- 27 Temmuz 2015
- 342
- 1.207
- 63
- Konu Sahibi endless love
- #53.981
günaydın anneler 
normalde ben telefondan giriyorum foruma, ama iki gündür telefondan beğeni, yorum vb yapmama izin vermiyor, dedim herhalde beni engellediler, bilgisayardan girince yorum yazabildim. doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı ömürleri olsun
birkaç kişi hareket azlığından bahsetti, biz de artık 39. haftadayız, normalde hiç durmayan, kıpır kıpır olan, beni uykudan uyandıran kızımın 10 gündür hareket şiddeti azaldı, aslında son haftalarda bu durum normal, yer darlığı çektiklerinden dolayı artık eskisi kadar güçlü tekme atamıyorlar. Önemli olan hafif de olsa hareketlerini hissetmektir. Eğer 2 saatten daha uzun süre şekerli birşeyler yemenize ve solunuza dönüp yatmanıza rağmen hareket hissetmezseniz hastaneye gidip NST çektirebilirsiniz. son haftada normal, sakin olun diyeceğim ama normal olmasını bilmeme rağmen ben bile durup durup kendimi telaşlandırıyorum, en son ne zaman hareket etmişti bu ya diye stresleniyorum. Hayırlısıyla bir doğsalar da sağlıkla gözümüzün önünde olsalar inşallah. Haftalar ilerledikçe sabırsızlık artıyor. Bize de perşembeye kadar normal olur mu diye bekleyelim, perşembe tekrar kontrol eder durumu değerlendiririz dediler. Koca koca aylar geçti de günler geçmiyor artık. Hayırlısı olsun bakalım 
normalde ben telefondan giriyorum foruma, ama iki gündür telefondan beğeni, yorum vb yapmama izin vermiyor, dedim herhalde beni engellediler, bilgisayardan girince yorum yazabildim. doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı ömürleri olsun