2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar dün gece aklıma birşey takıldı doktorumada soracagim bende pıhtılaşma olduğu için clexane ,0.4 kullanıyorum . Bi kaç forumda normal doğal sakıncalı kan kaybından ölenler var filan yazmışlar ben kesinlikle normal doğum istiyorum . Sizce nedir durum

Canım ben 84 kilo 1.78 boyum elhamdülillah ikiz o yüzden kayseri acıbadem hastanesinde 5 tüp kan verdim Doktorum clexane 0,6 karar verdi.
bunun yanında her gün asprin içiyorum
Gen testinde çok az koyulaşma çıkmıştı Doktorum düşük riskine karşı böyle karar verdi

Anladım canm çok geçmiş olsun peki doğumunu nasıl yapmayı düşünüyorsun doktorun bu konuda bisey söyledimi sana

Bugün saat 5 de randevum var kalp atışı için dua edin inşallah duyarım pıt pıt sesini

İnşallah duyarsın canım bize güzel haberlerle gel bebişe büyümüştür Yen'i resimler istiyoruz :)

Bende bi hapşırma var 10 defa üst üste hapşırıyorum o daha kötü

Ayy aynı ben hasta olamasamda hergün mutlaka hapşırırım :)

herkeze mrb.bende bugun itibariyle 7+4 deyim.başlangıç kilom 78.benıde aranıza alırmısınız:))

Canım bilgilerini daha detaylı yazarmısın ilk sayfadaki tabloya göre :)

Aaa topiğimizde ikiz mi var :) canım bilgilerini yazarsan tabloya göre seni de ekleyeyim :)

Canım bir zararı yok. Bebeğin ense kalınlığına burun kemiğine bakıyorlar birde kan alınıyor. Ense ve buruna bakarken de ultrasona giriyor olmandan farksız.

kızlar ya ben sanki bugün göğüslerim hassasiyet biraz azaldı gibi hissediyorum. biraz bastırınca acıyor.
benmi psikolojik olarak kendimi etkilıyorum bilmiyorum.Sizdede varmı bu durum.

kızlar ya ben sanki bugün göğüslerim hassasiyet biraz azaldı gibi hissediyorum. biraz bastırınca acıyor.
benmi psikolojik olarak kendimi etkilıyorum bilmiyorum.Sizdede varmı bu durum.
Benim hiç çok ağrımadı zaten en baştan beri biraz bastırınca ağrıyor
Belirtilere takılma çok fazla canım herkes de farklı oluyor zaten

Canım bir zararı yok. Bebeğin ense kalınlığına burun kemiğine bakıyorlar birde kan alınıyor. Ense ve buruna bakarken de ultrasona giriyor olmandan farksız.
İnsanların yaptırmamak istemesinin nedeni istatiksel sonuç verdiği için yanılma payı olabiliyor. Down sendromlu olmadığı halde down sendromlu sonucu çıkıp 9 ay bunun sıkıntısını yaşamış olmak gibi.

Evet bende bu yüzden yaptırmak istemiyorum ama çok kararsızım

herkese merhaba...
Benim annemin şekeri olduğu için doktorum evde şeker ölçme cihazı ile şekerimi takip etmemi istedi. Gebelik öncesi şekerim yok tahlillerde falan ama 1.saat tokluk kan şekerim yüksek çıkıyor Direk diyetisyen ve endokrin randevusu aldırdı bana çok mutsuzum kızlar benim gibi olan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…