2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Hep 20 dk emiyordu.son 5-10 dk gözü kapalı emer sonrada uyurdu.Şimdi 10. Dkdan sonra tiksiniyor gibi bi tavra giriyor anlam veremiyorum
Bence gecici bi durum bu canim. Sen aynen emzirmeye devam et hic bozma. Canini da sikma. Edindigim tecrubelerden soyluyorum bebekler cok fazla huy degistiriyo. Yarin yarim saat emerse sasirma:) ac kalacak diye dusunme cunku emen bebek kendini ac birakmaz. Bide annem der ki hep bol bol komposto icersen sutun tatli olur. Ben tadina baktim sutumun serbet gibin vallahi super:)))) sen de bi bak ve komposto ic bol bol

İnşallah öyledir canım.Hep 20 dkda uyuyunca 10 dk ile doyuyo mudur emin de olamıyorum bi de uyumuyor tabi 10. Dk da bırakınca gece boyu da öyle yaptı o yüzden sıkıntı ne anlam veremedim.Ben de bakmıştım tadına tahıllı mamalar gibiydi dün tatlı yedim aslında ama benim kız da anası gibi tatlıyla pek arası yok galiba :))

Kizlar benim lohusa dmarim tuttu tutcak.. kv hala bizde kaliyor.. esime de soyledim evde kalabaliktan skildim diye.. bgn gitcek sora gunduz gelir aksam gider diyo yok artik dedim biraz yalniz kalalim.. misafir istemiorum evde insan istemiorum.. esim oglum ben kalalim.. aksam oldumu kayinpeder,gorumce esi hepsi gelio burda yiyo gidiolar sora ama ses istemiorum inanin yaa..

Dogumdan binhafta sonra kullanmaya basla dedi bana doktorum.. pentinin corap korselerinden al ve gun boyunca giy aksam yatarken cikar sadece dedi.. benim meshur gobekten geriye bisey kalmadi ama ciplakken sonmus balon gibi sarkik o nasil gecicek bakalim

Dr iyiydi aylık sadece kilosu ve boyuna bakacaksa sağlık ocaklarıda aynı seyi yapıyor eee aşılarıda sağlık ocağında yaptırcam özele başka durumlarda giderim benimde hastanede sütüm yoktu kuru kuru çekmekten meme uçlarım yara oldu bebek hep huzursuzdu bizde annemle 3-4çay kaşığı şekerli su verdik sonra bi ara hemşire geldi dedimki bebek emiyor ama a karnı doymuyor süt yok sanki dedim oda bebeği götürdü tartmış 230gr vermiş orda 15cc mama vermişler sonra pompa getirdiler sağmaya çalıştık iki göğüsten 10cc süt anca çıktı onuda verdik sabah dr gördü sarılık yok kılomkaybı var sık emzir dedi yani anlıycan bizi şekerli su kurtardı sanki

Bize baslams kafadan sararmaya mama takviyesi yap dedi doktor bzde aldk ara ara 20 cc weriorz süt sağınca gelmedi ama ucuna geliodu yeter dediler snrwda mama werdiler bgn braz basladı gelmeye yrn kontrol war götürcez bakalm

Ahahha:) yani bir iki gune gececek bence bekle ve gor

Benimki ilk hafta memede daha uzun süre kalıyordu şimdi 10-15 dk anca emiyor. Heralde doyuyor dediğin gibi bazen suratını ekşitiyor
Bence oyle. Ben msl biberonla veriyorum sutumu. Acken nasil saldiriyo biberona ama toksa ya da doymussa agzina tekrar sokmussam yuzunu nasil eksitiyo sanki oradan hapur hupur icen o diilmis gibi:)))

Ay hadi kv.ni anladim da gorumcenler neden sizde yiyip iciyor? Gitsinler evlerinde yesinler ne ala yaa. Vallahi benim de kv bizde kaliyor arada evine gidiyor ama gitmesin diye gozunun icine bakiyorum. Yemek temizlik cocugun gece ve gunduz bakimi her seye kosturuyor sagolsun. O burada diye gelen giden misafirimiz olmuyor bizim. Kafam rahat. Bugun evine gitti isler bana bakiyo gozumde buyudu:)

Bize baslams kafadan sararmaya mama takviyesi yap dedi doktor bzde aldk ara ara 20 cc weriorz süt sağınca gelmedi ama ucuna geliodu yeter dediler snrwda mama werdiler bgn braz basladı gelmeye yrn kontrol war götürcez bakalm
Kizlar ilk gun ben sadece emzirdim meme ucuna sari sivi geliyordu o yetti bebike. Ikinci gun bebek emmeyince sagip vereyim dedim 2 memeden toplamda 10 cc anca cikiyordu 3 saatte bir onu verdim hep. Hemsirelerimiz cok iyiydi yeter ona dediler. Mama vermediler hatta ben bi ara israr ettim goturun mama verin cocuk ac diye. Bu arada oncacik sutu vermeye devam ediyordum. Goturmusler mamadan 5cc anca icti tok dediler icim rahatladi. Ve bu sekilde biz hastaneden sadece 100gr kilo kaybiyla ayrildik. Yani o gunlerde yetiyor o ccler. Gun gectikce sutum katlanarak artti cok sukur. Simdi sagdigimin yarisini anca icebiliyor masallah:)

Maalesef oyle canim. Dun geceden beri azicik uyuklayayim dedim tam 3 saattir uyanik ihh ihh yapiyor. Bir banyo yaptiracagiz umarim o zaman rahatlar da uyur biraz
baharinbahcesi sarilik degeriniz nasil oldu. Gunese cikarabiliyirmusun gerci havalar da yagisli surekli gunes az oluyor.
Canım en son 13.1lerde olctu makineyle bakildi. Kan olcumunde 13.7 idi. Sizin nasil? doktora giderken gunes cikarsa aa gunes deyip 2 dakika suratini aciyorum o kadar :) hafif esintili oldugu icin usuyecek diye korkuyorum. Dunku doktor kontrolunde sizinku 2 ay falan surcek sanirim dedi. Kilo alimi gelisiminde bir sorun yok cok sukur :) Hicbir patolojik sonuc bulunamazsa anne sutu sariligi da olabilirmis. Onun da hicbir sakincasi yokmus en fazla 3.aya kadar surebiliyormus :) oyle ya da boyle sari sari gezmeye devam anlasilan

Canim cok normal Deniz de ilk 20 dakika iciyordu simdi 5 dakikada doyuyor doymazsa diger gogsumu de veriyorum. Sut cok gelmeye basliyor ve tikanip kafayi geri atiyorlar. Kilo aliminda problem yoksa gayet guzel ve normal bir durum :)

Imkan varsa sadece yemek gondersinler en buyuk ihtiyac bu bence :)

Bence oyle. Ben msl biberonla veriyorum sutumu. Acken nasil saldiriyo biberona ama toksa ya da doymussa agzina tekrar sokmussam yuzunu nasil eksitiyo sanki oradan hapur hupur icen o diilmis gibi:)))
Canim birsey soracagim biz malum uyuyamiyoruz gecelerdir ben sutu sagip mamasina birakip biraz uyumak istiyorum. Sagdiktan sonra disarida ne kadar bekleyebilir. Yani bir emzirsem biraz da sagsam bir sonraki emzirmeye kadar dayanir mi? ya da dolap isini nasil yapiyorsunuz,isitma vs ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…