2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bidaha bata kadar yapmiyoruz tamam mi:KK1: sende belirti var mi
Söz vermesem:KK23:
ya aslında var gibi belirti ondan gaza gelip test yaptım, bel ağrısı ince ince birde acayip sık wcye gidiyorum diye şüphelenmiştim, 1.yide böyle çok erken yakalayınca denedim ama şimdi hamile değilmişim gibi hissediyorumo_O

benimde bata iki gün kaldı ve belirtim yok sanki.gerci bu ay kendimi dinlememeye karar vermiştim .hiç yokmuş gibi hareket ettim.yoksa kesin belirti bulurdum kendimde.sanki bu ay da olmadı gibi.hayirlisi artık

benimde bata iki gün kaldı ve belirtim yok sanki.gerci bu ay kendimi dinlememeye karar vermiştim .hiç yokmuş gibi hareket ettim.yoksa kesin belirti bulurdum kendimde.sanki bu ay da olmadı gibi.hayirlisi artık
Canım benimde bata 2 gün var bendede hiç belirti yok :işsiz: sessizce sürpriz yapıp gelir bebislerimiz inşallah :dua:

O bu topic kipir kipir :) daha batlar gelmemisken 50 kusur sayfa olmus :eğlence: bat i henüz gelmemis arkadaşlar hamilelik oyle test ile bir hafta oncesinden belli olmaz kendinizi bosuna üzüyorsunuz. Bat gunu test yapin negatif ise 2 gun sonra tekrar test yapin veya bat gunu direk kan testi yaptirin bosuna strese girmeyin benden söylemesi... benim bat 8 veya 9 eylul 12 sinden once test yapmayi dusunmuyorum.

O bu topic kipir kipir :) daha batlar gelmemisken 50 kusur sayfa olmus :eğlence: bat i henüz gelmemis arkadaşlar hamilelik oyle test ile bir hafta oncesinden belli olmaz kendinizi bosuna üzüyorsunuz. Bat gunu test yapin negatif ise 2 gun sonra tekrar test yapin veya bat gunu direk kan testi yaptirin bosuna strese girmeyin benden söylemesi... benim bat 8 veya 9 eylul 12 sinden once test yapmayi dusunmuyorum.
Can'ım ben 6 gün önce öğrendim belli olmaz deme hassas testlerle gayet belli oluyor

Can'ım ben 6 gün önce öğrendim belli olmaz deme hassas testlerle gayet belli oluyor
Belli olabilir ama cok dusuk bir ihtimal... bu ihtimal yuzunden bu ay da olmadi moduna kimse girmesin diye yazdim. 2 kere gebe kaldim ikisinde de battan 2 gün sonra testte cikti genelde bat gunu veya birkac gun sonra idrarda cikar... gruptaki hamislerin yuzde 90 i bat ve sonrasinda ogrendi... siz istisnalardansiniz.

Back
X