2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bi de parmaklıklı beşikler amerikada yasaklanıyor diye haberler var bebek.olumlerine neden oluyormuş ben de en çok parmaklıklı beşikler seviyorum ikea tarzı ilanları siz ne düşünüyorsunuz beşikler hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi hangileri daha kullanışlı siz neler alacaksınız deneyimleriniz

Ben 0 3 aylık uzun kol da aldım kısa kol da aldım malum ilk zamanlar yenidogan üşüyebilir diye düşünüyorum gözlemlediğim kadarıyla da cıtcıtlı badiler en kullanışlı olanlar o yüzden 8 10 tane civarı diye düşündüm kusar terler bol olsun dedim zaten hergün yılancak eşyaları

Bende o sebepten parmaklıklı beşik almadım parmaklık yerlerinde keten file bez olan tahta beşiklerden aldım bulursam foto atarım

Buraya hiç yazmış mıydın bu kist meselesini???

Güzelim gönlünü ferah tut bak doktorda söylemiş bir daha ki gelmene görmeyeceğiz diye,ciddi birşey olsa muhakkak dillendirirdi,stres yapma lütfen bebişi de etkiliyorsun

Güzelim gönlünü ferah tut bak doktorda söylemiş bir daha ki gelmene görmeyeceğiz diye,ciddi birşey olsa muhakkak dillendirirdi,stres yapma lütfen bebişi de etkiliyorsun
Evet biliyorum keşke söylemeseydi.Bugün okulda çocukları görüyorum gözlerim doluyor.Bi garip oldum.Memlekete gideceğim 4.5 ay oldu.İçimde heves kalmadı.Bu bir ay çabuk geçer inşallah.Ne olursa olsun o bizim yavrumuz.İyidir inşallah

Arkadasim gönlünü ferah tut, insallah her sey yolundadir. Seni anliyorum, insan en ufak seyi kafasina takiyor ama doktor böyle davranmazdi önemli oldugunu düsünse bile. Bol bol dua et yatmadan, güzel seyler düsün. Güzel haberlerini bekliyoruz. Iyi geceler.

Kizlar bacaklarinizda uyusma oluyor mu benim oluyor ve sirt agrilarimda var neden olabilir acaba yarin mutlaka doktoruma sorucam

Can'ım benim şuan hamileliğinde etkisiyle çok fazla duygusalız hepimiz ama inan boşuna yıpratıyorsun kendini ve de bebeğini,bol bol dua et,düşünmemeye çalış ( tabi bu çok zor biliyorum ),

Kizlar bacaklarinizda uyusma oluyor mu benim oluyor ve sirt agrilarimda var neden olabilir acaba yarin mutlaka doktoruma sorucam
Oluyordu benim de uyuşma bugün doktoruma sordum magnezyum eksikliği dedi maden suyu iç muz ye dedi bi de vitamin verdi magnezyum Benim aşırı düzeyde değil diye almadım vitamini

Evet canım onda karar kıldım diğeri içime sinmedi iyiki de sinmemiş :) hastane olarak medical park istiyorum şimdilik sende durumlar nedir bebişin cinsiyeti ne?
İyi yapmışsın canım :)iyiyiz bizde bebişim erkek senin ki ?bu arada medical parkın doğum ücreti ne kadar ben pembe maviyi düşündüm oda 4.5bin biraz fazla geldi

Oluyordu benim de uyuşma bugün doktoruma sordum magnezyum eksikliği dedi maden suyu iç muz ye dedi bi de vitamin verdi magnezyum Benim aşırı düzeyde değil diye almadım vitamini
Buyuk ihtimal banada verir bende bugun gidicektim ama yerker sabah buzlu cikamadim o yuzden yarin ogleden sonra gidicem

Teşekkür ederim çok sağ ol canm.burayı ailem gibi görmeye başladım.biraz Kuran okudum daha iyiyim.Ne gelirse Allah'tan ve inşallah düzelir.Zaten normalde de duygusalım hormonlar da etkiledi sanırım.Allah razı olsun

Kızlar mustela kullanan var mı? Kremi ve yağı varmış ,hangisinden alsam bilemedim :/ Yoksa vasatından direk bio-oil mi alsam ki... pööff...
Ben kreminden kullanıyorum canım memnunum şimdilik tavsiye ederim ama yagını almadım

Can'ım benim şuan hamileliğinde etkisiyle çok fazla duygusalız hepimiz ama inan boşuna yıpratıyorsun kendini ve de bebeğini,bol bol dua et,düşünmemeye çalış ( tabi bu çok zor biliyorum ),
Çok teşekkür ederim canm.Biraz daha sakinledim.Rabbim hayırlısını versin.Hamilelikte geçmeyip doğduktan sonra geçenler bile varmış.Rabbim dermansız dert vermesin.Haziranda teker teker Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımızı da yazarız inşallah buralara

Gunaydin kizlarrr siz nasil yatiyorsunuz ben sola yatiyiorum ama kalcam nasil agriyo duzde yatamiyorum sakincali diye dunde belim fena agridi ne yaoacagim agirlastikca daha da zor olcak gibi acaba altima yumusak seyler mi sersem

Gunaydin kizlarrr siz nasil yatiyorsunuz ben sola yatiyiorum ama kalcam nasil agriyo duzde yatamiyorum sakincali diye dunde belim fena agridi ne yaoacagim agirlastikca daha da zor olcak gibi acaba altima yumusak seyler mi sersem

Şimdiden başladık uykusuz gecelere. bende bir türlü en rahat yatma şeklimi bulamadım. yastık kullanıyorum ancak yetersiz geliyor. Hamile yastıklarından alıcam galiba.

Olsun canım sakın üzülme kilo verilir Allah sağlık versin. Ben istanbuldayım canım biliyorsan anadolu yakasında kartalda oturuyorum ama kozyatağı central park var oraya gidiyorum bende sen istanbuldamısın ?
bende istanbuldayım ama avrupa yakasındayım

Benim ki Avrupa yakasında ama 800 lira alıyor. Bu perinataloglar hep pahalı
bence bizim ikiz olduğu için pahalı, ben bir doktoru aradım fiyat bilgisi için detaylı 1 bebek için 500 tl 2.bebek içinde 500 tl alıyoruz dedi, toplamda 1000 tl dedi, detaylı için, bende çalıştığım yerin anlaşmalı olan yere yaptıracağım , ekstra 200 tl ödeyeceğim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…