2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günde ne kadar yürüyüş yapmalıyız biz yeni anne adayları?Doktorlar henüz yeni olduğumuz için bu konuda bilgi vermiyorlar tabi ama yinede bilgilerimizi paylaşalım.

Benimde ilk gebeliğimde 8. Haftada kalp atışı durmuştu bu kez doktorum coraspirin verdi hergün kullanıyorum. Emin olmak için kadın doğuma biraz erken git istersen sorup ona göre başlarsin.

Ya karından görünürse çok iyi olur alttan bakınca insan bebeğe odaklanamıyo kafan hep aşağı da oluyo utanma duygusu oluyo ben cok utanıyorum ama mecbur doktorum bayan ama genede
Cnm benm 6+6 da karndan cok raht duyuldu. Ki bebegm bes gun geriden gelio senn rahat duyulur insallh cnm:)

Benimde ilk gebeliğimde 8. Haftada kalp atışı durmuştu bu kez doktorum coraspirin verdi hergün kullanıyorum. Emin olmak için kadın doğuma biraz erken git istersen sorup ona göre başlarsin.

sağol canım cevabın için, çarşamba sabah gidebilicem en erken , ama az önce bi asprini parçalayıp pirinç tanesi kadar içtim, bişey olmaz Allahın izniyle inşallah riske atmak istemedim

merhaba benimde bi ihtimal ikiz olma ihtimali var, ultrason görüntüsü varmı acaba ? benim kesenin biri net ama diğeri gölge gibi duruyo, yani tam kese diyemedi dr,

Kızlar biri iki gün önceki idrar testim.bı da bugün yaptığum ovulasyon testi.t c den bile koyu. Tekrar yumurtluyor olamam herhalde dimi:)) sağlık ocağına kan vermeye gideceğim de utanıyorum artık.doktor yapmayacak artık bana test falan:)

Bende bugün doktordaydim daha kese görünmüyordu kan tahlili aldi. Ama kücük bir kistim var :/ kese görünsün tedaviye basliycaz insallah

Haftaya artik cnm gecti artik

Suan gittigim doktorun adini vermim tek bis doktor o oldugu icin gittim ama hic memnun kalmadjm. Ama haftaya insaAllah meryem hanima.gidicem ozel anadolu hastanesi

Kızlar doktorunuz folik asit harici vitamin filan verdi mi benimki sadece folik asit vermişti ta en baştan ama vitamnde gerekli değil mi bilemedim belki kan sonuçlarından sonra hareket edicektir

Kızlar doktorunuz folik asit harici vitamin filan verdi mi benimki sadece folik asit vermişti ta en baştan ama vitamnde gerekli değil mi bilemedim belki kan sonuçlarından sonra hareket edicektir
Benim ferritinim düşük cikmisti vinalac verdi artık folik asit kullanmayıp sadece onu kullanacağım

kızlar yaa benım ne demırıme ne d vitaminine nede başka bişiye bakıldı.moralım bozuldu3 hafta sonra bakıcak bunlara hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…