2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ergonomik kanguru düşünebilirsin canım bebekler çok seviyor mışıl mışıl uyuyor araba gibi bir yere girip çıkması zor olmuyor ben öyle çıkmayı düşünüyorum büyük kızi arabaya kucugu kanguruya koyup gezicem valla

Sizinde mi otokoltuklarında iki büklüm oluyo bunlar ya? Altına destek koya koya bi hal olduk o kafa hep bi rahatsız gibi valla kucakta taşıyasım gelmiyo değil bazen...

Ama canım o da 4 aydan once onerılmıyomus arastırdım kemikleri gelısmediği için olmuyomus o da

Sizinde mi otokoltuklarında iki büklüm oluyo bunlar ya? Altına destek koya koya bi hal olduk o kafa hep bi rahatsız gibi valla kucakta taşıyasım gelmiyo değil bazen...
Aynen canım oto koltugu puset bızımde acaba tum pusetler boylemiki benım hem oto koltuguya dedim ondan mı diye bız hıc koyamıyoruz kızımı ıkı buklum

Ben baston puset kullandım büyük kızımda chicco litewaydi şimdi buna da ondan aldık hafif arabalar iyi oluyor gerçekten ağırları kaldırıp indirmesi dert malesef ben de daha dr dışı bebekle çıkmadım çıkarsam tek çıkıp markete falan gidiyorum ancak

Aynen canım oto koltugu puset bızımde acaba tum pusetler boylemiki benım hem oto koltuguya dedim ondan mı diye bız hıc koyamıyoruz kızımı ıkı buklum
Ben ilkinde de yaşadım bunu taşıması ağırdı ondan gittim bu sefer en hafif ve geniş duranı seçtim soobaby diye bi marka 2.5 kg ağırlığında anakucağı-oto koltuğu ama geniş duran bunda bile çocuk iki büklüm kafa bi tuhaf yine ya eşimin çenesi kapanmıyo ne gerek vardı da bunu aldık yine diye

Aynı canım benımkide konusuyo napıyım ilk bebek gorunusu cok kalıtelı ve deri ona aldandım ama kullanısı iyi degıl ben sanıyodum pusetlerin yanlarında kolu var hanı yatırmak için sizde yokmu o ? Acaba bende pusetin içinimi doldursam beli için

Bende kuafore gıtmek istıyorum saclarım berbat artık ama nasıl bırakıcam kızı bi saat zor duruyo acaba boya yı evdemı yıkarım o sekılde eve gelsem Pof sıkıntı suan bıze cok ıhtıyacları var ınsan bıse yapamıyo ama ruh saglıgı içinde onemli bunlar

Biraz öyle duruyor gibi ama bazen yatağında bile durmayan oğlum orda duruyor benim, çocuk doktoru da dedi hatta ne kadar rahat gözüküyor içinde diye:) casual cadillac almıştık biz.

Biraz öyle duruyor gibi ama bazen yatağında bile durmayan oğlum orda duruyor benim, çocuk doktoru da dedi hatta ne kadar rahat gözüküyor içinde diye:) casual cadillac almıştık biz.
Canım pusetin yanında yatırmak için bi tus falan varmı yoksa herkesınki aynı mı duruyo?

Şimdi beni anlattın üstümü giydim kızın üstünü değiltirdim cantamı hazırladım ki arkadas bi oturmaya gideyim ev ortamı ya emzirmesi kolay olur hemde üşümez dedim demez olaydım polar kundağına sardım kız bastı yaygaryı sakinleştiremedin kucağımda şimdi ayağımda sallıyom bende sinirden oturmuş yemek yiyom ahhh ne hayallerim vardı bugün için

Usutmus olabilir canim oyleyse. Her gunse doktorunu bilgilendir diyecektim. Reflu oyle oluyor fiskira fiskira agiz dolusu kusuyor. Gecmis olsun minnosa
çok sağol canım.

ben çok güzel ayar yaptım ona şimdi bebek beşik olarak kullanıyor onu ev içinde bile eşim bu olmasa ne yapardık diyor şimdi oğluş ayağımda sallıyorum uyusun fotosunu çekip yollarım sadece koltuğun kırlenti işimi gördü

bizimkide öyle ben ince bir kırlentle işi hallettim şuan elim ayağım iyiki almışım diyorun

Canım pusetin yanında yatırmak için bi tus falan varmı yoksa herkesınki aynı mı duruyo?

Üç kademeli gibi ama şöyle o taşıdığımız sap var ya, onu indirip kaldırarak pozisyon alıyoruz. Tam yatay olmuyor tabiki portbebe gibi ama rahatsız da durmuyor içinde.

Ya kızlar yardım bugün 10 günlük olduk emziğe nasıl alıştırabilirim yoksa memede uyumak istiyo

Aynı sorun bende de var iki büklüm duruyo belini battaniye ile doldurmak zorunda kalıyorum böyle mi olucak hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…