- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #1.141
Cnm benm adet dongm 31. yumrtalarm catlamasi da 15. Gun oldu erken dolenme olma ihtimali yuksek. Bazilarinn gec dollenme oluo o zamn adet gunu bile degeri 20 lerde olan oluo yani taklma sen onemli olan artmasi
Degerlerin kac cikti canim
2 gunde %60 - %70 artmasini bekleriz degerlerin demisti doktorum bana seninki 2 ye katlamis cok sukurr rabbim yukselmeleri daim edip kesecikleride gormeyin nasip etsin hepimize insallahh canim benimBugün 85, 2 gün önce 41
Kaç haftalık olduğu nu bilmiyonmu sen bebegin tam olarak
Aaaaendless love sen de buraya takılıyor musun canimm? :) mutlu oldum tanıdık bir isim gorunce :)
Ben de hamileyimmm :) 9 Mayis gozukuyor simdilik. Yazlikta oldugum icin henuz 1 kez beta hcg'ye baktirabildim. Pazartesi yeniden baktıracağım, insallah duzenli yukseldigini görebilirsem o zaman daha bi emin olacagim saglikli bir gebelik olduguna :) o yuzden henüz takvim falan eklemedimEvet canım merhaba :) büyük ihtimalle mayıs annesi olacam diye düşünüyorum ama aradayım canım o yüzden hem nisan hem mayıstayım
Sen ne yaptın :)
Ben iki defa kan verdm.artk doktora gidene kade vermeyecm bosa geriliyrm ya:)Öyle mi ya içim bir nebze rahatladı teşekkür ederim..
Ya aslında hiç böyle takip, iki günde bir kan verme, sürekli doktora gitme moduna girmemek istiyorum daha çok panik oluyo insan
İnşallah o ğünü sabırsızlıkla bekliyoruz bide kese göründü ya ay ay bi sevindim ki anlatamamInsallahhj ranbim pıt pıt atislarini duymayi nasip etsin hepimize insallah :)
Haftalardan anliosan Allah askina sat 30 temmuzsa benm velet kac haftalik oluo simdi:)Kaç haftalık olduğu nu bilmiyonmu sen bebegin tam olarak
Ayy ne guzel darisi basimiza ya :)İnşallah o ğünü sabırsızlıkla bekliyoruz bide kese göründü ya ay ay bi sevindim ki anlatamam
Canim internette var hesaplama araclari. Yanlis bakmadiysam yarin 5. haftayi tamamliyorsun :) bugun 4+6 gozukuyor :)Haftalardan anliosan Allah askina sat 30 temmuzsa benm velet kac haftalik oluo simdi:)
Bi yerlere bakindm da kafam basmadi iste:) ben de 30 agustos 4 haftaysa 4+2 olmus diyrm ay o kadr olmus mudr aglicimm:)Ayy ne guzel darisi basimiza ya :)
Canim internette var hesaplama araclari. Yanlis bakmadiysam yarin 5. haftayi tamamliyorsun :)
Olmus tabi :)Bi yerlere bakindm da kafam basmadi iste:) ben de 30 agustos 4 haftaysa 4+2 olmus diyrm ay o kadr olmus mudr aglicimm:)
Kız pek anlamam da netten gebe matik diye bişey buldum hesaplıyon son bat tarihin i çıkıyo kaç haftalık olduğu bide değerini de yaz çıkar sen tahminen 5 haftalık sın ama kesin demiyorum tam olarak haftasını doktor kontrolünde ögrenirsin canımHaftalardan anliosan Allah askina sat 30 temmuzsa benm velet kac haftalik oluo simdi:)
Yok cnm daha degerm dun 1040 ti. Bekliyrm 5000 leri bulursa gorunecm doktora. 4_5 gun bekleyecm. Ben simdi bi program indrdm orda 4 hafta 3 gun yazio cnm google playden indrdm. Bi de hamilelik imzasiji nasil yapacmOlmus tabi :)
Sen kese gördün mü peki? :)
Tabi olmuştur Canım niye olmiycak bu kez başardık sanki eşim öyle diyooBi yerlere bakindm da kafam basmadi iste:) ben de 30 agustos 4 haftaysa 4+2 olmus diyrm ay o kadr olmus mudr aglicimm:)
Canim profilinde kisisel bilgilerim kısmına gir, orada hamilelik takvimi diye bir alan var. Oraya tahmini bebegin beklenen dogum tarihini giriyorsun, kaydet deyince otomatik gorunuyor :)Yok cnm daha degerm dun 1040 ti. Bekliyrm 5000 leri bulursa gorunecm doktora. 4_5 gun bekleyecm. Ben simdi bi program indrdm orda 4 hafta 3 gun yazio cnm google playden indrdm. Bi de hamilelik imzasiji nasil yapacm
Benim esim birakmio tartisaym ya biseye kiziyrm aman sen gerlme tamm ben halledyrm skain ol bilmem ne diyip duruo:) agiz tadyla kavga edmiyrmTabi olmuştur Canım niye olmiycak bu kez başardık sanki eşim öyle diyoo
Wala yaptm oldu cok saol cnm:)Canim profilinde kisisel bilgilerim kısmına gir, orada hamilelik takvimi diye bir alan var. Oraya tahmini bebegin beklenen dogum tarihini giriyorsun, kaydet deyince otomatik gorunuyor :)
Evet gordum super :)Wala yaptm oldu cok saol cnm:)
Valla benimki de bi iş yaptırmıyo bana hatta bebeğe birsey olmasın diye yerde yatıyo ben abartma diyorum o çok abartıyo dışarı çıkmama bile izin vermiyorsun yok bebeğe birsey olucak bu adamların kafası bebekle bozulmuş ama kıyamıyorum hiç ona ayyBenim esim birakmio tartisaym ya biseye kiziyrm aman sen gerlme tamm ben halledyrm skain ol bilmem ne diyip duruo:) agiz tadyla kavga edmiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?