- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Ben 0 3 aylık uzun kol da aldım kısa kol da aldım malum ilk zamanlar yenidogan üşüyebilir diye düşünüyorum gözlemlediğim kadarıyla da cıtcıtlı badiler en kullanışlı olanlar o yüzden 8 10 tane civarı diye düşündüm kusar terler bol olsun dedim zaten hergün yılancak eşyalarıselamlar gebiş hatunlar bugün tetanoz oldum alışveriş yapcam da 0-3 aylık kısa kol mu uzun kol mu alcaz 3 -6 aylık uzun koIda kaçar tane bide hasta olmamak içingünde 1 çig Sarmsak yutun salgın çok kötü aman diyim.
Bi arkadasım mustela kullanıyo cok memnun yagından ama ben kullanmadım hiçKızlar mustela kullanan var mı? Kremi ve yağı varmış ,hangisinden alsam bilemedim :/ Yoksa vasatından direk bio-oil mi alsam ki... pööff...
Bende o sebepten parmaklıklı beşik almadım parmaklık yerlerinde keten file bez olan tahta beşiklerden aldım bulursam foto atarımKızlar bi de parmaklıklı beşikler amerikada yasaklanıyor diye haberler var bebek.olumlerine neden oluyormuş ben de en çok parmaklıklı beşikler seviyorum ikea tarzı ilanları siz ne düşünüyorsunuz beşikler hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi hangileri daha kullanışlı siz neler alacaksınız deneyimleriniz
Buraya hiç yazmış mıydın bu kist meselesini???Canım benim arkadaşıma çok ünlü bir profesörde aynı şeyi söylemiş.kalbi delik demiş hatta.sonrasındada ama bu çok normal zaman geçtikçe vücut toparlıcak diyede eklemiş.içini rahat tut.
Banada kafasında kist var dendi 12.haftamda.bugün 16. Haftada gittim kalmamış bişi hadibgeçmiş olsun dedi:)zaman zaman korkularımız hep olucak herhalde.Allah kalıcı sorunlar derrtlerden korusun hepimizi
Kızlar dün ayrıntılıya girdim.sağlıklı bir bebek dedi.lafın arasında beyninde tek taraflı bi kist var dedi.önemsiz kaybolur dedi.gene de sordum geçer mi ona göre üzüleyim dedim.bir ay sonra geldiğinde görmeyeceğiz dedi güldü.
Gel de ikimize anlat.ben okula gittim akşam geldiğimde eşimin başı egzamadan kıpkırmızı olmuştu.üzülmüş çok.güya çaktırmadık birbirimize.araştırdık baktık önemsiz yazıyor ama içimiz içimizi yiyor.
Doktor da bişey görürsem çocuk hastanesine yönlendiririm demişti.sürekli ağlayasım varyazmak istedim buraya
Evet biliyorum keşke söylemeseydi.Bugün okulda çocukları görüyorum gözlerim doluyor.Bi garip oldum.Memlekete gideceğim 4.5 ay oldu.İçimde heves kalmadı.Bu bir ay çabuk geçer inşallah.Ne olursa olsun o bizim yavrumuz.İyidir inşallahGüzelim gönlünü ferah tut bak doktorda söylemiş bir daha ki gelmene görmeyeceğiz diye,ciddi birşey olsa muhakkak dillendirirdi,stres yapma lütfen bebişi de etkiliyorsun
Arkadasim gönlünü ferah tut, insallah her sey yolundadir. Seni anliyorum, insan en ufak seyi kafasina takiyor ama doktor böyle davranmazdi önemli oldugunu düsünse bile. Bol bol dua et yatmadan, güzel seyler düsün. Güzel haberlerini bekliyoruz. Iyi geceler.Evet biliyorum keşke söylemeseydi.Bugün okulda çocukları görüyorum gözlerim doluyor.Bi garip oldum.Memlekete gideceğim 4.5 ay oldu.İçimde heves kalmadı.Bu bir ay çabuk geçer inşallah.Ne olursa olsun o bizim yavrumuz.İyidir inşallah
Evet biliyorum keşke söylemeseydi.Bugün okulda çocukları görüyorum gözlerim doluyor.Bi garip oldum.Memlekete gideceğim 4.5 ay oldu.İçimde heves kalmadı.Bu bir ay çabuk geçer inşallah.Ne olursa olsun o bizim yavrumuz.İyidir inşallah
Oluyordu benim de uyuşma bugün doktoruma sordum magnezyum eksikliği dedi maden suyu iç muz ye dedi bi de vitamin verdi magnezyum Benim aşırı düzeyde değil diye almadım vitaminiKizlar bacaklarinizda uyusma oluyor mu benim oluyor ve sirt agrilarimda var neden olabilir acaba yarin mutlaka doktoruma sorucam
İyi yapmışsın canım :)iyiyiz bizde bebişim erkek senin ki ?bu arada medical parkın doğum ücreti ne kadar ben pembe maviyi düşündüm oda 4.5bin biraz fazla geldiEvet canım onda karar kıldım diğeri içime sinmedi iyiki de sinmemiş :) hastane olarak medical park istiyorum şimdilik sende durumlar nedir bebişin cinsiyeti ne?
