- 18 Temmuz 2014
- 297
- 251
- 103
Cidden canım ya. Doğru düzgün bir hastane olmaz mı, bu kadar mı kalabalık olur. Anlam veremiyorumBenim de kaşınıyor. tırnaklarımla kaşımamaya çalışıyorum. göğüs altım ve üstüm de kaşınıyor bnm. hatta sırtım ve sac diplerim de kaşınıyor. bi ara sirke zannedip sprey bit ilacı sıkıp taradım sabahta yıkadım. ne varsa temas eden kaynar suda yıkadım. Hatta eşime de yaptımEşim psikolojik olduğunu söyledi.
geçmiş olsun cnm ya. adam akıllı bi muayene olamıyoruz bu memlekette. Dikkat et ateşin çıkmasın.
Aaa bizim nabzımız değilmiymiş oo. ben de hep öyle sandım. düne kadar ne zaman oynuycak diyodum. dün akşam sırt üstü uzanırken kasıgıma doğru 3- 4 kez yumuşak tekmeler hissettim.
Ben de kafama göre içiyorum ..
Vay be whatsaptan çalışıyo arkadaşlar..
Ben de sizin gibi ağır geçirmiştim. Çok zor topladım kendimi..
Maşallah kocaman olmuş..nasılda tümünü göstermişler.
Bende 10 gün sonra 5 diyeceğim.
ama ayı doldurmadan 5 demek garip geliyor bana. sonuçta bebek doğar doğmaz 1 aylık demiyoruz. doldurduktan sonra söylüyoruz..
sağol canım ...detaylıyı ne zaman yapıyorlar yarın bi başka doktora randevu aldım bide devlette doktorum olsun diye acaba yarın yapar mı heyecanlandım :)
Cevizlideyim cnm. Sen? :)Ya ne güzel neresinde :)
benim göğüsler çatlamadı ama gögüsümdeki damarlar çok belirgin oldu
ağır grip geçiriyorum hamlilelik döneminde bunu yaşayan oldu mu, 5 gündür serum alıyorum sadece uyutuyor başka bi işe yaramıyor
Gözün Aydın canım darısı Bütün hamile kardeşlerimizin başımıza bizede dua et ne olur güzel haberler alalım.Bende yarın gidicem Allah nasip ederse 4 te randevumuz 4'lü test ve detaylı ultrason için İnşaallah sağlıklıdır bebeklerimiz.
Kaçıncı haftada 5 oluyor kio zamanda zaman hiç geçmiyor gibi oluyor anneme o kadar süre 4 dedim ki kadıncığaz şok oldu ne 4 müş diye :)
Bugün sağlık ocağında ki hemşire 4 bitmiş 5 olmuşsun yakında hissedersin hareketlerini dedi. 5 diyesim var :)
renkli ultrason için dr. prenatolog önerdi, bakırköyde bir yer aradım 500 TL ücreti. avrupa yakası prenatolog bilen var mıdır
oyyy maşallah kuzuya çok tatlı:) Allahım nazardan saklasın. Erkek hissettim ben ama hayırlısı:)fotosunuda atayım..Baya büyümüş maşallah,bakıp bakıp gözlerim doluyor
Bende Kartaldayım :)Canım ben de İstanbul Kartaldayım
Nursecm.......................Erkek .............isim
M123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Efefsunkar....................Erkek..................isim
Bihter34.......................Erkek...................isim
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız..................isim
Senkoyadimi.................Kız.............isim
Arsinli...........................Kız.................DİLARA
Lucccck........................Kız..................isim
kızlar cinsiyeti söyleyin ekleyeyim listeye, isim netleştiyse onuda yazayım :)
kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ya ofilaç verdi doktor nefret ediyorum antibiyotiklerden
bende yakacıkBende Kartaldayım :)
Kaçıncı haftada 5 oluyor ki
sağol canım valla 2 ilaç verdi doktor kullanmak istemiyorum ama kasıklarda okadar sancım var ki korkuyorum bebeğime bişi olur diye ondan kullanacam,sadece sabahtan 3 litreye yakın içtim daha mide almıyor kiGeçmiş olsun canım bol bol su iç hemen geçmesi için.Benim öyle geçmişti mümkün olduğu kadar az ilaç alırsın
Ya ağlatan beniInşallah sağlıkla kucağına alırsın mucizeni canim. Takmamak mümkün mu tabii ki değil ama kızım için rahatlamaya çalışıyorum onun iyi olduğunu düşünüyorum. Tek isteğim o etkilenmesin
Radyolog anlayamaz mi ki canim sanırım benim hastanemde radyolog var doktorum ona yonlendirdi
Inşallah canim. Düzeldiğini bi duysam dünyalar benim olacak. Bazen diyorum ki doktor abartıyor benim küçük kızımın kalbi o kadar güzel ki paril paril parlıyor.
Olmaz inşbende bildiğimiz pişirilmemiş köfteden yedim.oldum olası severim,evde yoğurunca dayanamadım biraz yedim. birşey olmaz inşallah
Ağlattın yazmıştımYa ağlatan beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?