2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım sat kaç senin gebeliğini kan testinde mi öğrendin belirtilerin neler. Takvimden bakınca benimde mayısın 12 si görünüyor ama ben 2 gün önce test yaptım negatiftik
bizim seninle aynıydı canım bende haftasonu yaptım benimde negatif ama birkaç gün daha bekleyelim

Hayırlısı inşallah canım Rabbim nasip etsin sağlıcakla kuçağına al insaAllah

Kuzum yasa insaAllah bizde görürüz çift çizgileri ben 5 eylül u beklicem bakalım
Belirtiler neler sende durumlar nasıl? ?
valla canim bende bugune kadar pek bisi yoktu bugun bi halsizlik esim konusuyo gozum kapaniyo yaninda bas agrisi sabahtan beri bide herseyin kokusunu fazla fazla alir gibi oldum psikolik mi bilmiyorum ins diildir

Kızlar yaa benim rahmim çok ağrıyor 2 3 gündür bazen geçiyor
Kismet canim hakkımızda hayirlisi su an yokmus gibi davraniyorum bi boş gebeliğim var o yuzden cokta heveslenmiyorum sonrasi cok üzücü oluyor
Hayırlısı olsun canım inşallah hayırlısıyla sağlıcakla vardır sağlıcakla kucağına alırsın miniğim

valla canim bende bugune kadar pek bisi yoktu bugun bi halsizlik esim konusuyo gozum kapaniyo yaninda bas agrisi sabahtan beri bide herseyin kokusunu fazla fazla alir gibi oldum psikolik mi bilmiyorum ins diildir
Ayy hadi inşallah minigindir ben de de rahim ağrısı var yaa usuttum mu acaba diye dusunuyorum

Ya ben hiç reglim den hiç birşey anlamadım cumadan beri yoğun sarımsı uzayan bi akıntı geliyo bi değişik bugün 24. Gün ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı

Ayy hadi inşallah minigindir ben de de rahim ağrısı var yaa usuttum mu acaba diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…