• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Insallh canm baya moral bozklugu ile gecio gunlerim hem agrilat hem kaygilar rahatlamaya calissam iyi olacak
Canim belki biliyosundur soylim dedim yinede annem bana simdiden bi tahin al koy dolaba dedi durdukca uzerine cikan yagi varya gogus ucu yarasina iyi geliyormus dolabinda hazir dursun dedi bide onu dene istersen ins sutunde artar bulgur ye kuru incir suyu ic sifa olsn insAllah

Kızlar 40 hafta dolduktan sonra kaç gün bekliyor ki doktorlar en fazla? Benim pazartesi doluyor 40 hafta. Doktor hemen sezeryana alacakmış gibi bir his var içimde.
Bu gebenin ve bebegin durumuna gore degisiyor. 42 ye kadar bekleyebilir ama ornegin benim doktorum takipteki diger bir gebeyi 41+4 hala nd icin beklerken bende 40+1 de nd icin induksiyon deneyecegini soyledi

Insallh canm aglamaktan helak oldum artk. Bi de bi gogsumde beze gibi bisi var iki gundr cok cok sert sut falan toplanmis ya da iltihap olabilir mi sut vernce de gecmio
Göğsüne ılık suyla masaj yapabilirsin. Biraz sıcak da olabilir bu su. Boza den edin mi? Çok etkili birşey süt konusunda. sut sorununu buyuk ihtimalle çözer diye düşünüyorum.

Günaydın hanimlar..dogum yapan arkadsslari tebrik ederim.allah anali babali buyutmek nasip etsin.. gogus yaralariniz, uykusuzluklariniz, gaz sancilariniz biran once normale dönsün insallah..Bende hala hicbir dogum belirtisi yok. Ablasini 41.haftada sunni sanci ile zorla getirmistik bu da gec gelecek sanirim Sabırsızlanıyorum, hareket kısıtlılığı beni çok yordu artik ama bir yandan da bilioyrum ki hamileligimi cok ozleyecegim... kizimda oyle olmustu hatta pesine hemen bi tane daha yapayim demistim de esim istememisti.. allah hayirlisini versin herkese

Merhaba hanimlar. Bisey sorucam. Bebegini gece boyunca hissetmeyen var mi? Ben hissetmiyorum. Sabah uyaninca hafif hissediyorum hareketleri canimi acitmiyor genelde. Doktora soylemelimiyim bunu? Nstde sorun cikmiyor

Merhaba hanimlar. Bisey sorucam. Bebegini gece boyunca hissetmeyen var mi? Ben hissetmiyorum. Sabah uyaninca hafif hissediyorum hareketleri canimi acitmiyor genelde. Doktora soylemelimiyim bunu? Nstde sorun cikmiyor

Suan aynısını ben düşünüyordum. Gece boyunca hic hissetmedim. Zaten uyuyamıyorum artık.. şimdi de hafif hafif dönüşlerini hissediyorum ama oyle sert tekmeleri yok. Bebislerimzin de yeri daraldı artık tabi. Ama ben de merak etmiyor değilim. Persembe gunu nstdeydim, hicbir sıkıntı yoktu.. insallah saglikla alalım kucaklarımıza.

Sezaryen sonrası 2. Gun cok guzel gazımı cıkarmış. Buyuk idrar yapabilmiştim. Suan 3. Gun gaz sancısından mahvoldum. Denemediğim şey de kalmadı ama maalesef cıkaramıyorum bir türlüüüüü. O yuzden emzirmekle birlikte uykusuzluk ustune gelince mahvoldum :KK43:((
kayisi suyu gazi cikarmana yardimci olur gunde 1 lt ic ablamda sezaryenla dogum yapti 1 kilo kuru kayisi annem aldi suya koyup icirdi gaz sancisi cekmedi cuma bende sezaryen olacam bende 1 kilo kaysi aldim ameliyattan sonra icmek icin

Ne güzel.gece uyuyup gündüz uyanık demekki.sen de hareketli olduğun için hissetmiyorsndur.arada uzan ve dinlemeye çalış gün içinde

