2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ailede şeker hastalığı olmadığı için yüklemeden sonra tedavi oldu. Yaşa da bağlı oluyor kaç yaşındasın?
ben 38 yaşındayım canım tüp bebek ile 6. denemede bulduk bu bebeği ama daha en başından öncesinde şeker sorunum olmadığı halde şekerim yüksek seyretti. Doktorum bunun gebelikle alakalı değil benim kendi bünyemin getirdiği tahlilllerde belli olmayan bir şeker hastalığım olduğunu söyledi. Oyüzden canım çok sıkıldı. gebelik şekeri olsa neyse diyecem ama öbür türlüsünüde aklım almıyor öncesinde tahlillerde herşey normalken neden hamillelikte çıksın zaten benim gibi olan pek kimsede yok sanırım nerde aykırı bir durum varsa bulur çıkarırım ben

Allah sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini...Bi arkadaşımda hamile kalamıyordu uzun araştırmalardan sonra gizli şekeri olduğu için hamile kalamadığı anlaşıldı. Tedavi gördü ve hamile kaldı...Seninki böyle olsa uzun zamandır anlaşılması gerekirdi...

amin canım sen de inşallah sağlıkla kucağına alırsın, hayırlısı bakalım yaşayıp göreceğiz.

Can'ım bende kullanıyorum.gün aşırı ama bi çok kişide kalp atışından sonra kesilmiş bizde de kesilir muhtemelen.doktorunla konuş o yazanlara takılma.belki de doz fazla gelmiştir onlara yada ciddi anlamda problemleri vardır.sağlığını tehlikeye sokucak olursa normal Doğum yapmayıverirsin.tüp bebek tedavisinde hemen herkes kullanıyor daha ölenini duymadım.takılıpta Çan'ını sıkma.

ne biliyim ya 2. cisinde bu durumu farkettiğim günün sabahı düşük yaptım gerçi şuan günlük iğne kullanıyorum.
benim göğüsler biraz hassas oluyorda o yüzden takılıyor kafama.

Haklısın kuzum takmamaya çalışalım iyi düşün iyi olsun
Doktordan geldik kızlar hersey yolunda gözüküyor Allaha Şükür. Pıt pıtpıtlarımızı da gördük 15.8 mm olmuş miniğim
Maşallahh gözünüz aydın :)
Antalya - memur-35-04.05.2017, 2. çocuk -78 kilo bilgilerim bunlar

kızlar doktorum henüz bana kan tahlili yapmadı normalmi
Tamam canım ekliyorum
Kalp atışından sonra tahlil yapıyorlar diye biliyorum

herkese selam, doktora gidip keseyi görenler ve kalp atışını duyanlar gözünüz aydın......
bende çarşamba gidicem kısmetse, bu sabah aile hekimliğine gidip gebelik kaydımı yaptırdım, bitek tetanosa çağırıcaz dediler, öylemi oluyo heryerde acaba ??? birde benim ilk gebeliğim 12 haftalıkken bebeğin kalbi durdu ve kürtajla sonuçlandı, ikincide bebe aspirini kullandurmıştı dr, aile hekimliğindeki, hemşireye sordum napiim diye, kafaya göre başlama dedi, bi yandan da korkuyorum napsam sizce bebe aspirini heleki yarım zararı olacağını düşünmüyorum

Çok sağol cnm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…