2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
günaydınlar hanımlar 30 Ağustos Zafer Bayramnmız kutlu olsun
bugün çok heyecanlıyım doktordan randevu aldım inşallah hayırlı haberlerle gelirim

ayrıca dün akşam başağrısından deli oldum ya hiç uyuyamıyorum geceleri o yüzden mi acaba

Günaydın canım seninde 30 Ağustos Zafer Bayramın kutlu olsun

İlk randevuna mi
İlk randevuna mi gidiyorsun? İnşallah hersey yolundadir iyi haberlerle gelirsin

Yok ya olmadım ama sarımsı sümük gibi bi akıntı var afedersiniz 3 gündür var anlamadım daha
Canim benim yumurtlama sonrasi donemde hep fazla fazla yogun beyaz kremsi akintim oldu.. Normalden fazla akinti da hamileligin ilk belirtilerinden.. Yani gercekten belirgin bir akinti hali oluyo.. Kokusu varsa enfeksiyondur canim. Kasinti sisme falan yaptiysa.. Aksi takdirde insAllah bebiştir

Hadi hayirlisi keseyi ve icinde bebisi gorursun insallah
Ben de uyuyamiyorum ama benimki daha heyecandan :)

Ağzın bal yesin ya inşallah bebis tendir ben acaba yumrtluyormuyum diye düşünmüştüm ama sürekli olunca yumrtlama değildir dedim koku kaşıntı yok bilmiyorum bekliyorum bakalım

Ağzın bal yesin ya inşallah bebis tendir ben acaba yumrtluyormuyum diye düşünmüştüm ama sürekli olunca yumrtlama değildir dedim koku kaşıntı yok bilmiyorum bekliyorum bakalım
Bende hala var akinti.. Hamileligimin ilk ayi olunca akintiyi hissedince bi panikliyorum acaba kan mı diye oda ayri bi sıkıntı oluyo. Şu 3 ayı hayırlısıyla bi atlatsaydım... Kalp atışını da duymadık henüz. Gercek gibi gelmiyo.. Keseyi gördük ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…