Buyuk ihtimal banada verir bende bugun gidicektim ama yerker sabah buzlu cikamadim o yuzden yarin ogleden sonra gidicemOluyordu benim de uyuşma bugün doktoruma sordum magnezyum eksikliği dedi maden suyu iç muz ye dedi bi de vitamin verdi magnezyum Benim aşırı düzeyde değil diye almadım vitamini
Teşekkür ederim çok sağ ol canm.burayı ailem gibi görmeye başladım.biraz Kuran okudum daha iyiyim.Ne gelirse Allah'tan ve inşallah düzelir.Zaten normalde de duygusalım hormonlar da etkiledi sanırım.Allah razı olsunArkadasim gönlünü ferah tut, insallah her sey yolundadir. Seni anliyorum, insan en ufak seyi kafasina takiyor ama doktor böyle davranmazdi önemli oldugunu düsünse bile. Bol bol dua et yatmadan, güzel seyler düsün. Güzel haberlerini bekliyoruz. Iyi geceler.
Ben kreminden kullanıyorum canım memnunum şimdilik tavsiye ederim ama yagını almadımKızlar mustela kullanan var mı? Kremi ve yağı varmış ,hangisinden alsam bilemedim :/ Yoksa vasatından direk bio-oil mi alsam ki... pööff...
Çok teşekkür ederim canm.Biraz daha sakinledim.Rabbim hayırlısını versin.Hamilelikte geçmeyip doğduktan sonra geçenler bile varmış.Rabbim dermansız dert vermesin.Haziranda teker teker Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımızı da yazarız inşallah buralaraCan'ım benim şuan hamileliğinde etkisiyle çok fazla duygusalız hepimiz ama inan boşuna yıpratıyorsun kendini ve de bebeğini,bol bol dua et,düşünmemeye çalış ( tabi bu çok zor biliyorum ),
Gunaydin kizlarrr siz nasil yatiyorsunuz ben sola yatiyiorum ama kalcam nasil agriyo duzde yatamiyorum sakincali diye dunde belim fena agridi ne yaoacagim agirlastikca daha da zor olcak gibi acaba altima yumusak seyler mi sersem
bende istanbuldayım ama avrupa yakasındayımOlsun canım sakın üzülme kilo verilir Allah sağlık versin. Ben istanbuldayım canım biliyorsan anadolu yakasında kartalda oturuyorum ama kozyatağı central park var oraya gidiyorum bende sen istanbuldamısın ?
bence bizim ikiz olduğu için pahalı, ben bir doktoru aradım fiyat bilgisi için detaylı 1 bebek için 500 tl 2.bebek içinde 500 tl alıyoruz dedi, toplamda 1000 tl dedi, detaylı için, bende çalıştığım yerin anlaşmalı olan yere yaptıracağım , ekstra 200 tl ödeyeceğim,Benim ki Avrupa yakasında ama 800 lira alıyor. Bu perinataloglar hep pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?