- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
- Konu Sahibi endless love
Evet bekliyoruzbegumdeniz, doktor sonuçlarını merakla bekliyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bekliyoruzbegumdeniz, doktor sonuçlarını merakla bekliyoruz![]()
Hadi inşallah canım pozitifleri hepimiz görürüz :)bende bugün aliyim insaAllah sabah yapiyim bugün alip bugün yaparim diyordum ama ilk idrarla daha net sonuc veriyor sanırım ayy insaAllah ikimizinkide pozitif cikar canım
Hadi inşallah canım pozitifleri hepimiz görürüz :)bende bugün aliyim insaAllah sabah yapiyim bugün alip bugün yaparim diyordum ama ilk idrarla daha net sonuc veriyor sanırım ayy insaAllah ikimizinkide pozitif cikar canım
insaAllah canim senin bat kac günün gectimi durumlarin neHadi inşallah canım pozitifleri hepimiz görürüz :)
4 yillik evliyiz 1.5 yildan beri istiyorduk ama araya gebelik kurtaj korunma fln girdi bu 7. DenemeydiAynen canım yeterki Rabbim ol desin. Ne güzel çok şükür Rabbim nasip etmiş sağlıcakla da kavuştursun inşallah. ne kadardır evlisiniz.
Bat 5 eylul canım daha ümit işte buralardayim inşallah Rabbim 9 ay da burda kalmayı nasip eder hepimize bana dainsaAllah canim senin bat kac günün gectimi durumlarin ne
Kürtaj neden canım?4 yillik evliyiz 1.5 yildan beri istiyorduk ama araya gebelik kurtaj korunma fln girdi bu 7. Denemeydi
insaAllah canım 5 eylül olan cok var takip ettigim topiclerde ugurlu gelsin herkse insaAllahBat 5 eylul canım daha ümit işte buralardayim inşallah Rabbim 9 ay da burda kalmayı nasip eder hepimize bana da
Sağlıksız gebeliktiKürtaj neden canım?
Princess91 canım senden naber ne alemdesin varmi belirti falan
lekelenmem oldu adetim daha gelmedi canım kan vericem direk 1-2 gun daha bekleyip bu surede olmazsam tabiYok cnm belirti falan bekliyorum bakalım o akıntı da bugün dikkatimi çekmedi bakalım sende ne var ne yok
Ayy insaAllah yasa Rabbim hepimize naisp etsin. Benim ilk bebeğimin doğacağı tarihti bide 5 eylül o yüzden çok istiyorum hayırlısıyla tabiinsaAllah canım 5 eylül olan cok var takip ettigim topiclerde ugurlu gelsin herkse insaAllah
Anladım canım geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasınSağlıksız gebelikti
ay canikolarım Allah razı olsun helloooooo ben geldimEvet bekliyoruz![]()
canım sağol çok şükür gördüm miniğimi Allah razı olsunbegumdeniz, doktor sonuçlarını merakla bekliyoruz![]()
Çok şükür canım senin adına çok sevindim. Kalp atışları için geri sayım başladı deseneay canikolarım Allah razı olsun helloooooo ben geldim
gittik doktora bugün miniğimi gördük karından baktı tam gözükmedi sonra vajinal olark baktı hem kese hem miniğim göründü çok şükür kalp atışı için haftaya gelirsin dedi
aynen öyle ya sağol merak etmişsin içim rahatladıÇok şükür canım senin adına çok sevindim. Kalp atışları için geri sayım başladı desene![]()