2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar benim de oglum gelsin artik yaaa :'( hamilelikle ilgili sıkıntım yok ama artik sabredemiyorum. Biraz da korktugum icin ne kadar erken olursa kâr. Cabucak oldu da bitti masallah olsun
Bende ayni seyleri dusunuyorum artik.... Dun okadar okadarrr bunalimdaydim ki... Durmadan agladim agladim... Doktora gdip bebegimi bana verin artik desem mi acaba diye sordum esime.... Adamcagiz korkuyla karisik gulumsedi.... Benmde gebelik skntim neredeyse yok kadar... Ama senin gbi korku artiyor zaman gectikce ve her dogmadigi sure daha cok korku duygusu yasiyorum mecburen... Hayurlisini ver rabbim

O malum meyve ile aramiz ne olacak acaba ?? Ben dun tuz tabagini oglumun ustune koydum... Tut annem dedim :) karnimda tabak elimde malum... Ohh batir batir lop lop bi batiriyorum bi ayaklarima bakiyorum sisiyor mu diye... Gebelik boyu odem modem yok bende hic olmadi sukur... Ama suan supheliyim olabilir:)

En agirlastigimiz donemde diger arkadaslarin uyku sikintisi cektigi son zamanlarda benim de cok rahat geciyor. 8 aydan sonra cok rahat ettim. Mide yanmalarim huzursuz bacak sendromlarim bitti. Geceleri nerdeyse deliksiz uyuyorum. 6 aylikken falan bunaldigimdan biraz da hormonlardan aglamistim bir gece. Esim de cok uzulmustu. Beni teselli etmeye calismisti. Az kaldi soz bir daha cocuk yapmiycaz dedi adamcagiz baska bir gece hamileligin 10 sene gibi geldi bana dedi. Ben zorluk yasadikca o yaslandi ama cok sukur. Sona yaklastik. Kendiliginden gelmese bile 10 gunum kaldi. Doktorum 41den sonra beklemeyecegini soyledi

Aynen aynen bende oglumun ustune koyuyorun kerata seviyo galiba ben yedikce o vuruyorbenim ayaklar bikac gundur sisti iste cok abartili deil ama ayakkabilarm skyor artk bide saglik ocaginda hemsire muayene etti odem tutmussun baya dedi bi doguralim bol su icer atariz bisi olmaz

Hahahha ayy uazik adamlara:) aynen aynen.. Bende deliksiz uyuyorum.sagdan sola donerken uyaniorm sdc. Hatta yanima hasta kulodu aliyorum cantama. Disarlarda geziorum:) :) suyum falan gelirse diye :) masallah diyelim kendmze. :) benmde aynen, 40 a kadar yolu var dedi doktorum. Hadi bakalim hayirlisi:)

Canim gözün aydın Allah im hayırlı evlat olmayi nasip etsin oğluna ben de salı günü 41 olacagim o gun büyük ihtimalle suni olacak gelmeye pek niyeti yok kızımızın bol sütlü günlerin olsun canım

Kızlar bende mayıs annesiyim birşey sormak istiyorum sizlere . Bebeğim doğum kanalına girmemiş doktorum sezeryan dedi şuan 38+6 haftalık hamileyim perşembeye sezeryan için gün verdi 39+2 oluyorum sizce girermi bebeğim doğum kanalına biraz daha beklemelimiyim ? Birde suni sancıyla filandami girmez bebeğim doğum kanalına ? Doktorumu çok beğeniyorum sezeryan yanlısı bir doktor olduğunu düşünmüyorum ama yinede aklımda soru işaretleri var ? Lütfen bu konuda bilgisi olan anneler cevap bekliyorum . Bebeğimin başı aşağıda sadece doğum kanalına girmemiş

Baska bir sebebi olabilor mi acaba ? Yani 39 . haftada sezeryan demesinin kanala girmesi ile ilgisini ben kuramadim. Bende 39 um. Kanala girmedi.normal buda zaten. 40 i doldurana kadar sanci bekleyecegiz.. 41 den itibarende suni sanci ile dogum olacak hala gelmemis olursa... Burda ozel durumu olmayan herkesin de oyle oldu...

Saat 12 itibariyle 40 ım doldu. Yavrum kanalda değil bekliyoruz hala bakalım. Doktorumun sezaryen için sınırı ne bilmiyorum. Bakalım, güzel olsun hepimiz için

Canım bende tecrübeli anne değilim ama benim arkadaşı da 41.haftaya kadar doktor bekletti hem sancı hem kanala girsin diye, sonra 41 de baktılar hala tık yok suni sancı verelim demiş bizim arkadaş da onu istemedigi için 41.haftada sezeryana alindı, doktorun belki sana tam açıklamadihi bir durum vardır, kontrolünde kafama takıldı diyerek sor mutlaka neden beklemediginizi?

Aynen _ZIPzIPpeRisi_ nin de dedigi gibi benim de doktorum 41i bekleriz ondan sonrasini bekleyemeyiz dedi. Normal doguma x bir sekilde engel soylemedi. Kanala girmemis ya da girmez gibi bir sey demedi. 1 cm aciklik cikti. Muhtemelen doktorum dogum kendiliginden gerceklesir diye tahmin ediyor.

Çok teşekkürler msjın moral oldu bana inşallah benimkinde hemen geçer bendede hamileliğim boyunca hiç ödem olmadı şimdi komple bacaklarım ayak parmaklarıma kadar şiş.birde ellerim de ödem ve uyusukluk var bebişi zor tutuyorum.allah geçerini versin

Ay cnm benimde ayaklarim hic sismedi hamilelikte amelyattan sonra aman Allahim kütük gibi oldular. Yere basamiyodum tek basima lavaboya gidemiyodum bile o derece.. bide bebekle ilgilenemiyodum ondan dolayi habire aglayip durdum annemle kayinvalidem bile cok korktular.. doktoruma söyledim ilac yazdi kabizlik ve siskinlik icin afedersin büyük tuvalete ciktiktan sonra ve bol bol evin icinde yürüdüm ondan sonra düzeldi.. ama ara ara hafif sisiyorlar halen

Demekki aynı seyleri yasıyormusuz canm bendede kabızlık vardı amelyt sonrası ama TaZe kayısıyla atlattım.senin bebiş kaç gunluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…