- Konu Sahibi endless love
-
- #54.461
Elektrikli pompa ile sağ cok faydasi olurr... gecmis olsu , hayırli olsun...Kızlar bende perşembe sezeryan Doğum yaptım. Planlı bir sezeryan değildi. Çarşamba gününe kadar normal Doğum planı vardı. Bebeğin gelişimi iyi olmadığı için doktorumla sezeryan kararı aldık. Bugün 3. Günüm olacak ve sadece bugün 1 damla sütüm geldi. Bebeğim emiyor ama sütüm gelmiyor. Deneyimli anneler sütün gelmesi ve artması için ne yaptınız ? Ben galaktore diye bir damla içiyorum
Sezeryana ameliyat onluguyle girdim sonra anestezi verdiler.Genel anestezi ile doğum yaptigimdan geri kalan işlemleri gormedim ama muhakkak ortulur merak etmeSezeryan olan arkadaslar aklima birsey takildi ameliyat sirasinda üzerinize örtü örtülüyor demi
Bol bol emzirmenin dışında humana still tea , bol su, sıvı içecekler tukettim.hemen moralini bozma biraz daha zamana ihtiyacın var tam olarak sütünün gelmesi için.ben doğum yapalı 10 gün oldu.5.gunden sonra artmaya başladı.dunden beri de gerçek anlamda sutum var yetiyor diyebiliyorum artık.her emzirmeden sonra bir bardak su iç mutlaka canım sıvı alımı çok onemliKızlar bende perşembe sezeryan Doğum yaptım. Planlı bir sezeryan değildi. Çarşamba gününe kadar normal Doğum planı vardı. Bebeğin gelişimi iyi olmadığı için doktorumla sezeryan kararı aldık. Bugün 3. Günüm olacak ve sadece bugün 1 damla sütüm geldi. Bebeğim emiyor ama sütüm gelmiyor. Deneyimli anneler sütün gelmesi ve artması için ne yaptınız ? Ben galaktore diye bir damla içiyorum
Canım tebrik ederim, sonunda gelmiş nazlı oğluşun. Benim oğlan da dünden beri bana sinyal yolluyor geliyorum diye ama henüz kavuşmadık. Darısı başımıza inşallah. Sağlıkla büyüsün yavrun.Sonunda 41+2'de normal dogumla oglumuza kavustuk biz de. Kendisi gelmedigi icin suni sancı ile başlatıldı. Ona rağmen bizimki baya inatçı çıktı gelmek istemedi :) biraz uzun sürdü ama neyse ki her sey yolunda devam etti ve saglıkla geldi oglus. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Gerçekten anne olmak cok guzel bir duyguymus.
Normal dogum yapmayı düşünüp epidural alsam mı diye tereddutlu olanlar vardı, bilmiyorum dogum yaptılar mı ama diyeceğim şudur ki: Epidural candır :)
Son olarak hepimizin anneler günü kutlu olsun
Benim bebeğime 2850 denmişti. Zaten küçük bebekti. 2460 doğdu. Ama çok şükür sağlıklı doğduHaftasını doldurduktan sonra inanki kilosu çok önemli olmuyormuş. Sadece minyon oluyor bebekler.Doğum yapan arkadaşlar. Yavruşlarınız ultrason ölçümleriyle uyumlu mu doğdu? Son ölçüm ne zaman, ne kadardı, doğum ölçüleri neydi yazar mısınız
Canım gözün aydın, sağlıkla büyütün kuzunuzu. Biz de o haftaya doğru yol alıyoruz:)Sonunda 41+2'de normal dogumla oglumuza kavustuk biz de. Kendisi gelmedigi icin suni sancı ile başlatıldı. Ona rağmen bizimki baya inatçı çıktı gelmek istemedi :) biraz uzun sürdü ama neyse ki her sey yolunda devam etti ve saglıkla geldi oglus. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Gerçekten anne olmak cok guzel bir duyguymus.
