- 1 Eylül 2011
- 2.728
- 2.715
- 448
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.821
Ergonomik kanguru düşünebilirsin canım bebekler çok seviyor mışıl mışıl uyuyor araba gibi bir yere girip çıkması zor olmuyor ben öyle çıkmayı düşünüyorum büyük kızi arabaya kucugu kanguruya koyup gezicem vallaKızlar dogum yaptıgımdan beri evdeyım.. Artık duvarlar ustume gelıyo.. Nereye gıdebılırımki gecen aksam avmya gıdecektık yoldan döndükpusette kız durmadı daha dogrusu port bebede pierre cardin travel almıstık suan cok kullanıssz anca oturunca ıdeal olabilir oldukca agır canım sıkılıyo yanlıs secım yaptım arabanın puseti kemerli oto koltugu e kızı içine koyamıyoruz yatar pozısyon olmuyo iki buklum oluyo kızım Cok mutsuzum satarken puset oluyo denıldı neyse port bebeye koydk avm de arabasına koycaktıkagladı yoldan donduk eve gelınce içim doldu aglmadım ama uzuldum gercı avm kapalıalan tekstıl urunlero kızımı orya gotrmek ne kadar dogru olurdu tartısılır bende örgü puset aldım en azından bıyere gıderken ona koyarım şirinde .. Siz nasıl dısarı cıkıyosunuz kızım arabada uyuyo ama avmye gırsek durmaz yani artık ruhum daraldı onun sevgısı olmasa depresyona gırerdım zaten 9 ay evde yattım
Ama canım o da 4 aydan once onerılmıyomus arastırdım kemikleri gelısmediği için olmuyomus o daErgonomik kanguru düşünebilirsin canım bebekler çok seviyor mışıl mışıl uyuyor araba gibi bir yere girip çıkması zor olmuyor ben öyle çıkmayı düşünüyorum büyük kızi arabaya kucugu kanguruya koyup gezicem valla
Aynen canım oto koltugu puset bızımde acaba tum pusetler boylemiki benım hem oto koltuguya dedim ondan mı diye bız hıc koyamıyoruz kızımı ıkı buklumSizinde mi otokoltuklarında iki büklüm oluyo bunlar ya? Altına destek koya koya bi hal olduk o kafa hep bi rahatsız gibi valla kucakta taşıyasım gelmiyo değil bazen...
Ben ilkinde de yaşadım bunu taşıması ağırdı ondan gittim bu sefer en hafif ve geniş duranı seçtim soobaby diye bi marka 2.5 kg ağırlığında anakucağı-oto koltuğu ama geniş duran bunda bile çocuk iki büklüm kafa bi tuhaf yine ya eşimin çenesi kapanmıyo ne gerek vardı da bunu aldık yine diyeAynen canım oto koltugu puset bızımde acaba tum pusetler boylemiki benım hem oto koltuguya dedim ondan mı diye bız hıc koyamıyoruz kızımı ıkı buklum
Aynı canım benımkide konusuyo napıyım ilk bebek gorunusu cok kalıtelı ve deri ona aldandım ama kullanısı iyi degılBen ilkinde de yaşadım bunu taşıması ağırdı ondan gittim bu sefer en hafif ve geniş duranı seçtim soobaby diye bi marka 2.5 kg ağırlığında anakucağı-oto koltuğu ama geniş duran bunda bile çocuk iki büklüm kafa bi tuhaf yine ya eşimin çenesi kapanmıyo ne gerek vardı da bunu aldık yine diye
Bende kuafore gıtmek istıyorum saclarım berbat artık ama nasıl bırakıcam kızı bi saat zor duruyo acaba boya yı evdemı yıkarım o sekılde eve gelsem Pof sıkıntı suan bıze cok ıhtıyacları var ınsan bıse yapamıyo ama ruh saglıgı içinde onemli bunlarBen baston puset kullandım büyük kızımda chicco litewaydi şimdi buna da ondan aldık hafif arabalar iyi oluyor gerçekten ağırları kaldırıp indirmesi dert malesefben de daha dr dışı bebekle çıkmadım çıkarsam tek çıkıp markete falan gidiyorum ancak
Sizinde mi otokoltuklarında iki büklüm oluyo bunlar ya? Altına destek koya koya bi hal olduk o kafa hep bi rahatsız gibi valla kucakta taşıyasım gelmiyo değil bazen...
Canım pusetin yanında yatırmak için bi tus falan varmı yoksa herkesınki aynı mı duruyo?Biraz öyle duruyor gibi ama bazen yatağında bile durmayan oğlum orda duruyor benim, çocuk doktoru da dedi hatta ne kadar rahat gözüküyor içinde diye:) casual cadillac almıştık biz.
