• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar selam benımde bugün kontrolüm vardı bebiş iyi herşey yolunda haftaya bugüne kadar kendiliğinden doğmazsa dr çatı kontrolü yapıp suni sancıyla başlatabiliriz doğumu dedi:halay::halay::halay::halay:

38-39dogum icin ideal bence inş daha da gecikmezler ya anne icin zor oluyor :)ikinci cocugun ise normal dogumun daha rahat olur tabi ilkler zor oluyormuş..ben internetten doktor sitelerinden okumustjm youtubedan video izledim ama tek basima zor tabi esime diyorum yapmiyor :)
Bugün kontrolüm vardı. Yine masaj yaptı doktor. Aslında doğumu başlatırim ama kendisi gelsin istiyorum dedi.

100 gr bile çok fark ediyormus doğumda. 3 kilo bebek 3 buçuktan daha kolay doğuyor. Her hafta 300 gr alıyor. 3400 olmuş bile. Ben hiç kilo almıyorum son bir aydır. Bebek alıyor cok şükür. Ama bu kiloda dogsa iyi olur dedi doktor.

Açılma 1cm. Sanci hiç yok. Bol bol yürüyüş yapmak, merdiven inmek ve çıkmak lazımmış. Bu hafta doğar inşallah sağlıkla.

Gobekten dolayi bu masaji yapmak çok zor. Eşin yapsa iyi olur aslında. Dikişsiz doğum için çok onemliymis. Doktor bir de ilişki önerdi. Doğumu tetikliyormus.

Benim de bugün kontrolüm vardı. pazartesiye sezaryen için gün verdi. Çok yürüdüm normal olsun diye ama bebek doğum kanalına girmedi :( zaten kilosu da 3800 grammış bekledikçe artacak. Hayırlısı böyleymiş

Kizlar doktor beni sezeryandan bir gun once yatiricak hastaneye ben o ara gun alma heyecanindan soramadim ama neden birgun onceden yatis yapiyolarki acaba fikriniz varmi?

Hahaha aynen oyle benimkide :KK70: yok balim ya acilmama bakmadi nst normal cikti onun icin haftaya bakicak minnakimizda 3150 zayif bi bebek dedi gelisimi yavasmis zsten oncrlerdede diodu bunu .. hayirlisi artik bizdr beklemedeyiz daha :))
Olsunn yine iyi kilosu masaallah. :) hadi bakalm hayrlisiyla gelsn ballar

kızlar selam benımde bugün kontrolüm vardı bebiş iyi herşey yolunda haftaya bugüne kadar kendiliğinden doğmazsa dr çatı kontrolü yapıp suni sancıyla başlatabiliriz doğumu dedi:halay::halay::halay::halay:
Canim seninle durumumuz ayniymis dediklerin aynisi bendede gecerli bakalim gidisat neyi gostericek hsyirlisyla kendi sancimiz olurda suni sanciya kalmayiz insallah :D

Selam
Anneligimin 3. Gününde deneyim paylasmak isterim :)
Dogumdan sonra ilk saatlerde bebege memeyi inatla tutturabilecek bel kol tutulmalarina ragmen pes etmeyecek biri olsun yaninizda
Yatarak emzirme kurtarici, ben zaten henuz oturarak emzirmeyi basaramadim. Ki sezaryen sonrasi dr.umda oturmayi yasakladi ya yuruyeceksin ya yatacaksin dedi
Bir de lansinoh meme ucu kremi ve gogus kalkani gercekten ise yarıyor. Ilk gun sonrasi meme ucum kanamaya baslamisti cok aciyordu kremi sürüp kalkani taktim gecti :)
Insan basta olmayacak emziremeyecegim diyor ama sabir, azim. Cok zorlanirsaniz Ebeleri cagirin hep memeyi bi kerede tutturuyorlar.
Bebek uyanmazsa memeyi de alamazsa cay kasigina azcik azcik sagip veriyorum hemen aciliyor gozleri :) sonra da memeyi tutturuyorum

Gunaydin kizlar. Hamilelik takvimine baktim da "Ekstra bir enerjiye sahip olduğunuzu düşünüyorsanız bu enerjiyi kullanmak yerine doğumunuz için saklayınız." yaziyor. Ben de doguma yakin evimin isini yaparim biraz diye dusunuyordum. Sizce yanlis mi olur?

Back
X