2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
slm arkadaslar.hafta yada ay olayıyla soranların kafasını karıstırmıyorum hiç.şimdi ocak ayındayız ve mayıs sonu gibi dogum yapacagım için eee mayısada dört ay var.o yuzden soranlara direk bes aylık diyodurum.zaten karnımda iyice belirgin.subat ayıyla beraber direk altı aylık dicem soranlara.haftasını ben ve esim bilsek yeterli

Ben ona bile yeni basladim canim daha yeni verdi doktorum yaninda bide decavit kullaniyorum.hatta baslatmiyodu bile ben soyledim.midem rahatsiz oldugu icin daha kotu yapabilir seni dedi.ama simdilik iyi sukur.

Çok teşekkürler bilgilendirme için. Hemen bir inceleyeyim o zaman

Canım bizim oğluşumuzun adı Ahmet Poyraz olacak inşallah Allahım nasip ederse

Kızlar bugün detaylı ultrasona gittik çok şükür bir problem yok dedi Sat 20+3 ultrasona göre 20+6 görünüyor 390 gram 25 cm bizim prenses... doktor babasına benzediğini iddia etti:) eliyle yüzünü kapatmıştı babası ben de çok utangacım dedi.. hem huyu hem tipi babası olacakmış ..Pabucum dama atıldı Allah herkesin yardımcısı olsun bu zorlu dönemde .. Annelerimizin kıymetini bir daha anlıyoruz bu vesilelerle..

Kizlar benim saglik ocagi ebemde 20 hafta 5 aylik oluyor dedi
Evet 4 hafta 28 gün eder eksik olan hafta oluyo 16 hafta mesela 4 ay olmuyo 3.5 ay oluyo ben mesela yarın 19 haftalık olucam ama şuan 5 i 1 hafta doldurdum 2. Haftaya girdim

Bende anlamadım o mantığı 17. haftada sonuçta 4 ay bitmiş oluyor 5. aya girmiş oluyoruz soran olursa 5 derim valla :)
Son adet gününden hesapla kafan rahat eder mesela benim Eylül 2.... Ekim..Kasım. Aralık.. Ocak... Şubat 2.. Şubat 2 de 5 bitecek 6 ya gün alcak anlatabildim mi acaba yazınca zor oluyo ama

Masallahhh ne guzel darisi bizim basimiza

selamlar gebiş hatunlar bugün tetanoz oldum alışveriş yapcam da 0-3 aylık kısa kol mu uzun kol mu alcaz 3 -6 aylık uzun koIda kaçar tane bide hasta olmamak içingünde 1 çig Sarmsak yutun salgın çok kötü aman diyim .

Tecrübeli anneler ve bu konuda bilgisi olan hamisler size bisey sorucam karyola nin uzunluğu en az ne kadar olmalı iki yaşına kadar bir kullanım icin. Altı çekmeceli sallanan modelelere bakıyordum bana çok kısa gibi geldiler sanki bebek ayaklaninca düşermiş gibi.

Kızlar mustela kullanan var mı? Kremi ve yağı varmış ,hangisinden alsam bilemedim :/ Yoksa vasatından direk bio-oil mi alsam ki... pööff...

17. Haftadayım kıpırtı hissetmiyorum daha benim gibi olan var mı gerçi doktor 20. Hafta demişti ama...

17. Haftadayım kıpırtı hissetmiyorum daha benim gibi olan var mı gerçi doktor 20. Hafta demişti ama...
İnsan istiyor ki hemen kıpırdasın dimi:))))) ben de öyle düşünüyordum ama 19. Haftanın sonlarına doğru anca hissetmiştim canım. Öncesinde de seyirde gibi bişeyler vardı ama emin olamadım hiçbir zaman bebeğimin olduğundan. O yüzden 20. Haftayı bekle sabırla:))))

Canım benim arkadaşıma çok ünlü bir profesörde aynı şeyi söylemiş.kalbi delik demiş hatta.sonrasındada ama bu çok normal zaman geçtikçe vücut toparlıcak diyede eklemiş.içini rahat tut.
Banada kafasında kist var dendi 12.haftamda.bugün 16. Haftada gittim kalmamış bişi hadibgeçmiş olsun dedi:)zaman zaman korkularımız hep olucak herhalde.Allah kalıcı sorunlar derrtlerden korusun hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…