2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben gölgelik gibi birşey gördüm ama seni umutlandirmak istemem diğerleri görmeyince de söylemek gelmedi içimden ama tekrarla bakalım belki testten kaynaklıdır
bende okdr cok baktimki dedim heralde gormek istedigim icin goruyorum flash falan tuttum ustune:-) ama yok galiba canim ya cooksilik varla yok arasi bi cizgi var ama o normaldede oyledir heralde

Neyse çok düşünme üstüne iki gün sonra tekrarla testini varsa çıkar zaten inşallah da vardır ama flashdan da öyle görüyor olabiliriz
bende okdr cok baktimki dedim heralde gormek istedigim icin goruyorum flash falan tuttum ustune:-) ama yok galiba canim ya cooksilik varla yok arasi bi cizgi var ama o normaldede oyledir heralde

Ewet senin testin üzerinde oynama yaptım var gibi ama kesin birşey var diyemeyiz geçen ay bende bariz çizgi vardı ama kan testi negatifti o yüzden batı beklemek daha mantıklı
evet canim artik hayirlisi kismet ama
negatifi gorunce boyle kalbimin ustune bisi oturdu sanki:KK14: napalim kismet

Ayyy nasilll sevindimmmm anlatamammm super haber bu hadi hayirlisi test sonucunu da iyi haberlerle goruruz insallah :KK200::KK200::anneadayı:
Ama ben hala umitlenmek istemiyorum kuzum beklicem insaAllah kopkoyu olur. RABBİM hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin insaAllah kuzum.

Merhaba arkadaşlar, benimde hcg pazartesi 271 di, 9 eylüle randevu verdi doktor.. Benim bat günü açık kahve akıntım ve şiddetli kasık bel ağrım olmuştu, ertesi günde devam etti, sonrakesildi, yerleşme diye düşünmüştüm.. Bikaç gündür pek ağrım yoktu, hatta bugün akşama kadar da hiç yoktu, akşam bel ağrısı ve kasığa bıçak saplanması gibi ağrılarım var, işten geldiğimden beri yatıyorum,biraz dindi ama hala var, normalmidir sizce? Bu arada hiç akıntım yok..

patitis patitis sanki bende çok silik gördüm heveslendirmek istemem ama en güzeli kan tahlili yaptırmak yurtdışına çıkmadan kesin sonuç alırsın aklın kalmaz:super:
Hamişsin gibi hissediyorum ben:KK51:
Kendimi de öyle nedense...

@mininuhut patitis patitis sivribiber sivribiber kizlar bana bi akıl verin öğleden sonra test yaptım baktım yok bekledim 10 dk kadar yok bıraktım gittim sonra 45 50 dk sonra baktım çok silik çizgi çıkmış sonra gene idrar yaptım ama bu sefer hiç çıkmadı saatler oldu yok.
Ama ilk idrarım daha sarıydi ikinci idrar çok açık sarıydi
Bi akıl verin bana kafam karıştı :KK43:

Canım heveslendirmek istemem ama ben oğlumu testi yaptıktan bir saat sonra silik çizgiyle görmüştüm:KK46:
Bir sonraki idrarın dediğin gibi daha berraksa silik çizginin de çıkmaması normal, bol sıvı alıyorsan beta hcg yoğunlaşmadan test yapmış olursun o yüzden sBah ilk idrarı öneriyorlar,
Yarın ilk idrarla dene istersen yada direk kan tahlili, güzel haberler ver inşAllah:dua:

Back
X