- 2 Mart 2012
- 805
- 797
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #54.501
Bende ayni seyleri dusunuyorum artik.... Dun okadar okadarrr bunalimdaydim ki... Durmadan agladim agladim... Doktora gdip bebegimi bana verin artik desem mi acaba diye sordum esime.... Adamcagiz korkuyla karisik gulumsedi.... Benmde gebelik skntim neredeyse yok kadar... Ama senin gbi korku artiyor zaman gectikce ve her dogmadigi sure daha cok korku duygusu yasiyorum mecburen... Hayurlisini ver rabbimKizlar benim de oglum gelsin artik yaaa :'( hamilelikle ilgili sıkıntım yok ama artik sabredemiyorum. Biraz da korktugum icin ne kadar erken olursa kâr. Cabucak oldu da bitti masallah olsun
O malum meyve ile aramiz ne olacak acaba ?? Ben dun tuz tabagini oglumun ustune koydum... Tut annem dedim :) karnimda tabak elimde malum... Ohh batir batir lop lopBende hic odem tutmamistn taaaki malum meyve cikana kadarhayatta en dayanamadigim sey galiba bide tuzlu tuzlu.oyuzden odem tuttum kendimi hic begenmiyrm benimde son bir haftam kaldi sezeryan tarihime artk cok zorlaniyorum bide kilo veremezsem diye cok korkuyorun
En agirlastigimiz donemde diger arkadaslarin uyku sikintisi cektigi son zamanlarda benim de cok rahat geciyor. 8 aydan sonra cok rahat ettim. Mide yanmalarim huzursuz bacak sendromlarim bitti. Geceleri nerdeyse deliksiz uyuyorum. 6 aylikken falan bunaldigimdan biraz da hormonlardan aglamistim bir gece. Esim de cok uzulmustu. Beni teselli etmeye calismisti. Az kaldi soz bir daha cocuk yapmiycaz dedi adamcagizBende ayni seyleri dusunuyorum artik.... Dun okadar okadarrr bunalimdaydim ki... Durmadan agladim agladim... Doktora gdip bebegimi bana verin artik desem mi acaba diye sordum esime.... Adamcagiz korkuyla karisik gulumsedi.... Benmde gebelik skntim neredeyse yok kadar... Ama senin gbi korku artiyor zaman gectikce ve her dogmadigi sure daha cok korku duygusu yasiyorum mecburen... Hayurlisini ver rabbim
Aynen aynen bende oglumun ustune koyuyorun kerata seviyo galiba ben yedikce o vuruyorO malum meyve ile aramiz ne olacak acaba ?? Ben dun tuz tabagini oglumun ustune koydum... Tut annem dedim :) karnimda tabak elimde malum... Ohh batir batir lop lopbi batiriyorum bi ayaklarima bakiyorum sisiyor mu diye... Gebelik boyu odem modem yok bende hic olmadi sukur... Ama suan supheliyim olabilir:)
Hahahha ayy uazik adamlara:) aynen aynen.. Bende deliksiz uyuyorum.sagdan sola donerken uyaniorm sdc. Hatta yanima hasta kulodu aliyorum cantama. Disarlarda geziorum:) :) suyum falan gelirse diye :) masallah diyelim kendmze. :) benmde aynen, 40 a kadar yolu var dedi doktorum. Hadi bakalim hayirlisi:)En agirlastigimiz donemde diger arkadaslarin uyku sikintisi cektigi son zamanlarda benim de cok rahat geciyor. 8 aydan sonra cok rahat ettim. Mide yanmalarim huzursuz bacak sendromlarim bitti. Geceleri nerdeyse deliksiz uyuyorum. 6 aylikken falan bunaldigimdan biraz da hormonlardan aglamistim bir gece. Esim de cok uzulmustu. Beni teselli etmeye calismisti. Az kaldi soz bir daha cocuk yapmiycaz dedi adamcagizbaska bir gece hamileligin 10 sene gibi geldi bana dedi. Ben zorluk yasadikca o yaslandi ama cok sukur. Sona yaklastik. Kendiliginden gelmese bile 10 gunum kaldi. Doktorum 41den sonra beklemeyecegini soyledi
Canim gözün aydın Allah im hayırlı evlat olmayi nasip etsin oğluna ben de salı günü 41 olacagim o gun büyük ihtimalle suni olacak gelmeye pek niyeti yok kızımızın bol sütlü günlerin olsun canımSonunda 41+2'de normal dogumla oglumuza kavustuk biz de. Kendisi gelmedigi icin suni sancı ile başlatıldı. Ona rağmen bizimki baya inatçı çıktı gelmek istemedi :) biraz uzun sürdü ama neyse ki her sey yolunda devam etti ve saglıkla geldi oglus. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Gerçekten anne olmak cok guzel bir duyguymus.
