2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ayy o kadarcik mamaysa hicbisi diil:) onu hiic takma sen 1 olcek mamayla idare ediyorsa zaten sutun fazlasiyla yetiyo. Aksamlari benim de oyle azaliyo sunuyo fln memeler:)

Yok seyi sordum ben aslinda. Hani kizin uzun uyuyor ya uyaninda hep sag meme ya da hep sol meme seklinde mi?

Bende dün gece inat ettim azda olsa o meme emilecek biraz ayakta biraz yatakta zıplarayarak kavga gürültü emdi sonra uyudu sıpa gecede doldular hamdolsun lıkır lıkır içip uyudu miniğim şimdide
geçmiş olsun annelik işte dur bakalım daha ne şekillere sokacaklar bizi

Kizlar kizim geceleri 1 kere kalkiyor ondada 5 dk emip geri uyuyor muhtemelen doymuyor geri uyandirmak istiyorum annemde uyku onu daha iyi besler acikirsa kendi geri uyanir uyandirma diyor benimde uykum olunca isime geliyor oyle yatiryrm ama bir yandanda icim husursuz oluyor
Sizin bebeklerin geceleri emmesi nasil

Bizde de bazen öyle geceler oluyor ama sarılık geçmişimiz olduğu için açıkçası ben uyandırıp emzirip geri yatırıyorum. Tekrarlamasından korkuyorum. Aşırı uykum olsa da uyandırıyorum

Hahah sadece evde kılıklara soksalar neyse de dışarıda ağladığında da herkesin ortasında dans etmek şahane oluyo
Yok seyi sordum ben aslinda. Hani kizin uzun uyuyor ya uyaninda hep sag meme ya da hep sol meme seklinde mi?
Hiç dikkat etmedim ki hangisindeyse sora direk onu veriyorum, hangisi daha sertse belli ediyo zaten. Yoksa tıkanır falan uğraş dur. Bir keresinde kolumu kımıldatamamıştım ne yapsam çözülmedi en son bir emmiş birden koluma his gelmeyw başlamıştı da öyle anlamıştım açıldığını
Tam doyduğundan emin olmaya çalış mesela gaz çıkarmaya kaldırınca da uyuyo mu? Emmeyş bırakınca biraz çenesine masaj yap dinlensim hem uyarılır emmeye çalışır. Sonra bırak uyusun da büyüsün :) gelişimi iyiyse doktor sıkıntı yok demişti, bebeğin kilosu+1 saat deliksiz uyuyabilirmiş.

Günaydın kızlar. Benim oğlan göğsümu reddetmeye başladı. Daha memeye yanastirir yanastirmaz basıyor yaygarayi sadece uyku sersemi ve gece emiyor bırakacak beni galiba. Dün bayağı inatlastik, katıla katıla ağladı ama almadı. Silikon uç ile biraz kandırdım emdi ama sonra onun biberon olmadığını anladi emmedi emzirme çalışmalarım devam edecek ama büyük ihtimalle almayacak

Benim gogsum 12 saatte anca doluyo heralde. Dun gece verdim en son memeyi sonra mama verdim kalkincada sag gogsumu verdim. Solu vermeyeli 10 12 saat oluyo tas gibi suan. Uyansada versem diyorum. Su 1 haftadir bende her gece yatmadan mama veriyorum ama rutine baglar diyede korkuyorum. Galiba yetmiyor

Bizde de böyle aynen gece uzun uyuyor arada da az emiyor hatta buraya da yazmıştım bir iki defa sizde de böyle mi bu emdiğiyle doyar mı diye, ben başlarda uyandırıyordum altını falan açıyordum ama uyansa bile en fazla 1 dk daha emiyor geri uyuyordu dedim demek ki uykuya ihtiyacı var artık bıraktım kendisi ne kadar isterse o kadar verip yatırıyorum çünkü ilerde bu uyku alışkanlığına çok ihtiyacımız olacak şimdiden alışsınlar :) bence gece uykuda zaten çok enerji harcamadıklarından ihtiyaçları da az oluyor gündüze göre

Günaydın canım. Belki denemişsindir ama ben öyle durumlarda ayakta emziriyorum biraz sakinleşene kadar. Hatta hem yürüyüp ya da durduğum yerde yaylanıp hem de emziriyorum. Biraz zor oluyor ama çoğu zaman alıyor. Hemen kötü düşünme bırakacak diye. Büyüme atağıdır, dönemsel bir şeydir inşallah. Olur öyle. Sağ istersen sen bu arada, onu verirsin.

