Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
InsaAllah canım yaa inşallah ama umitlenmek istemiyorum çünkü rengi gittikçe açıldı şuan zor seciliyor başta yarim saat sonra filan siliktı uçuk pembeydi şimdi değil duanı eksik etme inşallah ben de katılırım araniza
Aynen aynen haya kuzenim bugün abla yüzün kıpkırmızı dedi ama gribim belki ondan da olabilir
Ya benim ikinci test de çıkmamıştı dedim ya şimdi içini açtım kıl gibi çizgi var ama pembe değil iki test dede varla yok arası bir cizgi
Aynen aynen haya kuzenim bugün abla yüzün kıpkırmızı dedi ama gribim belki ondan da olabilir
Ya benim ikinci test de çıkmamıştı dedim ya şimdi içini açtım kıl gibi çizgi var ama pembe değil iki test dede varla yok arası bir cizgi
InsaAllah canım yaa inşallah ama umitlenmek istemiyorum çünkü rengi gittikçe açıldı şuan zor seciliyor başta yarim saat sonra filan siliktı uçuk pembeydi şimdi değil duanı eksik etme inşallah ben de katılırım araniza
canım ya normal gebelik testi di mi? bizim daha bata 4 gün olduğu için normal testlerde çıkmıyo olabilir.. kan testi yaptırbilirsen yaptır kesin çıkar. ay hadi inşallah