Normal dogum yapmayı düşünüp epidural alsam mı diye tereddutlu olanlar vardı, bilmiyorum dogum yaptılar mı ama diyeceğim şudur ki: Epidural candır :)
Son olarak hepimizin anneler günü kutlu olsun
Baska bir sebebi olabilor mi acaba ? Yani 39 . haftada sezeryan demesinin kanala girmesi ile ilgisini ben kuramadim. Bende 39 um. Kanala girmedi.normal buda zaten. 40 i doldurana kadar sanci bekleyecegiz.. 41 den itibarende suni sanci ile dogum olacak hala gelmemis olursa... Burda ozel durumu olmayan herkesin de oyle oldu...Kızlar bende mayıs annesiyim birşey sormak istiyorum sizlere . Bebeğim doğum kanalına girmemiş doktorum sezeryan dedi şuan 38+6 haftalık hamileyim perşembeye sezeryan için gün verdi 39+2 oluyorum sizce girermi bebeğim doğum kanalına biraz daha beklemelimiyim ? Birde suni sancıyla filandami girmez bebeğim doğum kanalına ? Doktorumu çok beğeniyorum sezeryan yanlısı bir doktor olduğunu düşünmüyorum ama yinede aklımda soru işaretleri var ? Lütfen bu konuda bilgisi olan anneler cevap bekliyorum . Bebeğimin başı aşağıda sadece doğum kanalına girmemiş
Saat 12 itibariyle 40 ım doldu. Yavrum kanalda değil bekliyoruz hala bakalım. Doktorumun sezaryen için sınırı ne bilmiyorum. Bakalım, güzel olsun hepimiz içinKızlar bende mayıs annesiyim birşey sormak istiyorum sizlere . Bebeğim doğum kanalına girmemiş doktorum sezeryan dedi şuan 38+6 haftalık hamileyim perşembeye sezeryan için gün verdi 39+2 oluyorum sizce girermi bebeğim doğum kanalına biraz daha beklemelimiyim ? Birde suni sancıyla filandami girmez bebeğim doğum kanalına ? Doktorumu çok beğeniyorum sezeryan yanlısı bir doktor olduğunu düşünmüyorum ama yinede aklımda soru işaretleri var ? Lütfen bu konuda bilgisi olan anneler cevap bekliyorum . Bebeğimin başı aşağıda sadece doğum kanalına girmemiş
Kızlar bende mayıs annesiyim birşey sormak istiyorum sizlere . Bebeğim doğum kanalına girmemiş doktorum sezeryan dedi şuan 38+6 haftalık hamileyim perşembeye sezeryan için gün verdi 39+2 oluyorum sizce girermi bebeğim doğum kanalına biraz daha beklemelimiyim ? Birde suni sancıyla filandami girmez bebeğim doğum kanalına ? Doktorumu çok beğeniyorum sezeryan yanlısı bir doktor olduğunu düşünmüyorum ama yinede aklımda soru işaretleri var ? Lütfen bu konuda bilgisi olan anneler cevap bekliyorum . Bebeğimin başı aşağıda sadece doğum kanalına girmemiş
Allah yardimcin olsun ins cok kolay bir dogum olur senin icin bizleri habersiz birakma bol sutlu gunler♡
Kızlar bende mayıs annesiyim birşey sormak istiyorum sizlere . Bebeğim doğum kanalına girmemiş doktorum sezeryan dedi şuan 38+6 haftalık hamileyim perşembeye sezeryan için gün verdi 39+2 oluyorum sizce girermi bebeğim doğum kanalına biraz daha beklemelimiyim ? Birde suni sancıyla filandami girmez bebeğim doğum kanalına ? Doktorumu çok beğeniyorum sezeryan yanlısı bir doktor olduğunu düşünmüyorum ama yinede aklımda soru işaretleri var ? Lütfen bu konuda bilgisi olan anneler cevap bekliyorum . Bebeğimin başı aşağıda sadece doğum kanalına girmemiş
