2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Memeler arası farklılık varsa bence önce az olanı ver ki o çoğalsın geri ben her emzirme de bi birini bi diğerini verdiğimden farklılık olmuyor.

Peki hep ayni memeni mi bekletiyorsun? Ben mecbur hep ayni mememi bekletiyorum cunku oburu cok sisiyor. Ya su an hicbisey asil buyuyup iletisime gectiklerinde bambaska oluyorlar. Annecim seni cok seviyorum cumlesini duymak dunyaya bedel:)

Memeler arası farklılık varsa bence önce az olanı ver ki o çoğalsın geri ben her emzirme de bi birini bi diğerini verdiğimden farklılık olmuyor.
Gunduz ben de oyleyim ama aksam yattiktan sonra uzun uyuyor ya uyandiginda hep solu veriyorum vermesem tastan farki kalmaz 8 saatte hem de mastit olabilir. Sagi verip solu sagsam o da isime gelmiyo:) sagma isleminden nefret ettigimden tekrar yapmak istemiyorum..

Valla eziyete dönüyor ya.Alıp alıp bırakıyo kafa atıyo az gelmeye devam ettikçe de ağlamaya başlıyor.Direniyorum vermemek için bazen pes ediyor emerken uyuyakalıyor ama sanki doyduğundan değil yorulduğundan uyuyor gibi geliyor üzülüyorum.Doyduğundan emin olmak için veriyorum mecburen damla falan aldım umarım akşamları da artar geri

O zaman sağ az olmaya devam eder sanırım ama anlıyorum valla ben de sağma olayını sevmiyorum kız emdikten sonra kalanı sağayım az da olsa biriktireyim öyle öyle diyorum ama halim olmuyo biberon pompa yıka et valla yoruyor ya :)

Oyle verince iciyor mu peki? Ya madem o kadar yapiyo aksamlari bi kere ver mama hem sutun birikir. Ama bence onun emmedigi ogunlerde sag yoksa azalir.

Oyle verince iciyor mu peki? Ya madem o kadar yapiyo aksamlari bi kere ver mama hem sutun birikir. Ama bence onun emmedigi ogunlerde sag yoksa azalir.
Akşamları göğsün dolma hızı azalıyor diyelim sıradaki göğüste o sürede normalde 100 cc oluyorken 70 cc birikiyor. Bu da olanı emiyor sonlarda az gelmeye başlayınca fıttırıyor.Ben de doymadığı kadarını takviye ediyorum 20-30 cc falan içiyor.Yani günlük bir öğünde emzirme+ mama almış oluyor tamamen mama almıyor .Sonra bakıyorum bi sonraki öğünde diğer göğüs normal dolmuş oluyo ben de anlam veremiyorum valla 5-9 arası emzirilecek göğüste dolma hızı azalıyor.Yani ikisinde de azalıyor ama ilk emzirilecek göğüs etkileniyo bu durumdan :)

Son düzenleme:
Bizimki fisher price mutlu dusler donencesi. Ozellikler ayni.Deniz birkac haftadir farkinda donencenin. Bayiliyor oyuncaklari izlemeyi tekmeler,agular deliriyor :)
Ay ne guzel ya benım kızımda gozlerini benden ayırmıyo hep konusayım istıyo bırazdan kurcaz insallah begenır prensesim :)

Gündüz nasıl normalde? İkisini de mi emziriyorsun ben hep tek meme veriyorum da.

Tek veriyorum canım yani çok nadirdir 2.yi istediği. Bizimkinde de o kavga durumu var, bırakıyor sonra hemen aranıyor tekrar veriyorum tekrar bırakıyor. Bazen yapıyor öyle, genelde gaz sıkıntısı olduğunda yapıyor ama onu sanki.

Benim de sağ daha fazla sanki, yani ikisi de dolduğu zaman öyle hissediyorum birde dolma zamanı sağın daha kısa sanki. Benim gündüz de tekini emiyor ama emme aralığı geceye göre daha kusa olduğundan o kadar aralık olmuyor.

Aynen bende böyle düşünüyorum öbur türlü işin içinden çıkamam herhalde akışına bıraktım :)) doymasa yetmese bir yerden belli olurdu diye düşünüyorum

Peki hep ayni memeni mi bekletiyorsun? Ben mecbur hep ayni mememi bekletiyorum cunku oburu cok sisiyor. Ya su an hicbisey asil buyuyup iletisime gectiklerinde bambaska oluyorlar. Annecim seni cok seviyorum cumlesini duymak dunyaya bedel:)
Her seferinde farklı memeyi veriyorum sıra sıra gidiyoruz biz. Ya olmaz mı tabi, şimdi hep beni arıyo gözü ve sürekli beni izliyo o bile hoşuma gidiyo bi de dillense allah :))
Auralee canım Rota asısı damlamı yaptılar gecmıs olsun yavruna bızim 3. Ay kontrolunde hastanede yapılacak bu damla rahatsızlık verırmıkı
Evet canım damla yaptılar baya bolmuş ben bir iki damla sanıyordum :) içerken tabiki hoşlanmadı ama hiç yan etkisi yok dedi doktor. Şu anda 4 aşının da kötü bi etkisini görmedim. Çok şükür ateş de yok ama çok uyudu bütün gün gece uykusunda gibiydi hala uyuyo. Sabaha kadar ne oluruz bilmem.
Kızlar ya acayıp grip oldum kızıma gecerse diye cok korkuyorum napsam gecer
Ben de gribim kızın burnu falan akmaya başladı korktum ama doktor bişeyi yok dedi. Mümkün olduğunca yüzüne solumuyorum ama işte yapışık bana yapabileceğim bişey yok ki :/ sen bol bol c vitamini tüket yemeni aksatmamaya çalış bağışıklığın düşmesin. Çok geçmiş olsun

Auralee bızde 3 asımızı olduk son rota kaldı o da 3. Ay kontrolumuzde valla bende bı ıkı damla sanmıstım :) bızım kızada asılar bıse yapmadı masallah :) ya nasıl grıp oldum anlamadım agzıma tulbent gecırdım deli gıbi dolanıyorum evde kıza gecmesin diye :)

Evet gunduz o kadar beklemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…