Canım bence söylediğin çok tehlikeli bir şey. Agizda bir sürü mikrop var bir deikrop kaparsa göğüsleri daha da tehlikeli bu sefer antobiyotik kullanmak zorunda kalır. Bunun tek çaresi zaman.. pompa kullanmak, krem kullanmak, kalkan kullanmak tamamen gecirmese de ara ara
Rahatlatir. Zor bir süreç uykuna dikkat et. Uyumazsan süt azalır. Bol su iç humana still tea var ondan iç. Laktamil falan. Ama en önemlisi bol su.
Bilemedim ki canim arkadas öyle caresiz olunca onu dedim benim arkadasim öyle yapmisti oda baya cekti cünkü:( yada kendi sütünü sürsün oda iyi geliyormus diye duymustum.. icime sinmedi bak sen öyle diyince kimsenin kötü olmasina sebep olmak istemem :(

Bilemedim ki canim arkadas öyle caresiz olunca onu dedim benim arkadasim öyle yapmisti oda baya cekti cünkü:KK43: yada kendi sütünü sürsün oda iyi geliyormus diye duymustum.. icime sinmedi bak sen öyle diyince kimsenin kötü olmasina sebep olmak istemem :KK43:
(Alinti)
Bilim insanları şimdi tükürüğün içeriğini çıkarıp savaş yaralarında, diyabetik yaralarda, deri hastalıklarında ve cilt problemlerinde kullanmak üzere merhem ve krem yapma derdinde!
...........insan tukurugu kremlerde ve merhemlerde kullanılmak üzere! Çünkü tükürüğümüzde hücre büyümesi ve yenilenmesinde etkili olan büyüme faktörleri, bakterilerin hücre duvarını parçalamakla sorumlu olan ve bakteriyel enfeksiyonlara engel olan lizozim enzimi, ağızdaki yaraların derimizdekilere kıyasla katlarca kez daha hızla iyileşmesini sağlayan histatin adlı protein gibi yüzlerce, binlerce bileşen bulunuyor....... Vesaire..... Yani canim sen yazmasanda benm kremden sonra ikinci deneyecegim sey buydu zaten. Babamla benim zor durum tedavimizdir hep komik ama oyle :) peygamber efendimiz sav. zamanindaki kissalardan dolayi aklmzda kalmis olacak ki, insanin tukmugu kendine sifadir diyerek zor da kalinca deneriz yani :) :)

Benim de öyle. Ama hareketlerinl hissettiğimden beri. Bi kaç defa hissetmişimdir geceleri. Mümkün değil uyandıramıyorum beyefendiyi:)

Sezaryen sonrası 2. Gun cok guzel gazımı cıkarmış. Buyuk idrar yapabilmiştim. Suan 3. Gun gaz sancısından mahvoldum. Denemediğim şey de kalmadı ama maalesef cıkaramıyorum bir türlüüüüü. O yuzden emzirmekle birlikte uykusuzluk ustune gelince mahvoldum :KK43:((
Benm 9 gun oldu hala ayni cnm en buyuk skntimiz tuvalete cikma ve idrar

Kızlar 40 hafta dolduktan sonra kaç gün bekliyor ki doktorlar en fazla? Benim pazartesi doluyor 40 hafta. Doktor hemen sezeryana alacakmış gibi bir his var içimde.
Bizim doktorda 40 dan sonra fazla bekletmioruz dedi eger acilma varsa bebek kanala girmisse o sekilde 1 hafta daha uzayabilir kendi sancisiyla gelmesi icin dedi ..yoksada dogumu baslatriz dedi :/

Canim belki biliyosundur soylim dedim yinede annem bana simdiden bi tahin al koy dolaba dedi durdukca uzerine cikan yagi varya gogus ucu yarasina iyi geliyormus dolabinda hazir dursun dedi bide onu dene istersen ins sutunde artar bulgur ye kuru incir suyu ic sifa olsn insAllah
Tesekkur ederm cnm deneyecm:(

Benim de öyle. Ama hareketlerinl hissettiğimden beri. Bi kaç defa hissetmişimdir geceleri. Mümkün değil uyandıramıyorum beyefendiyi:)

Benim oglan da ben uyudugum an uyuyor. Ben uyaninca 5 dakika sonra basliyor kimildanmaya. Ben uyurken cok nadir hissettim onun hareket ettigini. Oglusum annesiyle beraber uyuyup beraber uyaniyor. :)

Merhabalar. Anne ler ve hamişler. benim kizimda 39+2 olduk daha doğmadı bu gidişle 42 görücez ama daha biraz beklesin daha cantam hazır değil bu gün başlıycam hazıramağa 40+0. 12 mayısda kontrolüm var o zamana kadar doğmaz diye düşünüyorum. Biraz tenbel qaliba. Annesine cekmiş.

Back
X