Çok teşekkürler msjın moral oldu bana inşallah benimkinde hemen geçer bendede hamileliğim boyunca hiç ödem olmadı şimdi komple bacaklarım ayak parmaklarıma kadar şiş.birde ellerim de ödem ve uyusukluk var bebişi zor tutuyorum.allah geçerini versinCnm ben hamilelik byunca hic odem olmadm ama dogmdan sonra bir hafta dizmden altim kocaman oldu doktor demisti tuzlu hic yemedm gunden gune azaldi 6. Gun falan bisi kalmadi. Su an 17. Gundeym bir haftadr cok rahat yatip kalkiyorm ki o kadr mizmizdm agrilardan hergn agliodm:) gecer yani hepsi normal
Üstüme örttüler ortasida delikdi yani bacaklarim üst tarafim örtülüydü amelyat yeri aciktiNerene örttüler ameliyatı nasıl yaptılar.ben ameliyatı yukarda ışık vardı aynalı gibi ordan izledim arada bir baktım önlüğü açtılar komple
Anladım canım benım maalesef öyle deıldıÜstüme örttüler ortasida delikdi yani bacaklarim üst tarafim örtülüydü amelyat yeri acikti
Ay cnm benimde ayaklarim hic sismedi hamilelikte amelyattan sonra aman Allahim kütük gibi oldular. Yere basamiyodum tek basima lavaboya gidemiyodum bile o derece.. bide bebekle ilgilenemiyodum ondan dolayi habire aglayip durdum annemle kayinvalidem bile cok korktular.. doktoruma söyledim ilac yazdi kabizlik ve siskinlik icin afedersin büyük tuvalete ciktiktan sonra ve bol bol evin icinde yürüdüm ondan sonra düzeldi.. ama ara ara hafif sisiyorlar halenArkadaşlar benim dikiş agrılarım çok sizdede böylemi.birde hamileliğim boyunca ayaklarım hiç şişmedi suan okadar şiş ki anlatamam ayaklarım bacaklarım bileklerim. Yarın doktor kontrolum var bakalım nedıyecek
Demekki aynı seyleri yasıyormusuz canm bendede kabızlık vardı amelyt sonrası ama TaZe kayısıyla atlattım.senin bebiş kaç gunlukAy cnm benimde ayaklarim hic sismedi hamilelikte amelyattan sonra aman Allahim kütük gibi oldular. Yere basamiyodum tek basima lavaboya gidemiyodum bile o derece.. bide bebekle ilgilenemiyodum ondan dolayi habire aglayip durdum annemle kayinvalidem bile cok korktular.. doktoruma söyledim ilac yazdi kabizlik ve siskinlik icin afedersin büyük tuvalete ciktiktan sonra ve bol bol evin icinde yürüdüm ondan sonra düzeldi.. ama ara ara hafif sisiyorlar halen
Evet ayni seyler ben böyle bise görmemistim sok oldum.. sali günü 1 hafta olcaz insallah :) bende bol su ve kaysi suyu iciyorum. Senin bebis kac günlükDemekki aynı seyleri yasıyormusuz canm bendede kabızlık vardı amelyt sonrası ama TaZe kayısıyla atlattım.senin bebiş kaç gunluk
Masallah.benimkide persembe doğdu:)Evet ayni seyler ben böyle bise görmemistim sok oldum.. sali günü 1 hafta olcaz insallah :) bende bol su ve kaysi suyu iciyorum. Senin bebis kac günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?