- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
- Konu Sahibi endless love
Aynı sorun bende de varSorma şişkinlik çok fena sürekli hazımsızlık hissi var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı sorun bende de varSorma şişkinlik çok fena sürekli hazımsızlık hissi var
bizim seninle aynıydı canım bende haftasonu yaptım benimde negatif ama birkaç gün daha bekleyelimCanım sat kaç senin gebeliğini kan testinde mi öğrendin belirtilerin neler. Takvimden bakınca benimde mayısın 12 si görünüyor ama ben 2 gün önce test yaptım negatiftik![]()
Kuzum yasa insaAllah bizde görürüz çift çizgileri ben 5 eylül u beklicem bakalımbizim seninle aynıydı canım bende haftasonu yaptım benimde negatif ama birkaç gün daha bekleyelim![]()
Hayırlısı inşallah canım Rabbim nasip etsin sağlıcakla kuçağına al insaAllahCanim sat 4 agustostu ben idrarda baktim aksam cikti şok oldum %1 bile ihtimal vermiyodum aylarca klomen catlatma ignesi oldum olmadi bu ay gitmedim dra ve sonuc pozitif
Belirt yok ayni adet olcakmis gibiyim kasiklar cok agriyo belim bacaklarim kopuyor resmen o kadar ne batma ne bisey bisey yok
Kismet canim hakkımızda hayirlisi su an yokmus gibi davraniyorum bi boş gebeliğim var o yuzden cokta heveslenmiyorum sonrasi cok üzücü oluyorHayırlısı inşallah canım Rabbim nasip etsin sağlıcakla kuçağına al insaAllah
valla canim bende bugune kadar pek bisi yoktu bugun bi halsizlik esim konusuyo gozum kapaniyo yaninda bas agrisi sabahtan beri bide herseyin kokusunu fazla fazla alir gibi oldumKuzum yasa insaAllah bizde görürüz çift çizgileri ben 5 eylül u beklicem bakalım
Belirtiler neler sende durumlar nasıl? ?
tamam bekliycem birden geliyolar gaza geliyom sonra geciyoOoo daha cok var az daha bekle bence
Hayırlısı olsun canım inşallah hayırlısıyla sağlıcakla vardır sağlıcakla kucağına alırsın miniğimKismet canim hakkımızda hayirlisi su an yokmus gibi davraniyorum bi boş gebeliğim var o yuzden cokta heveslenmiyorum sonrasi cok üzücü oluyor
Ayy hadi inşallah minigindir ben de de rahim ağrısı var yaa usuttum mu acaba diye dusunuyorumvalla canim bende bugune kadar pek bisi yoktu bugun bi halsizlik esim konusuyo gozum kapaniyo yaninda bas agrisi sabahtan beri bide herseyin kokusunu fazla fazla alir gibi oldumpsikolik mi bilmiyorum ins diildir
![]()
bebis yerlestikten sonra rahim buyumeye basladigi icin rahmin agrisi olurmus ya da batma vs gibi. ay hadi insallahhAyy hadi inşallah minigindir ben de de rahim ağrısı var yaa usuttum mu acaba diye dusunuyorum
Ayy hadi inşallah minigindir ben de de rahim ağrısı var yaa usuttum mu acaba diye dusunuyorumvalla canim bende bugune kadar pek bisi yoktu bugun bi halsizlik esim konusuyo gozum kapaniyo yaninda bas agrisi sabahtan beri bide herseyin kokusunu fazla fazla alir gibi oldumpsikolik mi bilmiyorum ins diildir
![]()
![]()
tamam bekliycem birden geliyolar gaza geliyom sonra geciyo![]()
![]()
Ya ben hiç reglim den hiç birşey anlamadım cumadan beri yoğun sarımsı uzayan bi akıntı geliyo bi değişik bugün 24. Gün ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı
Ama canım yaa daha çok erken ki rahim büyümesi için. korkuyorum insaAllah ters bişey yoktur.bebis yerlestikten sonra rahim buyumeye basladigi icin rahmin agrisi olurmus ya da batma vs gibi. ay hadi insallahh
Can'ım boş gebelik nasıl oluyor hcg değerin düzenli artış göstermiş miydi.Kismet canim hakkımızda hayirlisi su an yokmus gibi davraniyorum bi boş gebeliğim var o yuzden cokta heveslenmiyorum sonrasi cok üzücü oluyor
Negatif sonuç alıp bir kaç gün daha bekleyen 5eylül batlılar kulubübizim seninle aynıydı canım bende haftasonu yaptım benimde negatif ama birkaç gün daha bekleyelim![]()