2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Arkadaşlar hepiniz de çok iyisiniz cevaplarınız için teşekürler inşallah bebebegime bişey olmaz ha bide bebeğim bi hafta geriden geliyormuş 7+4 olacakmış ama 6+5 çıktı bi sorun yok normal dedi doktor ağzından hayırlı bi laf çıktı

1, 5 yaş en zor yaş bence.tek başına oynayamaz.dikkatini toplayıp uzun süre sizinlede oynayamaz.çok normal yani birsz yorulacaksın.her çocuk farklıdır ama 3 yaşında rahatlıyorsun birazcık.bende de öyle oldu.

Antibiyotik bebeğe zarar vermezmi canım gidicem dahiliyeye zaten
Hamilelikte icilebilen antibiyotiklerden verir. Kadin dogumcular dahiliyeden anlamiyorlar benim isim degil deyip yonlendiriyorlar belki hafif bi nezle grip gibi bi kirginlik gecirdiysen ondan da olabilir ve ya idrar yolunda vardir belki ki bu da kusma fln yapabilir yani bence suan icin stres kadar zarar vermez bebegine

ayy sorma canım ya ultrasona girene kadar nasıl stresliydik eşimle keseyi görünce hem çok mutlu olduk hem gözler doldu hem 2 hafta daha beklicez çok değişikti ya

Sen birde kalp atışlarını duyunca gör gözleri dolmayı , ben hıçkırarak ağlamıştım , insan iki kere düşük yapınca hep aynısı olacak sanıyor , sonra kalbini duyunca o rahatlamayla ağlıyor tutamıyor kendini..
Çok çok güzel bir duygu Allah dileyen isteyen herkese yaşatsın bu güzelliği inşAllah..
Biz iyiyiz canım ya , bebeğim de inşAllah büyüyordur sağlıkla , 3 hafta önce kontrolde 3 cm di minnak
Bu çarşamba ikili testimiz var inşAllah güzel hayırlı haberlerle dönebilirim

Dedigin gibi olabilir belki ama idrar yollarında enfeksiyon yok ona ayrı bakıldı cevabın için teşekürler başka bi doktora gidicem rabbim isterse bebeğime hiç birsey olmaz ben dua ediyorum sadece

Dedigin gibi olabilir belki ama idrar yollarında enfeksiyon yok ona ayrı bakıldı cevabın için teşekürler başka bi doktora gidicem rabbim isterse bebeğime hiç birsey olmaz ben dua ediyorum sadece
Bencede Can'ım kalbini ferah tut, Rabbim korusun yavrunuda seni de, dahiliyeci Dr anlayacaktır sorunun ne olduğunu biran önce git rahatla

Aynen canım oğlum kucakta iş yapıyorum belim koptu Allahtan eşim işlerini evden yürütüyor ve bana yardım ediyor çocuk bakımında
Allah razi olsun bazi ealer hic umursamiyor
Canim kalbini ferah tut tedavi edilmezse zarar verir belki sen ihmal etmeyip gidersin zaten

Herkese hayirli geceler benim pilim bitti artik..

ben en son volkan beyin kendisi ile konustugumda bursa medical deyim demisti sonradan eskisehire gelmis olabilir tabi bilemeyecegim kuthan havalandigini düşünmüyorum odasinin kapisi diger uc kadin dogumcu sinek avlarken kuyruk iceriye dorder beser aliyor malesef kent kapandiktan sonra.. aralarda da 20dk. kacip sezeryana gidiyor masallah sifir hata.. basi donmus durumda o da pek memnun deil gibi halinden :) kutahyada en iyisi o bence yine de.. digerleri hep ogrenci kalmis bilemediklerini eskisehirdeki hocalarina gonderiyorlar.. baska dr. sececeksen en iyisi arada mutlaka eskisehire de gelmen o halde:)

Günaydın kizlare

siz de kendinizi uykuda gerinmemek icin uyandırıp tutuyor musunuz? tehlikeli oldugunu okumustum.. yalniz bu gerinmeler istemsiz oluyor nasil basa cikacagiz...

günaydın kızlar bikaç gündür sabahları kahvaltı edene kadar çok kötü oluyorum mide bulantısı tansyonm düşüyo kahvaltı edince hiçbişeyim kalmıyo ama çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…