2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende bi hapşırma var 10 defa üst üste hapşırıyorum o daha kötü
Beni hastanede bi üsüme tuttu tirnaklarim mosmor oldu. Doktor bana bol balli süt ve cay ic dedi ama kusburnu,yesil cay ve bir cayi daha yasakladi. Simdi yatagimdayim terlemeye calisiyom

Canim banada diger hamileliklerde sadece tetanus icin cagirdilar. Hic birinede gidemedim bebeklerim düstü hep. Ikinci hamilelikte banada dontor coraspin verdi ve igne clexane yazdi günde bir defa. Ona ragmen yinede düstü. Doktorun sana dediyse kullan o zaman gönül rahatligiyla kullan. En önemlisi doktoruna güvenmek :)

Selam kizlar. Randevum vardi bugün keseyi gorduk sukur ama bebegi goremedik 2 haftta sonra gel dedi. Dusuk bos gebelik vs olabilir tahlil yapmicam dedi neden boyle dedi ki 5+5 bugun itibariyle
Neden yapmadi ki? Beta hcg ye bi baka bilirdi en azindan ordan cogu zaman anlasilir düsük olup olmadigina. Benim hcg ye bakti bugün keseyide göremedik az önce sonuclar cikti aradik dedi 1500 cikti 2000 olmadan keseyi zaten göremeyiz dedi. Carsamba tekrar gidecegim insallah bi aksilik olmaz

kuthan mi? onun ultrasonu iyi degil derler ama cok garantici biridir orda volkan bey vardi eskiden bursaya gitmeseydi o cok iyiydi belki geri gelir cunku eski kent hast. yeniden ve sırf kadin doguma ozel acilacakmis diye duydum :)
Yok cnm ilk hamileligimde doktorum kuthan beydi. Bundan once bi dusugum oldu onda yine ona gittim muamele hosuma gitmedi cok degismis tutulan bi de olunca havalanmis gibigeldi. Volkan beyde eskisehire gitmis bilmem artik geri gelirmj. Bakalim 15 gun sonra meryem hanima gidicem kan degerim 6256 cikti. Doktoru aradim 15 gun sonra kese gozukur karindan dedi sukur :)

Selam kizlar. Randevum vardi bugün keseyi gorduk sukur ama bebegi goremedik 2 haftta sonra gel dedi. Dusuk bos gebelik vs olabilir tahlil yapmicam dedi neden boyle dedi ki 5+5 bugun itibariyle
Canim bisi.diycem doktorlar cok.acimasiz bizi hic dusunmuyorlar agir.konusuyorlar bugun dr banada ayni seyi soyledi daha 4+5 gunluk hamileyim keseyi karindan goremeyince dusmus olabilir kendi kendini eritmis olabilir dedi altust etti beni. Hcg yaptim 6256 cikti. Bu sefer gebesin kese 15 gun sonra gozukur dedi bi tuhaflar.icine sinmiyorsa dr degistir derim ben oyle yapicam

2 hafta sonra cagirdi ama 1 hafta sonra baska hastaneye gitcem :) ay insallah canim cok mutlu oldum

Keseyi gordugu icin istemedi. 7 eylulde beta testi yaptirdim dra gosterdim 260 ti so uc. tamam artmis beta kese haftasina gore iyi dedi. Bebegi gormeden tahlil falan yapamam dedi kan sayimi idrar vs.. 2 hafta sonra gel bebegi kalp atisini duyalim ona gore tahlil isticem dedi. 1 hafta sonra baska bi dra gidicem. 2 hafta bekleyemem sanirim :)

Kızlar bugün tahlil için sağlık ocağına gittim aç karnına çok kötü oldum geçmedi hala bukadarağır geçiren tek benmiyim acaba sürekli bulantı yemek yiyememe ne yesem iyi gelir

Bilemiyorm degistirebilirim gidisata gore. Cok acimasizlar evet. Oglumda başka bi dr ayni seyi soylemisti. Dusebilir kese kucuk vs hatta yakinlarina haber verme demisti. Cok sukur saglikliydi oglum. Bundan once bi dusugum var. Cok korkuyorum o yuzden

Canim banada diger hamileliklerde sadece tetanus icin cagirdilar. Hic birinede gidemedim bebeklerim düstü hep. Ikinci hamilelikte banada dontor coraspin verdi ve igne clexane yazdi günde bir defa. Ona ragmen yinede düstü. Doktorun sana dediyse kullan o zaman gönül rahatligiyla kullan. En önemlisi doktoruna güvenmek :)
rengarenkli

ben daha doktor randevusuna gitmedim Çarşamba gidicem o Zaman sorucam kısmetse. İşte insan daha önce düşük yaşayınca panikliyor

Arkadaşlar yeni doktordan geldim bebegimi gördük kalbide atıyodu ama bi sorun var benim wbc (yüksek enfeksiyon) sürekli yüksek çıkıyo bugün doktor yine baktı dahada yükselmiş binlerde falan gidiyor toz bi ilaç içtim geçen defa geçmemiş böyle giderse düşük olur bebeğe zararı varmış dahiliyeye git dedi doktor benim elimden birsey gelmez artık dedi doktor ne yapıcam ben ya sevincim kursagımda kaldı böyle birsey yaşayan varmı

Neyle alakalıymış ki o wbc söylemedi mi ona göre dikkat etsen

Cnm yeni okudm.nasl ya bu doktorlar herseyi kursakta birakio zaten. Baska doktora da gitseydn hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…