2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Valla baktirmadim artik tesekkurler cevapladigin icin
Canim hic birsey olmazdi Allahin izniyle.vajinal muayene olmakda sakinca olsaydi cinsel iliskide yasaklanirdi eger cok stresli isen git dr baksn canm emin ol stres daha zararli
herkeze mrb.bende bugun itibariyle 7+4 deyim.başlangıç kilom 78.benıde aranıza alırmısınız:))
Aldik gitti hosgeldin canim Hayirlisiyla yavrusunu kucagima alirsin insaAllah

Merhaba Canım, ben de haftaya kalp atısı icin kontrole gidecegim. Aynen benim doktorumda kan testi istedi... Saglık ocaginda yaptırabilirsin dedi bana ama ben Devlet hastanesinden randevu aldim, yarin gidip orada yaptıracagim. Yani sen de kendine en yakin devlet hastanesine gidip bu testi isteyebilirsin. Yalniz bana bisey yazıp vermediler. Gebelik icin istiyorum dersen bakarlar dedi. Eksik bakılmayan birsey olursa özelde halledecegiz artik.

yukleyemiyorum buyuk foto diyor telefndan heralde yuklenmiyor nasil kucultecegimi bilmiyorum ayin birinde kontrolum var o zaman bi daha deniyim olur mu

Benim hiç çok ağrımadı zaten en baştan beri biraz bastırınca ağrıyor
Belirtilere takılma çok fazla canım herkes de farklı oluyor zaten

ne biliyim ya 2. cisinde bu durumu farkettiğim günün sabahı düşük yaptım gerçi şuan günlük iğne kullanıyorum.
benim göğüsler biraz hassas oluyorda o yüzden takılıyor kafama.

yok canım daha ben kadın doğum doktoruna gitmedim henüz, sağlık ocağında tekrar bhcg baktırdım ve tüm kan testlerine de baktılar, eliza. hormon ve kan değerleri yarın çıkacak sonuçlar, önümüzdeki çarşamba 28 ine de kadın doğumdan rand aldım ,

Alttan muayene istedi yaptirtmadim karindan gozukmez dedi bende olsun haftaya bidaha bakariz dedim iyi mi ettim kotumu bilemedjm
henuz cok erken kese icin de ozellikle gec dollenme ise iki haftaya neler degisir neler kese olusur icinde bebisi gorursun bile alttan baktirma konusuna gelince hic bir mahsuru yok orayi koruyan bir sivi var herhangi bir enfeksiyona karsi yani en iyi goruntuler vajinal goruntulerde cikiyor eger bir sakinca olsaydi cinsel iliski dokuz ay yasaklanirdi, doktoruna icin sindi mi kutahyada kime gidiyorsun

ne biliyim ya 2. cisinde bu durumu farkettiğim günün sabahı düşük yaptım gerçi şuan günlük iğne kullanıyorum.
benim göğüsler biraz hassas oluyorda o yüzden takılıyor kafama.

Canim icini ferah tut sen bisey olmaz insaAllah.aramizda iki gun var seninle benmde pek birseyim yok.moralini yuksek tut annesi uzme kuzuyu

allah korusun ama yine de yaptirmak iyi gibi Teşekkürler

Hiç korkma canım.Ablamda 9 ay boyunca edokrin tedavisi gördü ve nur topu gibi ikizlerini doğurdu...Hamileliğe bağlı diyabet sonrasında devam etmiyor çoğunlukla,arada bir kontrole gidiyorsun o kadar.Yaş itibariyle bendede çıkabilir henüz gitmedim dr.a.Mutsuz olma sen mutsuz olsan bebeğinde mutsuz olur...

çok teşekkür ederim ablanızda da gebeliğin ilk haftalarında daha şeker yüklemesi bile yapılmadanmı oldu acaba

çok teşekkür ederim ablanızda da gebeliğin ilk haftalarında daha şeker yüklemesi bile yapılmadanmı oldu acaba
Ailede şeker hastalığı olmadığı için yüklemeden sonra tedavi oldu. Yaşa da bağlı oluyor kaç yaşındasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…