2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Hangi hastane bu canım ya ? Bebişine de çok geçmiş olsun tekrar şimdi nasıl durumu ne zaman çıkacaksınız?
Çıktık cnm evimideyiz şükür.. şimdi burdan hastane ismi vermiyim ama baya iyi büyük bi hastane.. bnm tiroid hastasıyım tüm tedavilerimi orda oluyordum ve çok memnundum ama çocuk bebek yoğun bakım felan gitmem bi daha Allah düşürmesin

Kızlar dün akşamdan beri çok kötü grip oldum. Her an doğumum da gelebilir. Bebek zarar görür mü bu durumdan? Limonlu açıkçay içtim ama faydası olmadı. İlaçta kullanamıyorum. Tavsiye edebileceğiniz etkili bi şey var mı?

ben de grip oldum sanmıştım ama meğer ödemmiş burnumu tıkayana breathe right ın extrasını aldı eşim eczaneden sonra burnum açıldı çok şükür. Seninkisi gripse bilemem ama belki benimkisi gibiyde bi dene derim canım

Masallah canım ikinize de. Iyi olun da kilosu muhim degil :)

Auralee canbebe kullanıyorum pişik olmadı çok şükür bide üstüne vaselin baby pişik olarak kullanıyorum bebeğe çok ama çok iyi geliyor hemen iyileşti. Hatta göğsü uclarim yara oldu onu sürmeye başladım mucizevi geçti çok iyi ya biterse yine alicam bulabilsem alırım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim canım. Hem grip hem de burnum tıkalı bir de çok fazla ödem var vücudumda artık bacaklarım beni taşımıyor bir an önce hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alsak iyi olacak. Bende eczaneden alayım inşallah işe yarar.

Bugün oğlum inanılmaz huysuz, 15 günlük olduk, büyüme atağı denen evreden mi geçiyoruz bilemedim ama katiyen uyumadı. En sonunda banyo yaptırdık ve ilk defa emzik verdim de öyle daldı uykuya. Derdi ne anlayamıyorum ve bu beni çok üzüyor ben uyuyamıyorum mühim değil de, yavrum uyuyamıyor ve çok yorgun artık, şöyle derin derin bir uyusa..

Daha önceki mesajlarında görmüştüm canım anadolu hastanesine gidecem diye de bu olanlar gebzedeki anadolu sağlık merkezi olan anadolu hastanesindeyse epey şaşıracağım diyecektim

Bu arada tekrar geçmiş olsun canım allah hastalık yüzü göstermesin bi daha

Ayni bizimkide öyle.nurse harveys kullaniyorz hic etki etmedi bi rahatlayamadi bugün. Resmen tansiyonlarm düştü bugün artk

Kızlar bebekleriniz emerken hava yutmamasına dikkat ediyor musunuz? En önemli gaz sebebi bu çünkü hava yutmamasını sağlamak yuttuğu havayı da en kısa sürede çıkartmak.Bunlar yapılmazsa en iy gaz ilacı dahi çare olmuyor malesef o hava o bağırsağa girmiş bi kere çünkü kahve kısmın tamamını tek seferde almasına , memede cukcuk ses çıkarmamasına vs dikkat etmek gerekiyor bununla ilgili ayrımtılı yazılar var nette okumanızı tavsiye ederim

Sanirim bugün hepimiz ayni dertten muzdaribiz

Anneler dikişleriniz nezaman düştü bugün 8 günlük olduk bir tanesi düşüyor galiba

Gözün aydın canım. Allah bağışlasın :)

Günaydın göğüs ucum pompadan karnıbahar gibi oldu.krem karışımı vardı ya o buna yarar mı acaba
Hametan-fuci-lacoid di sanırım karışım

Canım benimde öyle olmuştu. Her kremi denedim. Pek etki etmedi. Endonezya makyaj pamuguna zeytinyağı döktüm göğüs ucuna koydum üzerine ödül koyup bıraktım. Biraz o iyi geldi. Ucundaki yariklar kalmayıp kabuk tutmaya başladı sonra o zaman da bir tek fucidin krem işe yaradı, yaralar iyileşti. Tabii ki emdikce hala acıma var ama kanamiyor artık.

Günaydın göğüs ucum pompadan karnıbahar gibi oldu.krem karışımı vardı ya o buna yarar mı acaba
Hametan-fuci-lacoid di sanırım karışım

Canım benimde öyle olmuştu. Her kremi denedim. Pek etki etmedi. Endonezya makyaj pamuguna zeytinyağı döktüm göğüs ucuna koydum üzerine ödül koyup bıraktım. Biraz o iyi geldi. Ucundaki yariklar kalmayıp kabuk tutmaya başladı sonra o zaman da bir tek fucidin krem işe yaradı, yaralar iyileşti. Tabii ki emdikce hala acıma var ama kanamiyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…