2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen aynen haya kuzenim bugün abla yüzün kıpkırmızı dedi ama gribim belki ondan da olabilir
Ya benim ikinci test de çıkmamıştı dedim ya şimdi içini açtım kıl gibi çizgi var ama pembe değil iki test dede varla yok arası bir cizgi
benimde ateşim çıkıyomuş gibi oluyo geçiyo sonra şimdi tekrar suratım gözlerim yanıyo:KK17: eğer bunlarda psikolojikse artık bilmiyorumo_O

Aynen aynen haya kuzenim bugün abla yüzün kıpkırmızı dedi ama gribim belki ondan da olabilir
Ya benim ikinci test de çıkmamıştı dedim ya şimdi içini açtım kıl gibi çizgi var ama pembe değil iki test dede varla yok arası bir cizgi
Yarın kan testi mi yaptırsan acaba heyecanla bekliyoruz valla inşallah vardir bence var yani :)

InsaAllah canım yaa inşallah ama umitlenmek istemiyorum çünkü rengi gittikçe açıldı şuan zor seciliyor :KK43: başta yarim saat sonra filan siliktı uçuk pembeydi şimdi değil :KK43: duanı eksik etme inşallah ben de katılırım araniza :KK43:

Katilacaksin insallah resim cekip atabilirmisin bi bakalim teste ;)

Benimde fotograta cikmiyordu bile uzme kendini hemen tatlim rabbim o kadar buyuk ki :):anneadayı::KK200::KK37:

canım ya normal gebelik testi di mi? bizim daha bata 4 gün olduğu için normal testlerde çıkmıyo olabilir.. kan testi yaptırbilirsen yaptır kesin çıkar. ay hadi inşallah

image.webp
kizlar malesef negatif:cry:

Arkadaşlar slm bende bu gün transferimi yaptırdım ikiz koydular Hayırlısı bakalım 12 Mayıs'ta test yaptıracakmışım

Back
X