- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
- Konu Sahibi endless love
Günaydın ne sabırsızız bende yaptım negatifkizlar sabah dayanamadm test yaptim negatif![]()

Ama daha çok var bata, negatif diye canımı sıkamıcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ne sabırsızız bende yaptım negatifkizlar sabah dayanamadm test yaptim negatif![]()
8gun kaldi belki silik de olsa bi cizgi cikar diye yaptimCanım daha batına var pozitif çıkması için erken üzme kendini kırmızıları gormeden umutsuzluk yokbenim bat yarın hem korku hem heyecan var
![]()
ay bide kalktim sabah elimi yuzumu yikamadan test yaptimGünaydın ne sabırsızız bende yaptım negatif
Ama daha çok var bata, negatif diye canımı sıkamıcam![]()
Bende bendeay
ay bide kalktim sabah elimi yuzumu yikamadan test yaptimbidaha bata kadar yapmicam
![]()
bidaha bata kadar yapmiyoruz tamam miBende bende
Dün eşimden gizli binbir zorlukla aldım testi, sabah uyku tutmadı erkenden kalkıp koşa koşa yaptım birde![]()
Söz vermesembidaha bata kadar yapmiyoruz tamam misende belirti var mi
1000 ve üstü iken görünür inşallah canımCanım dinlen iş yapma ben de öyle pek iş yapmıyorum genelde yatıyorum ama yürüdüğümde agrı oluyor bazen yarın gidecegim doktora kese görünecekmi bilmiyorum değer kaçken görünür
Canım benimde bata 2 gün var bendede hiç belirti yokbenimde bata iki gün kaldı ve belirtim yok sanki.gerci bu ay kendimi dinlememeye karar vermiştim .hiç yokmuş gibi hareket ettim.yoksa kesin belirti bulurdum kendimde.sanki bu ay da olmadı gibi.hayirlisi artık
günaydın canım henüz görmedik eylül başında çağırdı dpktorumKeseyi gördünmü peki canım değerin kaç
canım daha erken bence biraz daha sabırkizlar sabah dayanamadm test yaptim negatif![]()
günaydın canım evet sıkma canını daha günün varGünaydın ne sabırsızız bende yaptım negatif
Ama daha çok var bata, negatif diye canımı sıkamıcam![]()
günaydın canım hadi hayırlısı güzel haberi verirsin inşallahbenimde bata iki gün kaldı ve belirtim yok sanki.gerci bu ay kendimi dinlememeye karar vermiştim .hiç yokmuş gibi hareket ettim.yoksa kesin belirti bulurdum kendimde.sanki bu ay da olmadı gibi.hayirlisi artık
Canım hcg değerin 1000 üstü olup kese görünmezse dış gebelik oluyorCanım neye göre bakıyo doktor dış gebelik mi diye
Can'ım ben 6 gün önce öğrendim belli olmaz deme hassas testlerle gayet belli oluyorO bu topic kipir kipir :) daha batlar gelmemisken 50 kusur sayfa olmusbat i henüz gelmemis arkadaşlar hamilelik oyle test ile bir hafta oncesinden belli olmaz kendinizi bosuna üzüyorsunuz. Bat gunu test yapin negatif ise 2 gun sonra tekrar test yapin veya bat gunu direk kan testi yaptirin bosuna strese girmeyin benden söylemesi... benim bat 8 veya 9 eylul 12 sinden once test yapmayi dusunmuyorum.
Can'ım ben 6 gün kala silik çizgi çıktı 8 gün çok fazla bide normal gebelik testiyse çok çok fazla8gun kaldi belki silik de olsa bi cizgi cikar diye yaptimhadi senin icin dua edicem canim benim insallahh hamilesindir
![]()
Belli olabilir ama cok dusuk bir ihtimal... bu ihtimal yuzunden bu ay da olmadi moduna kimse girmesin diye yazdim. 2 kere gebe kaldim ikisinde de battan 2 gün sonra testte cikti genelde bat gunu veya birkac gun sonra idrarda cikar... gruptaki hamislerin yuzde 90 i bat ve sonrasinda ogrendi... siz istisnalardansiniz.Can'ım ben 6 gün önce öğrendim belli olmaz deme hassas testlerle gayet belli oluyor