- 28 Haziran 2016
- 3.656
- 2.721
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #3.701
Ooo duyarsn hem de gumbur gumbur:) haftana gore karndan direk duyarsn insallh.Bugün saat 5 de randevum var kalp atışı için dua edin inşallah duyarım pıt pıt sesini
Amin insallah canimmmm hepimizinRabbim gönlündwkini versin canım saglıklı hayırlıca inşallah
Canim hic birsey olmazdi Allahin izniyle.vajinal muayene olmakda sakinca olsaydi cinsel iliskide yasaklanirdi eger cok stresli isen git dr baksn canm emin ol stres daha zararliValla baktirmadim artik tesekkurler cevapladigin icin
Aldik gitti hosgeldin canim Hayirlisiyla yavrusunu kucagima alirsin insaAllahherkeze mrb.bende bugun itibariyle 7+4 deyim.başlangıç kilom 78.benıde aranıza alırmısınız:))
Merhaba Canım, ben de haftaya kalp atısı icin kontrole gidecegim. Aynen benim doktorumda kan testi istedi... Saglık ocaginda yaptırabilirsin dedi bana ama ben Devlet hastanesinden randevu aldim, yarin gidip orada yaptıracagim. Yani sen de kendine en yakin devlet hastanesine gidip bu testi isteyebilirsin. Yalniz bana bisey yazıp vermediler. Gebelik icin istiyorum dersen bakarlar dedi. Eksik bakılmayan birsey olursa özelde halledecegiz artik.Günaydın kızlar benim doktorum kalp atışlarımızı duyduktan sonra Aile hekiminden detaylı kan testi sonucu istedi hepsini kalem kalem yazdılar.Sizlerden de böyle şeyler istendi mi?Birde Aile hekimi olması şartmı bulunduğum yerde daha yakınımda da yaptırabilir miyim bilemiyorum çok detaylı bi tahlil.
Mrb cnm bende 5+5 oldum bugün keseyi gördük çok şükür fakat dün sabah kanamam oldu doktora gittim önlemini aldım ins kötü bişey olmazhamilelik
Merhabaa hosgeldin canim 27 mayis ya belkide haziran annesi olursun ikizler burcu[/Q
merhaba belki haziranda olabilir belli olmaz tabi,kızımda 41.haftada doğmuştu :) .ama şimdilik mayıs görünüyor...
yukleyemiyorum buyuk foto diyor telefndan heralde yuklenmiyor nasil kucultecegimi bilmiyorum ayin birinde kontrolum var o zaman bi daha deniyim olur muCanım benim bakabilir miyim kesene sonra silersin at buraya bi bakayım ben de dün yalandan acile gittim 6 haftada yoktu yoolk sac vardı dün yalandan gittim acile ağrım sancım var dedim baktırdım kalp atışı duydumda sakinleştim çok şükür yarın rutin muayeneme gidicem istersen bi kesene bakayım bu arada ben sağa sola yatamıyorum sırt üstü yatıyorum bunun çok önemi yok yüz üstü yatmada
Benim hiç çok ağrımadı zaten en baştan beri biraz bastırınca ağrıyor
Belirtilere takılma çok fazla canım herkes de farklı oluyor zaten
yok canım daha ben kadın doğum doktoruna gitmedim henüz, sağlık ocağında tekrar bhcg baktırdım ve tüm kan testlerine de baktılar, eliza. hormon ve kan değerleri yarın çıkacak sonuçlar, önümüzdeki çarşamba 28 ine de kadın doğumdan rand aldım ,Hadi ya ne güzel peki sen keseyi gordunmu doktor bana haftaya gel yolk sac kesesi varmı yokmu ona bakalım dedi eğer o varsa gebelik sağlıklı ilerliyormus .
Birde bende henüz hiç birşey yok migde bulantısı baş ağrısı vs. Senin nasıl ilerliyor canm hamileligin
Aklımıza kötü birşey getirmiycez yavrularımız Allaha emanet. Allah korusun hepsini.Kötü bişey çıkarsa da 9 ay zehir gibi olacak çok korkuyorum
henuz cok erken kese icin de ozellikle gec dollenme ise iki haftaya neler degisir neler kese olusur icinde bebisi gorursun bile alttan baktirma konusuna gelince hic bir mahsuru yok orayi koruyan bir sivi var herhangi bir enfeksiyona karsi yani en iyi goruntuler vajinal goruntulerde cikiyor eger bir sakinca olsaydi cinsel iliski dokuz ay yasaklanirdi, doktoruna icin sindi mi kutahyada kime gidiyorsunAlttan muayene istedi yaptirtmadim karindan gozukmez dedi bende olsun haftaya bidaha bakariz dedim iyi mi ettim kotumu bilemedjm
ne biliyim ya 2. cisinde bu durumu farkettiğim günün sabahı düşük yaptım gerçi şuan günlük iğne kullanıyorum.
benim göğüsler biraz hassas oluyorda o yüzden takılıyor kafama.
aynen ben bugun hic bir belirtim yok..kızlar ya ben sanki bugün göğüslerim hassasiyet biraz azaldı gibi hissediyorum. biraz bastırınca acıyor.
benmi psikolojik olarak kendimi etkilıyorum bilmiyorum.Sizdede varmı bu durum.
İnsanların yaptırmamak istemesinin nedeni istatiksel sonuç verdiği için yanılma payı olabiliyor. Down sendromlu olmadığı halde down sendromlu sonucu çıkıp 9 ay bunun sıkıntısını yaşamış olmak gibi.
Hiç korkma canım.Ablamda 9 ay boyunca edokrin tedavisi gördü ve nur topu gibi ikizlerini doğurdu...Hamileliğe bağlı diyabet sonrasında devam etmiyor çoğunlukla,arada bir kontrole gidiyorsun o kadar.Yaş itibariyle bendede çıkabilir henüz gitmedim dr.a.Mutsuz olma sen mutsuz olsan bebeğinde mutsuz olur...herkese merhaba...
Benim annemin şekeri olduğu için doktorum evde şeker ölçme cihazı ile şekerimi takip etmemi istedi. Gebelik öncesi şekerim yok tahlillerde falan ama 1.saat tokluk kan şekerim yüksek çıkıyorDirek diyetisyen ve endokrin randevusu aldırdı bana çok mutsuzum kızlar benim gibi olan varmı aranızda
çok teşekkür ederim ablanızda da gebeliğin ilk haftalarında daha şeker yüklemesi bile yapılmadanmı oldu acabaHiç korkma canım.Ablamda 9 ay boyunca edokrin tedavisi gördü ve nur topu gibi ikizlerini doğurdu...Hamileliğe bağlı diyabet sonrasında devam etmiyor çoğunlukla,arada bir kontrole gidiyorsun o kadar.Yaş itibariyle bendede çıkabilir henüz gitmedim dr.a.Mutsuz olma sen mutsuz olsan bebeğinde mutsuz olur...
Ailede şeker hastalığı olmadığı için yüklemeden sonra tedavi oldu. Yaşa da bağlı oluyor kaç yaşındasın?çok teşekkür ederim ablanızda da gebeliğin ilk haftalarında daha şeker yüklemesi bile yapılmadanmı oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?