- 20 Nisan 2013
- 908
- 840
- 303
- Konu Sahibi endless love
-
- #3.681
Canım benim dikkat et sakın hasta olma pıksırmak iyi olmuyo baskı yapıyosun rahime grip nezle aman olma sıcak tut kendini sıcak şeyler iç
Bende aynı senin gibiyim dün gece uyuyamadım midem bulanıyo bide bu gün hastaneye gidicem nasıl olucak bilmiyorum hastane de uzak bulantılarla zor olucak
Benimkide üsten görünmemişti alttan göründü 4+5 di kese ozaman gittiğimde içini ferah tut karından görünmeye bilirAlttan muayene istedi yaptirtmadim karindan gozukmez dedi bende olsun haftaya bidaha bakariz dedim iyi mi ettim kotumu bilemedjm
Bende bi hapşırma var 10 defa üst üste hapşırıyorum o daha kötüBende gidecem nasil yapcam bilmiyom. Insallah üsütme degildir bünye zayif belki düsmüstür vucut degisikliginden
Anladm canm çok sağolBebeğin değil canım kesenin günde en az 1 mm büyümesi gerekiyomuş görürsün sende sıkma canını en az diyorum tabi daha hızlı büyüyen de olabilir :) benm kese 3 mm di sonra kesede büyümüş baya bebekte 6 mm olmuştu
Canım ben 84 kilo 1.78 boyum elhamdülillah ikiz o yüzden kayseri acıbadem hastanesinde 5 tüp kan verdim Doktorum clexane 0,6 karar verdi.Kızlar dün gece aklıma birşey takıldı doktorumada soracagim bende pıhtılaşma olduğu için clexane ,0.4 kullanıyorum . Bi kaç forumda normal doğal sakıncalı kan kaybından ölenler var filan yazmışlar ben kesinlikle normal doğum istiyorum . Sizce nedir durum
Anladım canm çok geçmiş olsun peki doğumunu nasıl yapmayı düşünüyorsun doktorun bu konuda bisey söyledimi sanaCanım ben 84 kilo 1.78 boyum elhamdülillah ikiz o yüzden kayseri acıbadem hastanesinde 5 tüp kan verdim Doktorum clexane 0,6 karar verdi.
bunun yanında her gün asprin içiyorum
Gen testinde çok az koyulaşma çıkmıştı Doktorum düşük riskine karşı böyle karar verdi
Bugün saat 5 de randevum var kalp atışı için dua edin inşallah duyarım pıt pıt sesini
Bende bi hapşırma var 10 defa üst üste hapşırıyorum o daha kötü
herkeze mrb.bende bugun itibariyle 7+4 deyim.başlangıç kilom 78.benıde aranıza alırmısınız:))
Canım ben 84 kilo 1.78 boyum elhamdülillah ikiz o yüzden kayseri acıbadem hastanesinde 5 tüp kan verdim Doktorum clexane 0,6 karar verdi.
bunun yanında her gün asprin içiyorum
Gen testinde çok az koyulaşma çıkmıştı Doktorum düşük riskine karşı böyle karar verdi
Canım bir zararı yok. Bebeğin ense kalınlığına burun kemiğine bakıyorlar birde kan alınıyor. Ense ve buruna bakarken de ultrasona giriyor olmandan farksız.Günaydın kizlar
öncelikle dunku yazilari okudum bi kac sey sormak istiyorum
ikili tarama testi yaptirmaktan neden korkuyorsunuz nasil bir sey bu ikili tarama testi ve bir zarari var misize ya da bebise?
bir de 7h4g civariyim sizde de zaman zaman hic bir belirti olmadigi oluyor mu
bir de son olarak sol tarafa yatmak kan dolasimi vs icin iyi derler benm kalbim biraz rahatsiz sol tarafima hic ama hic yatamam siz nasil yatiyorsunuz?
Benim hiç çok ağrımadı zaten en baştan beri biraz bastırınca ağrıyorkızlar ya ben sanki bugün göğüslerim hassasiyet biraz azaldı gibi hissediyorum. biraz bastırınca acıyor.
benmi psikolojik olarak kendimi etkilıyorum bilmiyorum.Sizdede varmı bu durum.
İnsanların yaptırmamak istemesinin nedeni istatiksel sonuç verdiği için yanılma payı olabiliyor. Down sendromlu olmadığı halde down sendromlu sonucu çıkıp 9 ay bunun sıkıntısını yaşamış olmak gibi.Canım bir zararı yok. Bebeğin ense kalınlığına burun kemiğine bakıyorlar birde kan alınıyor. Ense ve buruna bakarken de ultrasona giriyor olmandan farksız.
Evet bende bu yüzden yaptırmak istemiyorum ama çok kararsızımİnsanların yaptırmamak istememesinin nedeni istatiksel sonuç verdiği için yanılma payı olabiliyor. Down sendromlu olmadığı halde down sendromlu sonucu çıkıp 9 ay bunun sıkıntısını yaşamış olmak gibi.
Ben daha önce yaptırmıştım yine yaptırıcam. Yaptırmayıncada insan yaptırsamıydım diye düşünüp duruyor.Evet bende bu yüzden yaptırmak istemiyorum ama çok kararsızım
Kötü bişey çıkarsa da 9 ay zehir gibi olacak çok korkuyorumBen daha önce yaptırmıştım yine yaptırıcam. Yaptırmayıncada insan yaptırsamıydım diye düşünüp duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?