2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Beklemek yoruyor insanı sabirsizlaniyorz.hergün düzenli yürüyüş yapıyorum hala alaturka tuvalete giriyorum ama tık yok. Dr iri bebek olduğu için ne kadar erken gelse iyidir diyor.ama Bizimki nin geleceği yok

Bende bugün gedeceğim doktora hiç bilemiyorum bakalım ne diyecek

Kizlar ben de anca çıktım kontrolden. 1 saat kadar nst'de kaldım, kasılmalar sıklaşmıș ama sancı olarak gelmiyorlar ağrı yok yani. Bebeğin kalp atışları gayet iyi. Nst'de bi sorun görmedi doktor. Sonra muayene etti, artık açıklık başlamış, çatım da uygunmus doğuma. Pazartesi tekrar nst için çağırdı tabi o zamana kadar doğum da baslayabilirmis :) 1 haftaya kadar dogum gerceklesir cok büyük ihtimalle dedi, suni sancı için gerek görmedi şu aşamada.

Kaç santim açılman varmıs peki canım doktor söyledimi bendede çok nadir arada hafif karın agrısı oluyor onun dısında hiçbir belirtim yok bende aksam gideceğim ama beklemekte istemiyorum açıkcası çok sitres oluyorum böyle olunca

Bebekler hakkında risk oluyomuymus canım birşey dedimi doktor kakasını yeme ihtinali yada baska bir ihtimal

Kaçıncı haftadasin ki

Doktoru perine masaji yapan var mi ya? Benim doktor benim dogurmam icin her şeyi yapacak bu gidişle. Her gittiğimde alttan muayene edip masaj yapacakmis merdiven in çık yürü diyor devamlı. Suni sancı ile doğum yaptirmak istemiyor.

Ben de perine masaji istemiyorum. Ilk dogumumda çatı muayenesi bile yapmadı doktorum. Yarın kontrolum var. Doktor almanyadan gelmiş. Acaba orada bu masaj yaygın mı? Kimsede duymadım canim da cok yanıyor. Pifffff

Bu isin cinsiyeti olmaz ama doktorun erkek mi kadin mi? Erkek doktorda ister istemez stres oluyor insan

1 parmak dedi santim olarak söylemedi :) sonradan keşke sorsaydım dedim ben de
Bebekler hakkında risk oluyomuymus canım birşey dedimi doktor kakasını yeme ihtinali yada baska bir ihtimal
Valla canım o konudan bahsetti, anneler bu konuda cok endiseleniyor dedi ama açıkçası panikleyecek bi durum yok zaten kontrol altında oluyorlar, oyle bi durumda müdahale edilir dedi.
Kaçıncı haftadasin ki
40+0'ım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…