2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bu Arada adetime 5 gun kala belirtiler olmuştu .merak eden arkadaslara yazmak istedim 1-)asırı gaz 2-)asırı akıntı 3-)kasik agrısı 4-) gogus uçlarında kararma bulantılar 7. Haftada basladi benim 16. Haftada bitmişti offff cok kötüydü .hatirladiklarim bunlar

Kızlar biliyorsunuz 1 Eylül'de transfere gidecem inş.bu ara ben 2015 mart annelerindeydim 18 aylık oğlum var oda tup bebek 5 denemede tuttu.4 ameliyat 5 tup bebek tedavisi ile oldu inş.bu sefer kolay olur hayırlısıyla .
hadi inşallah canım ya güzel haberlerini alırız

kizlarr gunaydiin mutlu bi haftasonu olsun:KK200: ay artik okadar cok dusunuyorum ki ruyama girdi ruyamda hamileydim karnim kocamandi cok guzeldi yaa:deli::-):-)
Günaydın canım biliyor musun bende ruyamda görmüştüm kalktım hemen o sbh test yaptım zuladaki testlerden ve cok silik göründü. Ve bunu yaptığımda bata 7 gün vardı seninki de neden öyle olmasın ki :KK16::KK16:rüyan hayrolsun inşallah

kizlarr gunaydiin mutlu bi haftasonu olsun:KK200: ay artik okadar cok dusunuyorum ki ruyama girdi ruyamda hamileydim karnim kocamandi cok guzeldi yaa:deli::-):-)
ne güzel rüya görmüşsün hadi hayırlısı artık bende test yapmadan birgün önce görmüştüm bebeciğimi kucağıma alıp gazını çıkartıyordum

Back
X