2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bende yaşadım canım tam adet günümde lekelenmelerim ve 3 4 damla kan geldi doktor düşük önleyici iğne ile progesteron başlattı...korkulacak birşey olmaz dedi yerleşme kanamasıdır dedi sen keseyi alltan muayene ile rahatlıkla görürsün hayırlısı olsun inşallah

Hic bir sebep yok dediler patalojiye de gitti ama bir sey cikmadi . Her seyi bosverdim zaten ben ama sen cok kafaya takma olurmu rabbim o kadar buyukki bak hic bekmedigim bir anda verdi inan seninde oyle olacak rabbim nasip etmeyecegi seyi istetmez merak etme canim benim :)

hayırlı olsun gebeliğiniz hoşgeldiniz hcg nin düşük olmasından ziyade 2 günde bir artması önemli olan inşallah annesi degerleriniz güzel güzel artar tez zamanda kesenizi kalp atışınızı duyarsınız

Bana herhangi bir ilaç verilmedi, muayeneden sonra belli olur artık, herşeyin hayırlısı Rabbim evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Gecmis olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin tatlim.Benimde bir kac gun kahverengi lekelenmelerim oldu cogalmazsa kanama onemli degil yerlesme kanamasidir dedi sonra progestan verdi onu kullaniyorum insallah saglikla kucagimiza alicaz hepimiz rabbimin izniyle

meraba hamışler hepınızın bebıslerı hayırlı olsun saglıkla bebışlerınızı kucagınıza alırsınız ınsallah bebışlerın ultrason resımlerı var mı atalım merak ıcerısındeyım

Değerin kaç çıktı canım

Canım ben alttan muayene olmak istemiyorum düşüğe sebep oluyo die korkuttular beni geçen perşembe 478 di değerim acaba yarın gitsem karından görünürmü
büyük ihtimalle görünür canım hcg 2 günde 2 kat arttıgını hesap edersek ve karından ultrasonla da 4000 5000 arası gözüküyor seninki de gözükür...ben vajinal oldum öle gördük keseyi doktor 3 ay boyunca vajinal bakarız dedi bana

Patolojiden bizimde sonuç olarak gebelik ürünü olduğunu öğrendik. İnşallah balım inşallah Rabbim hepimize o günleri gostersin sağlıcakla kavuşalım yavrularimiza. Sanki adet olcakmisim gibi karnım belim ağrıdı dün akşam ama gelmedi adete 4 gün var geçen ayda böyle oldu 4 5 gün önce ağrılar başladı sonra geldi lütfen gelmesin bu ay

Migren var mı canım benim de var bir kaç gündür ağrım ilk gebeligimde de öğrenmeden baş ağrılarım olmuştu patitis batma derken benim de ara ara sol kasigimda kramp gibi bişey oluyor

Sabahtan kasıklarim cok agridi bide bugun normalde adet günüm. Daha ne kadar devam edicek acaba ağrılar korkutuyor insani
Dün test yaptım çıkmadı silik bile yok dün akşam çok karnım belim ağrıdı adet olacakmışım gibi bu sabah biseyim yok geçen ayda böyle oldu sonra geldi

Dün test yaptım çıkmadı silik bile yok dün akşam çok karnım belim ağrıdı adet olacakmışım gibi bu sabah biseyim yok geçen ayda böyle oldu sonra geldi
Canim kafani rahatlatmaya bak biliyorum cok zor ama hep denir en ummadigim ayda oldu diye inanmazdim bak benim de oyle oldu Allah'a teslim ol tamamen meryem suresi oku hayirlisiyla gelecek bebegin icini ferah tut
benimde üçgündür devamlı başım ağrıyo bide arada sıra batmalar oluyo kızlar
Batma nasıl ani hareket edince bicak saplanmasi gibi mi ? Benim ilk gebelikte oyle olmustu bunda yok

dün oturuyodum soldan tarafımda oluyodu yada geriniyorum ya ufak ufak oluyo

Hayirlisini versin rabbim benimde o kadar cok belim kasiklarim agrimistiki hic kotu dusunme rabbim hayirlisini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…