acıyo artık. :/

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım,bebişin de kocaman olmuştur artık maşallah detaylı için biraz erken değil mi 20-24 arası yapılıyor diye biliyorum organ gelişimi o haftalarda tamamlanıyormuş sanırım.

kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ya of ilaç verdi doktor nefret ediyorum antibiyotiklerden

Kaçıncı haftada 5 oluyor ki

renkli ultrason için dr. prenatolog önerdi, bakırköyde bir yer aradım 500 TL ücreti. avrupa yakası prenatolog bilen var mıdır

Ben pazartesi günü gittim 350tl ye yaptırdım Kağıthane'de Fehmi Yazıcıoğlu iyi bi doktor oraya bakabilirsin

Bu arada Karabiber ve bal karışımını yedikten birkaç dakika sonra, üstüne ılık süt içmek; öksürüğü rahatlatıyormuş, 2 gün önce onu keşfettim

KIIIIIIIIZZZZZ

Geçmiş olsun canım bol bol su iç hemen geçmesi için.Benim öyle geçmişti mümkün olduğu kadar az ilaç alırsın
sağol canım valla 2 ilaç verdi doktor kullanmak istemiyorum ama kasıklarda okadar sancım var ki korkuyorum bebeğime bişi olur diye ondan kullanacam,sadece sabahtan 3 litreye yakın içtim daha mide almıyor ki

Ya ağlatan beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…