- 22 Temmuz 2016
- 646
- 633
- 103
- Konu Sahibi endless love
bunda bariz silik cizgi var kuzumSeninde dikkatini çekti mipatitis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunda bariz silik cizgi var kuzumSeninde dikkatini çekti mipatitis
bende okdr cok baktimki dedim heralde gormek istedigim icin goruyorum flash falan tuttum ustuneBen gölgelik gibi birşey gördüm ama seni umutlandirmak istemem diğerleri görmeyince de söylemek gelmedi içimden ama tekrarla bakalım belki testten kaynaklıdır
aa bu benimki miSeninde dikkatini çekti mipatitis
bende okdr cok baktimki dedim heralde gormek istedigim icin goruyorum flash falan tuttum ustuneama yok galiba canim ya cooksilik varla yok arasi bi cizgi var ama o normaldede oyledir heralde
bu foto flashsizNeyse çok düşünme üstüne iki gün sonra tekrarla testini varsa çıkar zaten inşallah da vardır ama flashdan da öyle görüyor olabiliriz
aa bu benimki mi
evet canim artik hayirlisi kismet amaEwet senin testin üzerinde oynama yaptım var gibi ama kesin birşey var diyemeyiz geçen ay bende bariz çizgi vardı ama kan testi negatifti o yüzden batı beklemek daha mantıklı
Ama ben hala umitlenmek istemiyorum kuzum beklicem insaAllah kopkoyu olur. RABBİM hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin insaAllah kuzum.Ayyy nasilll sevindimmmm anlatamammm super haber bu hadi hayirlisi test sonucunu da iyi haberlerle goruruz insallah![]()
yok canimCanım şuan da nasıl test hiç mi yok çizgi![]()
daha erken ama unutmaevet canim artik hayirlisi kismet ama
negatifi gorunce boyle kalbimin ustune bisi oturdu sankinapalim kismet
oyle tabidaha erken ama unutma
Kesilmez Allahın izniyle olur insaAllah Rabbim kop koyu yapsın insaAllah ikinci cizginiyok canim![]()
bekleyince yine silik cizgi cikicak umutlanicam diye attim cope kuzum yaAy ben gördüm yaa sanki var gibi ay hadi insaAllah kuzum yaa biraz bekledikten sonra ki resmini atarmısınpatitis
aminn canim benim hepimizin insallahhGelmemiş kırmızıdan ümit
Kesilmez Allahın izniyle olur insaAllah Rabbim kop koyu yapsın insaAllah ikinci cizgini
Kuzum silik çizgi çıksın işte silik cizgi olmasa çıkmaz kibekleyince yine silik cizgi cikicak umutlanicam diye attim cope kuzum ya
Ya canim umutlandirmak gibi olmasin ama ben sanki coook silik bir cizgi görüyorumEki Görüntüle 1879742 kizlar malesef negatif![]()
@mininuhutpatitis
sivribiber kizlar bana bi akıl verin öğleden sonra test yaptım baktım yok bekledim 10 dk kadar yok bıraktım gittim sonra 45 50 dk sonra baktım çok silik çizgi çıkmış sonra gene idrar yaptım ama bu sefer hiç çıkmadı saatler oldu yok.
Ama ilk idrarım daha sarıydi ikinci idrar çok açık sarıydi
Bi akıl verin bana kafam karıştı![]()