- 17 Ekim 2016
- 280
- 157
- 23
- 41
Benimde var cnm toxoplazma bağışıklığım daha sorun olmaz sanırımHayırrr sakın yeme bi daha çiğ et olan sakatat olan şeyleri çok zararlı benim bağışıklığım var toxoplazmaya yinede yemiyorum
Soğanlık canım. Ama bende cevzilide sayılırım en yakın arkadaşlarım orda oturuyorCevizlideyim cnm. Sen? :)
Ben ona bile yeni basladim canim daha yeni verdi doktorum yaninda bide decavit kullaniyorum.hatta baslatmiyodu bile ben soyledim.midem rahatsiz oldugu icin daha kotu yapabilir seni dedi.ama simdilik iyi sukur.hayırlı günler hanımlar..
bugün kontrolüm vardı benim de ,güzel geçti çok şükür,cinsiyeti hala net öğrenemedik maalesef,pek edepli çıktı bizim yavrucak..
kan hapı kullanıyordum devam edelim dedi,farklı bir vitamin vermedi. (Decavit,magnezyum vs vs. ) benim de sormak aklıma gelmedi. Aranızda var mı benim gibi extra vitamin kullanmayan?
Çok teşekkürler bilgilendirme için. Hemen bir inceleyeyim o zamanHazır seni görmüşken senin nezdinden tüm ikiz hamile arkadaşlarıma sesleneyim..
@tasdanmavimli sizler için arkadaşımın ikiz bebekleri var,sizin için bebek arabasını sordum.Onunkinin tipi ve kullanışı hoşuma gitmişti,belki işinize yarar diye paylaşayım istedim.
peg perego duetto pop up mış onun arabası. Karşılıklı olabilmesi bence çok iyi. Kullanışı çok rahat,direksiyonu falan yumuşakmış. Tek sıkıntısı; özellikle küçük arabaların bagajlarına sığmayabiliyormuş. (ki ben hiçbir ikiz bebek arabasının sığacağını düşünmüyorum)
Şimdilik bu kadar
Benim ki Avrupa yakasında ama 800 lira alıyor. Bu perinataloglar hep pahalırenkli ultrason için dr. prenatolog önerdi, bakırköyde bir yer aradım 500 TL ücreti. avrupa yakası prenatolog bilen var mıdır
Çok karışık çokkkBende anlamadım o mantığı 17. haftada sonuçta 4 ay bitmiş oluyor 5. aya girmiş oluyoruz soran olursa 5 derim valla :)
Canım bizim oğluşumuzun adı Ahmet Poyraz olacak inşallah Allahım nasip ederseM123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Efefsunkar....................Erkek..................isim
Bihter34.......................Erkek...................isim
Cgdmkrks.....................Erkek..................isim
Orangurann.................Erkek..................isim
Alnilam........................Erkek.................isim
Haziranannesiyim.........Kız....................SARYA
Snmclsn.........................Kız......................ARYA
Gzleem..........................Kız.......................ELA
Es2607...........................Kız......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız....................ADA
Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim
Asi4261.........................Kız.......................isim
Mavi_dem....................Kız........................isim
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA
Lucccck........................Kız........................isim
Evet 4 hafta 28 gün eder eksik olan hafta oluyo 16 hafta mesela 4 ay olmuyo 3.5 ay oluyo ben mesela yarın 19 haftalık olucam ama şuan 5 i 1 hafta doldurdum 2. Haftaya girdimKizlar benim saglik ocagi ebemde 20 hafta 5 aylik oluyor dedi
Son adet gününden hesapla kafan rahat eder mesela benim Eylül 2.... Ekim..Kasım. Aralık.. Ocak... Şubat 2.. Şubat 2 de 5 bitecek 6 ya gün alcak anlatabildim mi acaba yazınca zor oluyo amaBende anlamadım o mantığı 17. haftada sonuçta 4 ay bitmiş oluyor 5. aya girmiş oluyoruz soran olursa 5 derim valla :)
Masallahhh ne guzel darisi bizim basimizaKızlar bugün detaylı ultrasona gittik çok şükür bir problem yok dedi Sat 20+3 ultrasona göre 20+6 görünüyor 390 gram 25 cm bizim prenses... doktor babasına benzediğini iddia etti:) eliyle yüzünü kapatmıştı babası ben de çok utangacım dedi.. hem huyu hem tipi babası olacakmış ..Pabucum dama atıldı Allah herkesin yardımcısı olsun bu zorlu dönemde .. Annelerimizin kıymetini bir daha anlıyoruz bu vesilelerle..
Iste erkeklerden ilk ismi konan bebek :) masallah oglumuza :)Canım bizim oğluşumuzun adı Ahmet Poyraz olacak inşallah Allahım nasip ederse
İnsan istiyor ki hemen kıpırdasın dimi:))))) ben de öyle düşünüyordum ama 19. Haftanın sonlarına doğru anca hissetmiştim canım. Öncesinde de seyirde gibi bişeyler vardı ama emin olamadım hiçbir zaman bebeğimin olduğundan. O yüzden 20. Haftayı bekle sabırla:))))17. Haftadayım kıpırtı hissetmiyorum daha benim gibi olan var mı gerçi doktor 20. Hafta demişti ama...
Canım benim arkadaşıma çok ünlü bir profesörde aynı şeyi söylemiş.kalbi delik demiş hatta.sonrasındada ama bu çok normal zaman geçtikçe vücut toparlıcak diyede eklemiş.içini rahat tut.Kızlar merhaba.. biraz canim şıkkında sizlere de sormak istedim. 20. Hafta kontrolünde doktorum bebeğimin kalbinde ekojenik focus yani parlaklık gördü. Çok inceledi. 2 hafta sonraya ayrıntılı ultrason günü verdi orda da bakılsın bi dedi. Down sendromlu çocuklarda da görülebiliyormuş ama sağlıklı çocuklarda da olabilirmiş geçebilirmiş de kalabilirmiş de. Kafam çok karışık böyle bisey duyan bilen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?