2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canm ayni sıkıntı bizdede var ya serum fizyolojik felan bi ise yaramıyor buhar makinesi hangi marka aldiniz memnun kalmissiniz anlasilan

Bizim uyku aninda sorun yok yemek yerken oynarkn bi hirilti,horlama gbi duyuyorm.sizin uyurknde cikartiomuydu

@Bunekibuneki geceleri gaz sancısı sıkıstırınca acıdan ağlıyorum yattgm yerden kalkmak oturmk epey zor inşallah dedign gibi gğn geçtikce azalır bebegmn daha eğilip altını hile deiştirmedm
Canım zorlama zaten hemşireler falan yapsın ya da yakınların elbet değiştireceksin ilk günler alt değiştirme falan çok zor zaten emzirebiliyorsan emzir yeter kendini sıkma ve zorlama ameliyat bu sonuçta dikişlerinin düzgün iyileşmesi daha önemli şu süreçte , ilk 3-4 gün yoğun ağrılar oluyor ama bir hafta mucizevi süre diyebilirim bir haftadan sonra nerdeyse tamamen bitecek hepsi normale döneceksin.Bir de olmadı lavman yaptır o da çok rahatlatır ben 3-4 gün tuvalete çıkanayınca çok yoğun ağrı hissettim tuvalete çıktım epey rahatladım

Darisida bize olsun insallah cnm bnmde sutum daha az geliyor ama bebegime memeyi verince sanki agzina biber surmusler gibi cigligi basiyor 1-2 ugrasiyorum ama dedigin gibi etraftakiler sanki cocugu acliktan oldurecekmisim gibi davraninca mecbur mama vermek zorunda kaliyorum sutum biraz daha artsin ondan snra alir insallah

Buhar makinasini eczaneden mi aldiniz ne kadar di markasini ogrenebilirmiyim birde.. bizimde bugun tikandi baya burnu

Kızlar bebeğim 12 günlük.Doğduğundan beri 2-3 saate bir tek memeyi 20 dk emen ve uyuyan güzel de kilo alan kızım dünden beri memede 10. Dk da kendini geriye atıyor ve tiksinmiş gibi bir ifadeye giriyor ağzını kitliyor bi daha da memeyi veremiyorum gaz desem değil gazı çıkarınca dönerdi memeye şimdi dönmüyor kesinlikle.uykuya da dalmak üzere olduğundan bırakıyordum uyuyordu bugün 10. Dkdan sonra altını açtım sonra tekrar diğer memeye aldım ve 10 dk daha içti ona da aynı şeyi yaptı yediğim bir şey süte mi geçti desem o zaman ilk dakikalardan yapmaz mıydı bunu başına gelen var mı sebep ne olabilir sizce

Sezeryen doğum yapan arkadaşlar korse kullanıyormusunuz yada doğumdan ne kadar sonra kullanmaya başladınız? Doktounuz tavsiye Ettimi merak ettim. Bende almak almak istiyorum şimdiden çantamda bulunsun diye büyük ihtimal göbeğim kalıcak şimdiden önlemini almak istiyorum.

Gözün aydın canım Allah bağışlasın. Çok geçmiş olsun ayrıca. 1-2 güne rahatlarsın inşallah.

Canım evet aynı şekilde baslamisiz benim de şu anda asla memeyi tutmuyor sagiyorum ama en fazla 1tatli kaşığı bile yok gibi.. aç kalıyor hep.. kaşıkla veriyorum içiyor. Çok korkuyorum tutmazsa diye. Beni de etkiledi ağlıyorum dayanamıyorum. Bir de ayağım şişti doğumdan sonra çok fena. Tek ayağımda var. Topugumun üstüne basamıyorum. Sanki her şey üst üste geldi.ilgilenemiyorum oğlumla. Psikolojim bozuldi

1 hafta sonra kullanabilirsin dedi bana 10. Gün başladım ben abdominal korse diye geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…