- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #53.961
Canim belki biliyosundur soylim dedim yinede annem bana simdiden bi tahin al koy dolaba dedi durdukca uzerine cikan yagi varya gogus ucu yarasina iyi geliyormus dolabinda hazir dursun dedi bide onu dene istersen ins sutunde artar bulgur ye kuru incir suyu ic sifa olsn insAllahInsallh canm baya moral bozklugu ile gecio gunlerim hem agrilat hem kaygilar rahatlamaya calissam iyi olacak
Bu gebenin ve bebegin durumuna gore degisiyor. 42 ye kadar bekleyebilir ama ornegin benim doktorum takipteki diger bir gebeyi 41+4 hala nd icin beklerken bende 40+1 de nd icin induksiyon deneyecegini soylediKızlar 40 hafta dolduktan sonra kaç gün bekliyor ki doktorlar en fazla? Benim pazartesi doluyor 40 hafta. Doktor hemen sezeryana alacakmış gibi bir his var içimde.
Sat tan 15 gün oncesine ve 15 gün sonrasına kadar normal.Kızlar 40 hafta dolduktan sonra kaç gün bekliyor ki doktorlar en fazla? Benim pazartesi doluyor 40 hafta. Doktor hemen sezeryana alacakmış gibi bir his var içimde.
Göğsüne ılık suyla masaj yapabilirsin. Biraz sıcak da olabilir bu su. Boza den edin mi? Çok etkili birşey süt konusunda. sut sorununu buyuk ihtimalle çözer diye düşünüyorum.Insallh canm aglamaktan helak oldum artk. Bi de bi gogsumde beze gibi bisi var iki gundr cok cok sert sut falan toplanmis ya da iltihap olabilir mi sut vernce de gecmio
Merhaba hanimlar. Bisey sorucam. Bebegini gece boyunca hissetmeyen var mi? Ben hissetmiyorum. Sabah uyaninca hafif hissediyorum hareketleri canimi acitmiyor genelde. Doktora soylemelimiyim bunu? Nstde sorun cikmiyor
kayisi suyu gazi cikarmana yardimci olur gunde 1 lt ic ablamda sezaryenla dogum yapti 1 kilo kuru kayisi annem aldi suya koyup icirdi gaz sancisi cekmedi cuma bende sezaryen olacam bende 1 kilo kaysi aldim ameliyattan sonra icmek icinSezaryen sonrası 2. Gun cok guzel gazımı cıkarmış. Buyuk idrar yapabilmiştim. Suan 3. Gun gaz sancısından mahvoldum. Denemediğim şey de kalmadı ama maalesef cıkaramıyorum bir türlüüüüü. O yuzden emzirmekle birlikte uykusuzluk ustune gelince mahvoldum((
Ne güzel.gece uyuyup gündüz uyanık demekki.sen de hareketli olduğun için hissetmiyorsndur.arada uzan ve dinlemeye çalış gün içindeMerhaba hanimlar. Bisey sorucam. Bebegini gece boyunca hissetmeyen var mi? Ben hissetmiyorum. Sabah uyaninca hafif hissediyorum hareketleri canimi acitmiyor genelde. Doktora soylemelimiyim bunu? Nstde sorun cikmiyor
Bilemedim ki canim arkadas öyle caresiz olunca onu dedim benim arkadasim öyle yapmisti oda baya cekti cünküCanım bence söylediğin çok tehlikeli bir şey. Agizda bir sürü mikrop var bir deikrop kaparsa göğüsleri daha da tehlikeli bu sefer antobiyotik kullanmak zorunda kalır. Bunun tek çaresi zaman.. pompa kullanmak, krem kullanmak, kalkan kullanmak tamamen gecirmese de ara ara
Rahatlatir. Zor bir süreç uykuna dikkat et. Uyumazsan süt azalır. Bol su iç humana still tea var ondan iç. Laktamil falan. Ama en önemlisi bol su.
(Alinti)Bilemedim ki canim arkadas öyle caresiz olunca onu dedim benim arkadasim öyle yapmisti oda baya cekti cünküyada kendi sütünü sürsün oda iyi geliyormus diye duymustum.. icime sinmedi bak sen öyle diyince kimsenin kötü olmasina sebep olmak istemem
Benim de öyle. Ama hareketlerinl hissettiğimden beri. Bi kaç defa hissetmişimdir geceleri. Mümkün değil uyandıramıyorum beyefendiyi:)Merhaba hanimlar. Bisey sorucam. Bebegini gece boyunca hissetmeyen var mi? Ben hissetmiyorum. Sabah uyaninca hafif hissediyorum hareketleri canimi acitmiyor genelde. Doktora soylemelimiyim bunu? Nstde sorun cikmiyor
Benm 9 gun oldu hala ayni cnm en buyuk skntimiz tuvalete cikma ve idrarSezaryen sonrası 2. Gun cok guzel gazımı cıkarmış. Buyuk idrar yapabilmiştim. Suan 3. Gun gaz sancısından mahvoldum. Denemediğim şey de kalmadı ama maalesef cıkaramıyorum bir türlüüüüü. O yuzden emzirmekle birlikte uykusuzluk ustune gelince mahvoldum((
Bizim doktorda 40 dan sonra fazla bekletmioruz dedi eger acilma varsa bebek kanala girmisse o sekilde 1 hafta daha uzayabilir kendi sancisiyla gelmesi icin dedi ..yoksada dogumu baslatriz dedi :/Kızlar 40 hafta dolduktan sonra kaç gün bekliyor ki doktorlar en fazla? Benim pazartesi doluyor 40 hafta. Doktor hemen sezeryana alacakmış gibi bir his var içimde.
Boza mi yok hoc duymamistimGöğsüne ılık suyla masaj yapabilirsin. Biraz sıcak da olabilir bu su. Boza den edin mi? Çok etkili birşey süt konusunda. sut sorununu buyuk ihtimalle çözer diye düşünüyorum.
Tesekkur ederm cnm deneyecmCanim belki biliyosundur soylim dedim yinede annem bana simdiden bi tahin al koy dolaba dedi durdukca uzerine cikan yagi varya gogus ucu yarasina iyi geliyormus dolabinda hazir dursun dedi bide onu dene istersen ins sutunde artar bulgur ye kuru incir suyu ic sifa olsn insAllah
Benim de öyle. Ama hareketlerinl hissettiğimden beri. Bi kaç defa hissetmişimdir geceleri. Mümkün değil uyandıramıyorum beyefendiyi:)
Yok kuzum yaa gelmiyoo oyle bi rahati yerindeki annemin düğün alisverisini hallettk temizligi hallettk.diyorum akilli.kizim isim kalmadi gel artk ama yok :)))))Asumnur canim naptin nasilsin dogurdunmu yoksa zeynebi sesinde cikmamis :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?