Normal dogum yapmayı düşünüp epidural alsam mı diye tereddutlu olanlar vardı, bilmiyorum dogum yaptılar mı ama diyeceğim şudur ki: Epidural candır :)
Kızlar bende perşembe sezeryan Doğum yaptım. Planlı bir sezeryan değildi. Çarşamba gününe kadar normal Doğum planı vardı. Bebeğin gelişimi iyi olmadığı için doktorumla sezeryan kararı aldık. Bugün 3. Günüm olacak ve sadece bugün 1 damla sütüm geldi. Bebeğim emiyor ama sütüm gelmiyor. Deneyimli anneler sütün gelmesi ve artması için ne yaptınız ? Ben galaktore diye bir damla içiyorum
Aminn canm benm insaallah. Yavruna kavustun yaa olsunn m rabbim saglikla buyutmeyi nasip eylesin. Benm nisanda geldi ama bekliyorum. Sancida cikti nst de . ama ben hissetmiyorumAmiiim canim cook saol operimm tabikide icime ceke cekeraabbim tez zamanda sanada yasatsin insallah.. ben evimi bile toplamadan ciktm bi an once gdiym kizimi goriym nasil olsa geri gelirim dedim hersyden habersiz gidis o gidis.. hep hayalimde esimle bir doguma giricem diye dusunce vardi ama okdr hizli gelistiki hersey beni ameliyata aldilar onuda eve hastane cantasini almaya yolladilar nasip boyleymis cok sukur kavustkk bal kziimla rabbim berkeze tattirsn her kadina hayirlisindan yasatsin bu anlari insallah :))
Evet örtüyolar canim beni bi iki kat örttüler iyiki örtmüsler buz gibi amelyathaneSezeryan olan arkadaslar aklima birsey takildi ameliyat sirasinda üzerinize örtü örtülüyor demi
Süt arttiran cay al humananin mesela.. boool boool su ic ice bildigin kadar ic... cay kahve meyve suyu... inan ben dogru düzgün yemek bile yemedim dogumdan beri hep corbalar ve bol miktarda sivi seninkide gelir canini sîkma canim unutma sen iyi olursan bebeginde iyi olur hep positiv düsünKızlar bende perşembe sezeryan Doğum yaptım. Planlı bir sezeryan değildi. Çarşamba gününe kadar normal Doğum planı vardı. Bebeğin gelişimi iyi olmadığı için doktorumla sezeryan kararı aldık. Bugün 3. Günüm olacak ve sadece bugün 1 damla sütüm geldi. Bebeğim emiyor ama sütüm gelmiyor. Deneyimli anneler sütün gelmesi ve artması için ne yaptınız ? Ben galaktore diye bir damla içiyorum
masallah canim Allah analai babali büyütsün insallah :)) cok sevindimSonunda 41+2'de normal dogumla oglumuza kavustuk biz de. Kendisi gelmedigi icin suni sancı ile başlatıldı. Ona rağmen bizimki baya inatçı çıktı gelmek istemedi :) biraz uzun sürdü ama neyse ki her sey yolunda devam etti ve saglıkla geldi oglus. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Gerçekten anne olmak cok guzel bir duyguymus.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün epidural diye gitmiştim bende ama doktorum risk almak istemedi normal dogum oldu öyle yada böyle geçiyo cok şükür Allah evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler versin inşallahSonunda 41+2'de normal dogumla oglumuza kavustuk biz de. Kendisi gelmedigi icin suni sancı ile başlatıldı. Ona rağmen bizimki baya inatçı çıktı gelmek istemedi :) biraz uzun sürdü ama neyse ki her sey yolunda devam etti ve saglıkla geldi oglus. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Gerçekten anne olmak cok guzel bir duyguymus.
Kızlarrrr benim suyum geldi. Tıpkı filmlerdeki gibi oldu yaa. Cok fazla su geldi. Hemen apar topar hastaneye geldik. Nstye bağladılar simdi. Ama sancim yok ya. Dualarınızı bekliyorum. Sancı yoksa nasıl olacak bu is? S
Aminn canim cumlemizde insallahh :) ayy hadi desene az kaldi seninde kavusmana bugunlu ysrinli gidicisin belki sende hayirlisyla insallah alirsn miss kokulunu kucagna :)))Aminn canm benm insaallah. Yavruna kavustun yaa olsunn m rabbim saglikla buyutmeyi nasip eylesin. Benm nisanda geldi ama bekliyorum. Sancida cikti nst de . ama ben hissetmiyorum
Sonunda 41+2'de normal dogumla oglumuza kavustuk biz de. Kendisi gelmedigi icin suni sancı ile başlatıldı. Ona rağmen bizimki baya inatçı çıktı gelmek istemedi :) biraz uzun sürdü ama neyse ki her sey yolunda devam etti ve saglıkla geldi oglus. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Gerçekten anne olmak cok guzel bir duyguymus.
Kızlarrrr benim suyum geldi. Tıpkı filmlerdeki gibi oldu yaa. Cok fazla su geldi. Hemen apar topar hastaneye geldik. Nstye bağladılar simdi. Ama sancim yok ya. Dualarınızı bekliyorum. Sancı yoksa nasıl olacak bu is? S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?