2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Canim bilemedim ki baska doktorada mi gitsen belki o daha baska tedavi sekli verir. Basina gelen varsa mutlaka yazar. Iyi dusun ki iyi olsun

Kızlar bugün tahlil için sağlık ocağına gittim aç karnına çok kötü oldum geçmedi hala bukadarağır geçiren tek benmiyim acaba sürekli bulantı yemek yiyememe ne yesem iyi gelir

Bugün bende berbat durumdayım en son makarna yedim az bişey iyi geldi

Beni listeye eklememissiniz hala hih :) ev hanimiyim 27 yasindayim yarismaya istanbuldan katiliyorum bu espriyi yapmasam olmazdi 2. Bebegim 57 kiloyum :)

Daha önce bilgilerini paylaşmışmıydın canım kusura bakma etiket yapmadıysan gözümden kaçmıştır.
Şimdi ekledim

Beni de ekler misiniz?? :)) ilk bebegim. Son regl 5 agustos. Ogretmenim. Tekirdag'da yasiyorum. Sizi takip ediyordum ama kalp atislarini duymak icin bekledim. Bugun duydum cok sukur :)) hepimiz saglikla aliriz kucagimiza insallah.

Ekledim canım

Canım neden olduğunu söylemedi mi peki başka doktorlara da görün istersen

Merhaba ben de mayis ayinda bebegimi bekliyorum insallah. Hamilelik takvimi nasil ekleniyor???
hesap bilgilerini gir asagiya dogru in orda hamilelik takvimi diyor orda hangi tarihte dogum yapacagini arada cizgi olacak sekilde yaz en asagida kaydet var ona basarak kayit et cnm

Benim de mart ayinda dusugum oldu cnm oyuzden cok hassasim seni anlayabiliyorum Allah yardimcimjz olsun

Hayatım o ne Biçim Dr benim elimden bişey gelmez ne demek.dahiliyeci ve kadındoğumcu birlikte karar versinler nasıl bir tedavi uygulayacaklarına karar versinler.aynı hastanede bir dahiliyeci ayarla beraber yürütsünler Tedaviyi .aptal topu Başkasına niye atıyor ki

Çocuklu anneler size sorum olacak.oğlum 18 aylık bize çok bağlı değil Bağımlı.yaşıtları gibi oyun oynamaz bizle oynar çabuk sıkılır Akşama kadar kucaktan inmez .ama Doğdu doğalı Nazlı benim oğlum.allahım esirgesin çok tatlı ama bir o kadar da huysuz ne zaman kendi kendine oyun oynar .malum Mayıs'ta Allah izin verirse kardeşi olacak inş.onzaman zorlanacağız herkes 3 YAŞ diyor düzen oluşma zamanı doğru mu ?tecrübeli anneler yardım.

Aramiza katilan arkadaslar hepiniz hosgeldiniz insallah Allah tamamina erdirir kucaklariniza alirsiniz yavrularinizi.okadar yoruldumki bugun anlatamam sabah 8 de basladi maraton aksam 8 di hic dinlenemeden kosturdum Allaha emanet yavruşumuz..

Aramiza katilan arkadaslar hepiniz hosgeldiniz insallah Allah tamamina erdirir kucaklariniza alirsiniz yavrularinizi.okadar yoruldumki bugun anlatamam sabah 8 de basladi maraton aksam 8 di hic dinlenemeden kosturdum Allaha emanet yavruşumuz..
Aynen canım oğlum kucakta iş yapıyorum belim koptu Allahtan eşim işlerini evden yürütüyor ve bana yardım ediyor çocuk bakımında

Beni de ekler misiniz?? :)) ilk bebegim. Son regl 5 agustos. Ogretmenim. Tekirdag'da yasiyorum. Sizi takip ediyordum ama kalp atislarini duymak icin bekledim. Bugun duydum cok sukur :)) hepimiz saglikla aliriz kucagimiza insallah.
Merhaba,
Hayirli olsun. Benden bir gun sonrasin kalp atisini duyman heyecanlandirdi ben bu perşembe gidicem insallah. Bu arada hemşeriyiz :) hangi hastaneye gidiyorsun

Neyle alakalıymış ki o wbc söylemedi mi ona göre dikkat etsen
Kanda ciddi bi enfeksiyon dedi beyaz küre diye bişey sürekli yüksek çıkıyo dahilyeye git dedi doktorum ilaç da vermedi ne yapıcam ki şimdi ben hiç bilmiyorum vücudumun biyerinde ciddi bi enfeksiyon var ama neresi oldugu bilinmiyor

Dahiliyeye gittin mi ? Gitmediysen sabahtan hemen git bakalim ne diyecek muhtemelen antibiyotik verir biseyin kalmaz insallah icini ferah tut bebegine odaklan. crp kac cikti

Dişlerin ile ilgili bir sorunun var mı canım iltihaplı apse gibi.

Merhaba. Aralikta 3 yasina girecek bi oglum var. 18 ay kucul bir yas. Kendi kendine oynamasi icin 2.5 falan olmasi gerekiyor. Oglumsa bana bagli bi cocuk. Babannesne gitmeyi hic istemez mesela. Ama evde kendi kendine oynuyor artik

Doğru düzgün anlatmadı zaten sadece ciddi birşey var dedi ve bebeğe zararı var dedi dahiliyeye gitmen gerek dedi bişey yapamazmısınız dedim yok diyip odadan çıktı ben orada öylece kaldım üzüntüden
Aynen zaten doktorumu degiştiricem ya bu ne biçim doktor ya resmen moralimi alt üst etti bebeğin düşebilir dedi enfeksiyon için ilaç yazın dedik yok yazamam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…