2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Arkadaşlar benim dikiş agrılarım çok sizdede böylemi.birde hamileliğim boyunca ayaklarım hiç şişmedi suan okadar şiş ki anlatamam ayaklarım bacaklarım bileklerim. Yarın doktor kontrolum var bakalım nedıyecek

Canım kaç gün oldu senin doğum yapalı benimde ilk hafta ağrıdı dikişlerim sonrada düşeceği zaman kaşıntı yaptı hep.dikişlerin olduğu tarafa yüklenmemeye çalış o tarafa yatma ama ayak şişmesi bende hamilelikte oldu sonrs olmadı çok tuzlu falan yemiyorsun dimi?

Persembe Doğum yaptım canm aman 1 2 haftaya geccekse sorun yok sanki geçmeyecek gibi.tuzlu yemiyorum niye öyle oldu bilmiyorum yarın doktora sorayım

Benimde doğum sonrasında ayakların cok sismisti.normal canım bir sure sonra geciyor

coombs Yarın sabah sezaryene gireceğim kısmetse canım. Darısı bizlere inşallah....
Canım inş.sağlıcakla al kucağına güzel haberlerini bekliyoruz. Benim oğluşum doğumdan 2 hafta önce son kontrolde 3 kg 40gr çıkmıştı 38+3 de doğum yaptım 3.600 gr doğdu benim neredeyse birebir aynı çıktı ölçümleri

Benim 10. Gunum bugün. Dikislerim yaniyor hala dr.un verdigi agri kesiciyi de icmiyorum sutume gecmesin diye, mecbur cekiyorum

Anneler,
5 gun sonra d vitaminine baslayacagiz. Dr. saglik ocaginin verdigi monoviti kullan dedi lakin icerigi temiz değilmiş. Tekrar tekrar sordum tekrar tekrar kullan dedi. Siz ne kullaniyorsunuz veya kullanacaksiniz ?

Mrb.
Sizin dikişler nerdeydi ki.yanda falan mi
Benim sezaryen dikislerim mesanemin ustunde 4-5 cm uzunlugundaydi.
Cok rahattim her konuda.

Anneler,
5 gun sonra d vitaminine baslayacagiz. Dr. saglik ocaginin verdigi monoviti kullan dedi lakin icerigi temiz değilmiş. Tekrar tekrar sordum tekrar tekrar kullan dedi. Siz ne kullaniyorsunuz veya kullanacaksiniz ?
Saglikli gunler diliyorum.
Ben ilk kizimda verilen vitaminleri ozelliklede dvit i duzenli kullanmamistim.
Minik bedene kimyasal yuklemeyim diye.
Ustelikanne sutu de almiyordu.
D vit zehirlenmesi en cok bebeklerde oluyor duydugum kadariyle.
Aşi gunleri haric pencereyi acardim cunku camin arkasindaki gunes sadece isitir.
Basina gelmeyecek sekilde acik vucudunu bazende ince ortu orterdim 10-15 dk guneste tutardim.bunu 4. Ayindan sonra yapiyordum.
İlk zamanlarda d vit i 2-3 belki daha araliklarda veriyordum.

Anneler gününüz kutlu olsun anneler süt sıkıntısı bende çekiyorum 4. Gün akşam gelmeye başladı onda daha çok az miktarda, artsın diye humana still , bol su, kuru dut kuru incir vs yiyorum , günde 2-3 kez pompa ile sağım yapıyorum , miktarı hala çok az ama zamanla artacaktır, herkesin bol sütü olsun inşallah

Kızlar lohusalığın bana verdiği yetkiye dayanarak cevremdeki bir kaç kişiye dalsam suçlu olur muyum :)))
Hayir olmazsin. Ozgursun canim. Ben de dogurup lohusa olmayi bekliyorum. Simdiden dalmak istedigim kisiler var. Lohusayken "bu nasilsa delidir" diye dusunurler diye icim rahat

Cnm ben hamilelik byunca hic odem olmadm ama dogmdan sonra bir hafta dizmden altim kocaman oldu doktor demisti tuzlu hic yemedm gunden gune azaldi 6. Gun falan bisi kalmadi. Su an 17. Gundeym bir haftadr cok rahat yatip kalkiyorm ki o kadr mizmizdm agrilardan hergn agliodm:) gecer yani hepsi normal

Bende hic odem tutmamistn taaaki malum meyve cikana kadar hayatta en dayanamadigim sey galiba bide tuzlu tuzlu.oyuzden odem tuttum kendimi hic begenmiyrm benimde son bir haftam kaldi sezeryan tarihime artk cok zorlaniyorum bide kilo veremezsem diye cok korkuyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…