2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba arkadaslarrr bende hamileyim dha cok yeniii..Kızlar benim bat 25ağustos ama tüp bebiş benim transfer tarihimde 10 eylül ben neye göre hesap yapcam kafam karısık tahmini doğum neye gore hesaplayacagım bılgısı olan varmı

Son düzenleme:
canım ikili test yapılacak 3 hafta sonra.ozaman yapılacak kan.her dr yontemı farklı sanırım

Olabilir valla canım. Bide benim evde kedi var 3 tane :) daha onceden de rahatsızlıklarım var detaylı kan tahlili istedi benden. Sende sorun yoksa istememis işte ne güzel kafana takma hiç. Sağlıklılar onlar sevgimizle besleniyorlar :)

Suan gittigim doktorun adini vermim tek bis doktor o oldugu icin gittim ama hic memnun kalmadjm. Ama haftaya insaAllah meryem hanima.gidicem ozel anadolu hastanesi
kuthan mi? onun ultrasonu iyi degil derler ama cok garantici biridir orda volkan bey vardi eskiden bursaya gitmeseydi o cok iyiydi belki geri gelir cunku eski kent hast. yeniden ve sırf kadin doguma ozel acilacakmis diye duydum :)

kizlaarrr neler aşeriyorsunuz veya tiksiniyorsunuz? caninizin cektikleri neler??

benim sadece börek gozleme hamur isleri cekiyor

canım benım gunumun yarısı mıgde bulantısıyla geçiyo.ama kusamıyorum.onceki hamılelığımde çok kustum.şimdi gece uyanıyom miğdem bulanıyo, yatıyorum miğdem bulanıyo....tatlıyı pek sevmiyorum.balık kraker tulum peynırı ıyı geliyor bana.bıde makarna

Benden kan tahlillerini istediğinde 5 haftaliktim sadece keseyi görmüştük. Yarında kalp atışlarını duyarız inş. Sende bu kadar sorun yapma öncesi sonrası yok bence
Merhaba canım ben de tüp bebek olduğum için yardımcı olayım :) Transfer günü Eğer 3. gün embiryosu transfer edildi ise 17 günlük; 5. gün transfer edildi ise 19 günlük hamiş sayılıyorsun. 10 eylülde 17 günlük hamile isen 19 Eylülde 26 günlük oluyorsun gibi yani...

Selam kizlar. Randevum vardi bugün keseyi gorduk sukur ama bebegi goremedik 2 haftta sonra gel dedi. Dusuk bos gebelik vs olabilir tahlil yapmicam dedi neden boyle dedi ki 5+5 bugun itibariyle

5.gün emriosuydu canım.o zmn 19günlük hamişim de tahmini doğum için hangi tarih giricem onu yıne bılemedım ehehe beynim durdu

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım bugun keseyi gördük Allah kısmet ederse 3 ekimde kalp atışlarını duymaya gidicez ALLAHIM olmayanlarada nasip etsin

Gozunuz aydın. Saglicakla kucaginiza alin insallah. Bende 5+5 tiyim bugun keseyi gorduk 2hafta sonra bebek ve kalp atisi icin gidicez insallah sagliklidir bebegim :)

Selam kizlar. Randevum vardi bugün keseyi gorduk sukur ama bebegi goremedik 2 haftta sonra gel dedi. Dusuk bos gebelik vs olabilir tahlil yapmicam dedi neden boyle dedi ki 5+5 bugun itibariyle
Canım ben şu an 7+4 günlüğüm bundan önceki randevum 5+5 günlükken olmuştu senin gibi.. bizde o zaman göremedik alttan baktı doktor emin olamadı ama bugün gördük çok şükür ondan sıkma canını daha erken

Beni de eklermisiniz takvime :) 28.07.2016 yaş 27 ilk çocuk izmir memurum.

Ekledim canım

kizlaarrr neler aşeriyorsunuz veya tiksiniyorsunuz? caninizin cektikleri neler??

benim sadece börek gozleme hamur isleri cekiyor

Mide bulantısı ve iştahsızlıktan ölüyorum bugün en kötü günüm galiba keşke canım bişey istese de yesemm

Canım gayet normal görünmemesi kafana takma sakın zamanı gelince inşallah görürsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…