2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Canim inan bende çok araştırdım nette, olası bir durummuş ama insan korkuyor tabı, yani anormallık geçen haftaya kadar çok net hissettirip, hatta göbeğimi sallamaya başlamisti, ama çok şükür sıkıntı yokmuş ya, bu sabah da hafif bir sallayarak uyandırdı beni çok mutlu oldum

Canım özellikle dikkat ettiğim 23.haftada bunların başlaması.Yoksa herşey aynı yani yediğim içtiğim.Kaç tane forumda 23 hafta ve sonrası bariz bi azalma var diye ama sonra düzeliyormuş.Bi de mesela kabızlık ya da gaz olduğunda ya da anne çok hareket etmediğinde de durgunlaşıyormuş bebekler.Bu haftalarda artık duyabildikleri için dış dünya sakin olursa onlar da sakin oluyormuş.Anneliğin her anı bir tecrübe valla daha neler görecez kim bilir

Hamilelik zaten kolay bi durum değil bi de dış etkenler varsa sinirlenmen üzülmen çok normal.Ama sigara içme asla içme okadar zararlı ki bebeğine arkadaşım.Hiç süzülmeden bebeğe geçiyor nikotin.Zor bi dönemden geçiyosun belli ki ama bebeğini düşün.Onun hiçbir suçu yok ki yaşadıklarından.
Evde kendine uğraş bulabilirsin,zaman geçirmek için bişeyler yapabilirsin.Boşluktan sigara içiyosun belli ki.Allah yardımcın olsun ama lütfen sigarayı bir an önce bırak bebeğin için

canım tavsiyen üzere ipek markadan da aldım içinde 60 tane var..5 tl
canım hamilesin oğlun da küçük biraz babalar yardımcı olmalı bu durumda
artık eğilip kalkmak da zor..hem çalışıyorsun hem evini yürütüyorsun oğlun da var hamilesin
hepsini bir arada yetiştirmek kolay değil ki..

Kızlar ben de bugün alından ölçen ateş ölçer aldım..okuduğum yorumlara göre tüm dijital ateş ölçerler %97 doğruluk payı ile ölçüyormuş
kimisi alından ölçenden memnun değil kimisi kulaktan..herkes birşey yazmış..Bildiğimiz bir çocuk doktorunun kullandığı ateş ölçer alından olunca ondan aldım
ortak bir fikir birliği var aslında o da makattan ateş ölçmek ama o da bana çok itici geldi yapamam yani..
bir tane de koltuk altı ateş ölçerim var...artık üç aşağı beş yukarı bir değer yakalarım
inşallah kullanma ihtiyacımız olmaz da..

Evet hamile kaldim sanki butun terslikler ust uste geldi hersey kôtü gitmeye basladı çok istedigim halde doğru duzgun sevinemedim hamileligime durumlarin duzulmesini beklersek benim emekli olana kadar çalismam lazim zaten ozamanda çocuk yapmak hayalde bile olmazdi 13 yasinda bi kızım var zaten ona cok istiyor diye zaten buna tesaduf hamile kaldim ama niye hersey ters gitmeye basladi bi anda isten çıktim cunku agir di is sonra baska is aradim daha hafif bulamadim hic kimseden zaten yardim destek yok ben boyle olcagini bilsem zaten hamile kalmazdim ki bu stresi bebegime yasatmazdim ama ben nerde gunah isledimki bebekle beraber butun sıkıntılar ust uste geldi iki senedir ugrasiyodum hamile kalamiyodum bu seferde hamile kaldik hersey niye ters gitmeye basladi cok uzuluyorum ailemde bi tuhaf herkes çocuk yapar ovguyle bahsederler ben yapinca bana hic bisey hak degil kızıma bi kardes yapmak istedim sanki bizim kardeşimizin çok faydasi varmış gibi halbuki durumları iyi olduklari halde ama bugunlerde geçecek Allah butun bunlari goruyor dimi arkadaşlar surda kaldi bir kac ay daha sıkıntı çok uzgunum çooooook herşeyi yazdım bir kenara aslında ne kadar yalniz olduğumu gordum ama elimden suan bisey gelmiyor bugunlerde gececek ......

Mrb kızlar isim düşündünüz mü ya da karar verdiniz mi en zor iş olsa gerek özellikle benim gibi kararsızlar için
Cook kararsizim ben de ya :/
Yurt disinda yasiyoruz, esim yabanci, oglumuz olacak, simdiye kadar en sicak gelen isim Can. Yanina bir de Fransizca isim gelecek. Julien, Joél veya Léon.
Julien Can veya Can Julien simdilik bize yakin geliyor ama su siralar ev tasiyoruz, iki haftaya tam yerlesince iyice bi yogunlasacagiz. Senin bebis kiz mi erkek mi :)

isim konusuna kafa yorduğum karar hiç bişeye yormuyorum bende...
eşimin adına yakın olsun dıye göktuğ göksel gökalp gibi isimler düşünüyorum.
ama hep çocuga Yaman bebek dedim. çok svdim bu ısmı ama kımse sevmedi.
ozan ve güneyde sevdiğim isimlerden.
ama tam olarak tamam budur dediğim birşey malesefki olamadı. eşim ve benim için.
bilgehan dedim karnıma koydum elimi bebiş beni tekme delisi yaptı sevdi galiba dıyorum..
offf çok zor yaaa

Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah hersey düzelir. Hepimiz iatedigimiz gibi guzel guzel buyuturuz. Amin.

canım yaşadıklarını çokca paylaşan biri değilim ama hamileliğimin 2. ayında bütün hayatımız değişti. daha da ne kadar değişeceği belli değil. ilk başta çok zorlandım aklımdan da geçmedi değil bebek yanlış kararmıydı diye sonra silkinip kendime geldim inançları insanlarız netice Rabbimin nasib ettiği uysa bunda da vardır bir hayır dedim. sıkıntıya sokmuyorum kendimi de bebğimi de inan bizde de hiç destek yok. bir eşim bir ben varız. ama Rabbime inancım sonsuz her gelen kısmetiyle geliyor.

Nursecm....................Erkek...............isim
M123S..........................Erkek..................GİRAY
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN
Efefsunkar....................Erkek...................EGE
Bihter34.......................Erkek...................isim
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ
Orangurann.................Erkek...................SARP
Alnilam........................Erkek.................isim

Haziranannesiyim.........Kız....................SARYA
Monomit.......................Kız....................DERİN
Snmclsn.........................Kız......................ARYA
Gzleem..........................Kız.......................ELA
Es2607...........................Kız......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız....................ADA
Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim
Asi4261.........................Kız.......................isim
Lilithic..........................Kız......................isim
Karammmsam..............Kız.....................PERA
Mavi_dem....................Kız........................isim
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA
Lucccck........................Kız........................isim

Allah yardımcın olsun arkadaşım.Hepimizin zaman zaman sıkıntıları oluyor,hamilelik de üstüne tuz biber.Ama ben öyle zamanlarda hep çok istediği halde çocuğu olmayanları düşünüyorum.Allah sana ne güzel nasip etmiş,kimseden takdir beklemeden kendi kendine ilgilen bebeğinle boşver.İnsanlar konuşur,bebeğin olmasaydı ikinciyi ne zaman yapıyosun derlerdi emin ol.Bebeğin kısmetiyle gelir inşallah ne zor durumda olup doğuranlar var.Sen sigarayı bırak ve bebeğini düşün sadece.Diğer herşey gelir geçer

Canım sen nerelerdesin? Bebek hareketlendi heralde bizi unuttun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…