Ben birgün verdim uyanık ertesi günü memeyi reddetti bende dün akşam sütüm azda olsa mememi zorla verdim ayakta zıplayarak yolun başındayken alışmasın dedim. İnşAllah bırakmaz bebeğin memeyi doya doya kokunu ala ala emer

keşke benimkide hem biberon hem meme alsa mamayı kusmasada bende takviye yapabilsem aç kalıyor diye içim gidiyor ama mama daha 2 yudum alıralmaz kusuyo ama biberondan sütümü içiyo sonra reddediyor. Sende böyle redetme yoksa takviyeni yap canım çocuk daha güzel gelişir.

Canım reddetme zaman içinde de gelişebiliyor yani bakıyorsun 1 ay her şey iyi sonra reddetmeye de başlayabiliyor.Aslında medela calmanın özel biberonu var ama o daha pahalı bide tutmazsa boşa giden para demek :/

Bu arada sen bi aile hekimliğine tartmaya götürsene gelişimi iyiyse böyle devam edersin hem doyuyor mu doymuyor mu kuşkun gider

Bizde de bazen öyle geceler oluyor ama sarılık geçmişimiz olduğu için açıkçası ben uyandırıp emzirip geri yatırıyorum. Tekrarlamasından korkuyorum. Aşırı uykum olsa da uyandırıyorum
Bu saatten snra sarilik olmaz insallah oyle seyler dusunme
Ben onceden beri uykuma cok duskunum boyle uykusuz kalacagimi hic dusunmemistim nyseki kizim yinede akilli bir bebek masallah

Gaz cikarmaya calisiyorum yok bana misin demiyor bildigin horluyor bnde kiyamiyorum geri yatiriyorum

Aynen benimkide biraz uyansada agzina veriyorum emzik gibi oyle tutuyor emmiyor
Annesi gibi uykuyu seviyor demekki diye dusunuyrm :))

İnşallah canım ya resmen travma oldu sarılık bende. Oy maşallah akıllı prensese Allah nazarlardan korusun

Canım reddetme zaman içinde de gelişebiliyor yani bakıyorsun 1 ay her şey iyi sonra reddetmeye de başlayabiliyor.Aslında medela calmanın özel biberonu var ama o daha pahalı bide tutmazsa boşa giden para demek :/

Bu arada sen bi aile hekimliğine tartmaya götürsene gelişimi iyiyse böyle devam edersin hem doyuyor mu doymuyor mu kuşkun gider
en iyisi emzirmeye inatla devam emdikçe çoğalır inşAllah 2630 doğdu ilk ay 1600 gr almıştı ama ozamanlar süt bol vr sürekli emiyordu

anne Uykucu olunca bebeklerde oluyor cidden :)) güzel güzel uyusun hiç karışma

en iyisi emzirmeye inatla devam emdikçe çoğalır inşAllah 2630 doğdu ilk ay 1600 gr almıştı ama ozamanlar süt bol vr sürekli emiyordu

anne Uykucu olunca bebeklerde oluyor cidden :)) güzel güzel uyusun hiç karışma

Neler yaptım canım, yok istemiyor. Sadece uyku sersemiyken emiyor. Gece yani. Hatta sabah uykudan uyandı sol göğsü verdim gözü açılmamısti daha. Yarım saat sonra sağı vereyim dedim uyanmıştı kıyamet koptu. Mama verdim mecbur. Sagacağım mecbur

Canim cogu bebek 2 ay civari memeyi reddeder. Bu gecici bir surec siren sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…