- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi endless love
-
- #3.821
Antibiyotik bebeğe zarar vermezmi canım gidicem dahiliyeye zatenDahiliyeye gittin mi ? Gitmediysen sabahtan hemen git bakalim ne diyecek muhtemelen antibiyotik verir biseyin kalmaz insallah icini ferah tut bebegine odaklan. crp kac cikti
Yok canım ya bu güne kadar hiç diş ağrısı çekmedim çürük bile yokDişlerin ile ilgili bir sorunun var mı canım iltihaplı apse gibi.
Anladım canım ne zaman gideceksin dahiliye ye?Yok canım ya bu güne kadar hiç diş ağrısı çekmedim çürük bile yok
Randevu alcam öyle gidicem daha almadımAnladım canım ne zaman gideceksin dahiliye ye?
1, 5 yaş en zor yaş bence.tek başına oynayamaz.dikkatini toplayıp uzun süre sizinlede oynayamaz.çok normal yaniDadli .!.:Çocuklu anneler size sorum olacak.oğlum 18 aylık bize çok bağlı değil Bağımlı.yaşıtları gibi oyun oynamaz bizle oynar çabuk sıkılır Akşama kadar kucaktan inmez .ama Doğdu doğalı Nazlı benim oğlum.allahım esirgesin çok tatlı ama bir o kadar da huysuz ne zaman kendi kendine oyun oynar .malum Mayıs'ta Allah izin verirse kardeşi olacak inş.onzaman zorlanacağız herkes 3 YAŞ diyor düzen oluşma zamanı doğru mu ?tecrübeli anneler yardım.
Hamilelikte icilebilen antibiyotiklerden verir. Kadin dogumcular dahiliyeden anlamiyorlar benim isim degil deyip yonlendiriyorlar belki hafif bi nezle grip gibi bi kirginlik gecirdiysen ondan da olabilir ve ya idrar yolunda vardir belki ki bu da kusma fln yapabilir yani bence suan icin stres kadar zarar vermez bebegineAntibiyotik bebeğe zarar vermezmi canım gidicem dahiliyeye zaten
ayy sorma canım yaultrasona girene kadar nasıl stresliydik eşimle keseyi görünce hem çok mutlu olduk hem gözler doldu hem 2 hafta daha beklicez çok değişikti ya
Dedigin gibi olabilir belki ama idrar yollarında enfeksiyon yok ona ayrı bakıldı cevabın için teşekürler başka bi doktora gidicem rabbim isterse bebeğime hiç birsey olmaz ben dua ediyorum sadeceHamilelikte icilebilen antibiyotiklerden verir. Kadin dogumcular dahiliyeden anlamiyorlar benim isim degil deyip yonlendiriyorlar belki hafif bi nezle grip gibi bi kirginlik gecirdiysen ondan da olabilir ve ya idrar yolunda vardir belki ki bu da kusma fln yapabilir yani bence suan icin stres kadar zarar vermez bebegine
Bencede Can'ım kalbini ferah tut, Rabbim korusun yavrunuda seni de, dahiliyeci Dr anlayacaktır sorunun ne olduğunu biran önce git rahatlaDedigin gibi olabilir belki ama idrar yollarında enfeksiyon yok ona ayrı bakıldı cevabın için teşekürler başka bi doktora gidicem rabbim isterse bebeğime hiç birsey olmaz ben dua ediyorum sadece
Çok sagol Canım dedigin gibi yapıcam allah büyükBencede Can'ım kalbini ferah tut, Rabbim korusun yavrunuda seni de, dahiliyeci Dr anlayacaktır sorunun ne olduğunu biran önce git rahatla
6 ve 7. Haftalarda bende bu persembe gidecegim ins :)selam kızlar bende aranıza katıldın transfer sonucum pozitif oldu Allaha şükür .tarihlerimizde yakın.bugün sağ kasığımda çok ağrı oluyor korkuyorum açıkçası kalp atışını nezaman duyuyoruz
Allah razi olsun bazi ealer hic umursamiyorAynen canım oğlum kucakta iş yapıyorum belim koptu Allahtan eşim işlerini evden yürütüyor ve bana yardım ediyor çocuk bakımında
Canim kalbini ferah tut tedavi edilmezse zarar verir belki sen ihmal etmeyip gidersin zatenDoğru düzgün anlatmadı zaten sadece ciddi birşey var dedi ve bebeğe zararı var dedi dahiliyeye gitmen gerek dedi bişey yapamazmısınız dedim yok diyip odadan çıktı ben orada öylece kaldım üzüntüden
Aynen zaten doktorumu degiştiricem ya bu ne biçim doktor ya resmen moralimi alt üst etti bebeğin düşebilir dedi enfeksiyon için ilaç yazın dedik yok yazamam dedi
Ben varımKızlar ya ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, var mı benim gibi hisseden başka, Şaka gibi geliyor
ben en son volkan beyin kendisi ile konustugumda bursa medical deyim demisti sonradan eskisehire gelmis olabilir tabi bilemeyecegim kuthan havalandigini düşünmüyorum odasinin kapisi diger uc kadin dogumcu sinek avlarken kuyruk iceriye dorder beser aliyor malesef kent kapandiktan sonra.. aralarda da 20dk. kacip sezeryana gidiyor masallah sifir hata.. basi donmus durumda o da pek memnun deil gibi halinden :) kutahyada en iyisi o bence yine de.. digerleri hep ogrenci kalmis bilemediklerini eskisehirdeki hocalarina gonderiyorlar.. baska dr. sececeksen en iyisi arada mutlaka eskisehire de gelmen o halde:)Yok cnm ilk hamileligimde doktorum kuthan beydi. Bundan once bi dusugum oldu onda yine ona gittim muamele hosuma gitmedi cok degismis tutulan bi de olunca havalanmis gibigeldi. Volkan beyde eskisehire gitmis bilmem artik geri gelirmj. Bakalim 15 gun sonra meryem hanima gidicem kan degerim 6256 cikti. Doktoru aradim 15 gun sonra kese gozukur karindan dedi sukur :)
ben de arada siradaBen varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?