2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Avent benimki zaten öyle şupur supur emmiyo alıştırma asamasindayim ama arada onla uyuyo en azından bazen altını değiştirirken tutturuyor um ağlamıyo ısrarla ver daha küçük anca alıscaklar

Cok tesekkür ederim canımda birazda olsa moral oldu söylediklerin.nekadar sürede gecer acaba

33 cm cıktı ama mikrosefali canim yınede

benimki de 33 cm doğdu.kimse mikrosefali demedi.3 farklı çocuk doktoru gördü, biri kafası küçük dedi o kadar.ben de babasının kafası küçük dedim. gebeyj,ken de doktor sadece bir ölçümde kafası demişti.of endişelendim şimdi bak.

Dilektuttum bnmde ilk 5 gun filan sutum hic gelmedi makineyle sagarak ancak 2-3 kasik cikiyordu dun ilk kez 30 cc filan geldi yavas yavas artiyor humana cayi iyi geldi sanirim
Kizim memeyi hic tutmuyor mecburen bnde sagiyorum
Insallah sutlerimiz artarda rahat rahat emdirdigimiz gunler gelir

Canim mikrosefalinin belirgin bir kafa şekli var alnı dar benimki öyle

Canm ayni sıkıntı bizdede var ya serum fizyolojik felan bi ise yaramıyor buhar makinesi hangi marka aldiniz memnun kalmissiniz anlasilan
Weewell aldık ebebekten kullanımı da rahat biz memnunuz bir daha tıkanmadı kızım :)
Bizim uyku aninda sorun yok yemek yerken oynarkn bi hirilti,horlama gbi duyuyorm.sizin uyurknde cikartiomuydu
Uyurken de emerken de çıkıyordu ses. Burnu tıkalıydı çek çek birmiyordu otri bebeyle.
Mutlaka düzenli sağ az da gelse. Zaten 3-4 gün sonra gelmeye başlıyor. Umarım düzelir sizin de, etrafı sallama boşver.
Buhar makinasini eczaneden mi aldiniz ne kadar di markasini ogrenebilirmiyim birde.. bizimde bugun tikandi baya burnu
Ebebekten aldık 150 tlydi weewell markası.
Ayaklar 2 hafta içinde geçti benim. Dikişlerden oturamıyordum ayakta emzirmekten iyice şişmişti basamıyordum ağlıyordum hem emmiyor hem acı çekiyoeum diye. Geçiyor hepsi. Moral bozmak yok :) o dünyaya sen ona adapte oluyorsunuz yavaş yavaş

Canim 10 dk aktif emiyorsa doyuyordur. Doyunca zaten tiksinir gibi yaparlar onlar suratlarini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…