- 20 Nisan 2013
- 908
- 840
- 303
- Konu Sahibi endless love
-
- #3.781
Beni hastanede bi üsüme tuttu tirnaklarim mosmor oldu. Doktor bana bol balli süt ve cay ic dedi ama kusburnu,yesil cay ve bir cayi daha yasakladi. Simdi yatagimdayim terlemeye calisiyomBende bi hapşırma var 10 defa üst üste hapşırıyorum o daha kötü
Canim banada diger hamileliklerde sadece tetanus icin cagirdilar. Hic birinede gidemedim bebeklerim düstü hep. Ikinci hamilelikte banada dontor coraspin verdi ve igne clexane yazdi günde bir defa. Ona ragmen yinede düstü. Doktorun sana dediyse kullan o zaman gönül rahatligiyla kullan. En önemlisi doktoruna güvenmek :)herkese selam, doktora gidip keseyi görenler ve kalp atışını duyanlar gözünüz aydın......
bende çarşamba gidicem kısmetse, bu sabah aile hekimliğine gidip gebelik kaydımı yaptırdım, bitek tetanosa çağırıcaz dediler, öylemi oluyo heryerde acaba ??? birde benim ilk gebeliğim 12 haftalıkken bebeğin kalbi durdu ve kürtajla sonuçlandı, ikincide bebe aspirini kullandurmıştı dr, aile hekimliğindeki, hemşireye sordum napiim diye, kafaya göre başlama dedi, bi yandan da korkuyorum napsam sizce bebe aspirini heleki yarım zararı olacağını düşünmüyorum
Neden yapmadi ki? Beta hcg ye bi baka bilirdi en azindan ordan cogu zaman anlasilir düsük olup olmadigina. Benim hcg ye bakti bugün keseyide göremedik az önce sonuclar cikti aradik dedi 1500 cikti 2000 olmadan keseyi zaten göremeyiz dedi. Carsamba tekrar gidecegim insallah bi aksilik olmazSelam kizlar. Randevum vardi bugün keseyi gorduk sukur ama bebegi goremedik2 haftta sonra gel dedi. Dusuk bos gebelik vs olabilir tahlil yapmicam dedi neden boyle dedi ki 5+5 bugun itibariyle
Yok cnm ilk hamileligimde doktorum kuthan beydi. Bundan once bi dusugum oldu onda yine ona gittim muamele hosuma gitmedi cok degismis tutulan bi de olunca havalanmis gibigeldi. Volkan beyde eskisehire gitmis bilmem artik geri gelirmj. Bakalim 15 gun sonra meryem hanima gidicem kan degerim 6256 cikti. Doktoru aradim 15 gun sonra kese gozukur karindan dedi sukur :)kuthan mi? onun ultrasonu iyi degil derler ama cok garantici biridir orda volkan bey vardi eskiden bursaya gitmeseydi o cok iyiydi belki geri gelir cunku eski kent hast. yeniden ve sırf kadin doguma ozel acilacakmis diye duydum :)
Canim bisi.diycem doktorlar cok.acimasizSelam kizlar. Randevum vardi bugün keseyi gorduk sukur ama bebegi goremedik2 haftta sonra gel dedi. Dusuk bos gebelik vs olabilir tahlil yapmicam dedi neden boyle dedi ki 5+5 bugun itibariyle
Canım ben şu an 7+4 günlüğüm bundan önceki randevum 5+5 günlükken olmuştu senin gibi.. bizde o zaman göremedik alttan baktı doktor emin olamadı ama bugün gördük çok şükür ondan sıkma canını daha erken
Beni hastanede bi üsüme tuttu tirnaklarim mosmor oldu. Doktor bana bol balli süt ve cay ic dedi ama kusburnu,yesil cay ve bir cayi daha yasakladi. Simdi yatagimdayim terlemeye calisiyom
Canim banada diger hamileliklerde sadece tetanus icin cagirdilar. Hic birinede gidemedim bebeklerim düstü hep. Ikinci hamilelikte banada dontor coraspin verdi ve igne clexane yazdi günde bir defa. Ona ragmen yinede düstü. Doktorun sana dediyse kullan o zaman gönül rahatligiyla kullan. En önemlisi doktoruna güvenmek :)
Neden yapmadi ki? Beta hcg ye bi baka bilirdi en azindan ordan cogu zaman anlasilir düsük olup olmadigina. Benim hcg ye bakti bugün keseyide göremedik az önce sonuclar cikti aradik dedi 1500 cikti 2000 olmadan keseyi zaten göremeyiz dedi. Carsamba tekrar gidecegim insallah bi aksilik olmaz
Eşime kalsa her hafta gideceğiz, ben 17 ekimde ikili teste gitmek istiyordum eşim 1 ekimde de gidelim dedi iyi tamam dedimHerkese selam. Kalp atısını duyanlar bir sonraki randevuya ne zaman gideceksiniz acaba ?
Herkese selam. Kalp atısını duyanlar bir sonraki randevuya ne zaman gideceksiniz acaba ?
Herkese selam. Kalp atısını duyanlar bir sonraki randevuya ne zaman gideceksiniz acaba ?
Hayatım benimkisi tüp bebek en son adet tarihinden hesaplayacaksın herkes gibi .5.gün emriosuydu canım.o zmn 19günlük hamişim de tahmini doğum için hangi tarih giricem onu yıne bılemedım ehehe beynim durdu
Canim bisi.diycem doktorlar cok.acimasizbizi hic dusunmuyorlar agir.konusuyorlar bugun dr banada ayni seyi soyledi daha 4+5 gunluk hamileyim keseyi karindan goremeyince dusmus olabilir kendi kendini eritmis olabilir dedi altust etti beni. Hcg yaptim 6256 cikti. Bu sefer gebesin kese 15 gun sonra gozukur dedi bi tuhaflar.icine sinmiyorsa dr degistir derim ben oyle yapicam
Neyle alakalıymış ki o wbc söylemedi mi ona göre dikkat etsenArkadaşlar yeni doktordan geldim bebegimi gördük kalbide atıyodu ama bi sorun var benim wbc sürekli yüksek çıkıyo bugün doktor yine baktı dahada yükselmiş binlerde falan gidiyor toz bi ilaç içtim geçen defa geçmemiş böyle giderse düşük olur bebeğe zararı varmış dahiliyeye git dedi doktor benim elimden birsey gelmez artık dedi doktor ne yapıcam ben ya sevincim kursagımda kaldı böyle birsey yaşayan varmı
Tmm teşekkürler canım:Hayatım benimkisi tüp bebek en son adet tarihinden hesaplayacaksın herkes gibi .
Cnm naptn kalp atisini duyabildn miYa karından görünürse çok iyi olur alttan bakınca insan bebeğe odaklanamıyo kafan hep aşağı da oluyo utanma duygusu oluyo ben cok utanıyorum ama mecbur doktorum bayan ama genede
Cnm yeni okudm.nasl ya bu doktorlar herseyi kursakta birakio zaten. Baska doktora da gitseydn hemenArkadaşlar yeni doktordan geldim bebegimi gördük kalbide atıyodu ama bi sorun var benim wbc (yüksek enfeksiyon) sürekli yüksek çıkıyo bugün doktor yine baktı dahada yükselmiş binlerde falan gidiyor toz bi ilaç içtim geçen defa geçmemiş böyle giderse düşük olur bebeğe zararı varmış dahiliyeye git dedi doktor benim elimden birsey gelmez artık dedi doktor ne yapıcam ben ya sevincim kursagımda kaldı böyle birsey yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?