Şimdi beni anlattın üstümü giydim kızın üstünü değiltirdim cantamı hazırladım ki arkadas bi oturmaya gideyim ev ortamı ya emzirmesi kolay olur hemde üşümez dedim demez olaydım polar kundağına sardım kız bastı yaygaryı sakinleştiremedin kucağımda şimdi ayağımda sallıyom bende sinirden oturmuş yemek yiyom ahhh ne hayallerim vardı bugün içinKızlar dogum yaptıgımdan beri evdeyım.. Artık duvarlar ustume gelıyo.. Nereye gıdebılırımki gecen aksam avmya gıdecektık yoldan döndükpusette kız durmadı daha dogrusu port bebede pierre cardin travel almıstık suan cok kullanıssz anca oturunca ıdeal olabilir oldukca agır canım sıkılıyo yanlıs secım yaptım arabanın puseti kemerli oto koltugu e kızı içine koyamıyoruz yatar pozısyon olmuyo iki buklum oluyo kızım Cok mutsuzum satarken puset oluyo denıldı neyse port bebeye koydk avm de arabasına koycaktıkagladı yoldan donduk eve gelınce içim doldu aglmadım ama uzuldum gercı avm kapalıalan tekstıl urunlero kızımı orya gotrmek ne kadar dogru olurdu tartısılır bende örgü puset aldım en azından bıyere gıderken ona koyarım şirinde .. Siz nasıl dısarı cıkıyosunuz kızım arabada uyuyo ama avmye gırsek durmaz yani artık ruhum daraldı onun sevgısı olmasa depresyona gırerdım zaten 9 ay evde yattım
çok sağol canım.Usutmus olabilir canim oyleyse. Her gunse doktorunu bilgilendir diyecektim. Reflu oyle oluyor fiskira fiskira agiz dolusu kusuyor. Gecmis olsun minnosa
ben çok güzel ayar yaptım ona şimdi bebek beşik olarak kullanıyor onu ev içinde bile eşim bu olmasa ne yapardık diyor şimdi oğluş ayağımda sallıyorum uyusun fotosunu çekip yollarım sadece koltuğun kırlenti işimi gördüKızlar dogum yaptıgımdan beri evdeyım.. Artık duvarlar ustume gelıyo.. Nereye gıdebılırımki gecen aksam avmya gıdecektık yoldan döndükpusette kız durmadı daha dogrusu port bebede pierre cardin travel almıstık suan cok kullanıssz anca oturunca ıdeal olabilir oldukca agır canım sıkılıyo yanlıs secım yaptım arabanın puseti kemerli oto koltugu e kızı içine koyamıyoruz yatar pozısyon olmuyo iki buklum oluyo kızım Cok mutsuzum satarken puset oluyo denıldı neyse port bebeye koydk avm de arabasına koycaktıkagladı yoldan donduk eve gelınce içim doldu aglmadım ama uzuldum gercı avm kapalıalan tekstıl urunlero kızımı orya gotrmek ne kadar dogru olurdu tartısılır bende örgü puset aldım en azından bıyere gıderken ona koyarım şirinde .. Siz nasıl dısarı cıkıyosunuz kızım arabada uyuyo ama avmye gırsek durmaz yani artık ruhum daraldı onun sevgısı olmasa depresyona gırerdım zaten 9 ay evde yattım
bizimkide öyle ben ince bir kırlentle işi hallettim şuan elim ayağım iyiki almışım diyorunSizinde mi otokoltuklarında iki büklüm oluyo bunlar ya? Altına destek koya koya bi hal olduk o kafa hep bi rahatsız gibi valla kucakta taşıyasım gelmiyo değil bazen...
Canım pusetin yanında yatırmak için bi tus falan varmı yoksa herkesınki aynı mı duruyo?
Aaa bende boyle deneyeyim bu da oto koltuk oluyo degılmı ?Eki Görüntüle 1977730 Eki Görüntüle 1977732 Eki Görüntüle 1977734 Eki Görüntüle 1977736
Kızlar ben içindeki yükselticiyide çıkartıp öyle kırlenti koydum dışarda da bu şekilde taşıdık çok rahat etti yavrum içinde
Tabi canım oluyo travel sistemAaa bende boyle deneyeyim bu da oto koltuk oluyo degılmı ?
Aynı sorun bende de var iki büklüm duruyo belini battaniye ile doldurmak zorunda kalıyorum böyle mi olucak hepAynı canım benımkide konusuyo napıyım ilk bebek gorunusu cok kalıtelı ve deri ona aldandım ama kullanısı iyi degılben sanıyodum pusetlerin yanlarında kolu var hanı yatırmak için sizde yokmu o ? Acaba bende pusetin içinimi doldursam beli için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?