- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
- #53.881
Bugün de doğurmadı......Ayy hayırlı olsun daha dün konuşuyorduk korkuyorum diyodun bak bi anda olmuş geçmiş :)
Darısı başıma artık beklemekten cok sıkıldım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün de doğurmadı......Ayy hayırlı olsun daha dün konuşuyorduk korkuyorum diyodun bak bi anda olmuş geçmiş :)
Darısı başıma artık beklemekten cok sıkıldım :)

Pucca gibi doğuma göbek atarak gideceğim bu gidişleBugün de doğurmadı......![]()
Fotoğraf çekiminden sonra bir babyshower da patlat bence boş durma vakti değerlendirPucca gibi doğuma göbek atarak gideceğim bu gidişle![]()
Bugün kontrolüm vardı. Yine masaj yaptı doktor. Aslında doğumu başlatırim ama kendisi gelsin istiyorum dedi.38-39dogum icin ideal bence inş daha da gecikmezler ya anne icin zor oluyor :)ikinci cocugun ise normal dogumun daha rahat olur tabi ilkler zor oluyormuş..ben internetten doktor sitelerinden okumustjm youtubedan video izledim ama tek basima zor tabi esime diyorum yapmiyor :)
Haklısın aradan onu da çıkarabilirim vakit cok gibiFotoğraf çekiminden sonra bir babyshower da patlat bence boş durma vakti değerlendir![]()

dokuZ ayi devirdik 8mayis pazartesi geldi catti saka gibiiii
Olsunn yine iyi kilosu masaallah. :) hadi bakalm hayrlisiyla gelsn ballarHahaha aynen oyle benimkideyok balim ya acilmama bakmadi nst normal cikti onun icin haftaya bakicak minnakimizda 3150 zayif bi bebek dedi gelisimi yavasmis zsten oncrlerdede diodu bunu .. hayirlisi artik bizdr beklemedeyiz daha :))
Bebegin kafasi asagida benim.yone de
Bastiriyolarmi sezeryNde?
Hadi hayirlisi cnm sirayla doguruyoruzz bol sutlu gunlerimiz olsun insallah normal dogumun baslar olmasa da farketmez gunun dolmusBenim de 8 mayista 40 haftam doluyor. 9 mayista randevum var. O gune kadar dogum baslamazsa muayene edecek, uygunsa nd degilse sezaryen. Son 3 gun![]()
Insallahh canimm :)))Olsunn yine iyi kilosu masaallah. :) hadi bakalm hayrlisiyla gelsn ballar
Canim seninle durumumuz ayniymis dediklerin aynisi bendede gecerli bakalim gidisat neyi gostericek hsyirlisyla kendi sancimiz olurda suni sanciya kalmayiz insallahkızlar selam benımde bugün kontrolüm vardı bebiş iyi herşey yolunda haftaya bugüne kadar kendiliğinden doğmazsa dr çatı kontrolü yapıp suni sancıyla başlatabiliriz doğumu dedi![]()
Günaydın cnmPink06 selam canım nasılsın? Ne var ne Yok :)
Canim gunaydin beni ayni gun yatiriyor bilemedim ki simdi neden?Kizlar doktor beni sezeryandan bir gun once yatiricak hastaneye ben o ara gun alma heyecanindan soramadim ama neden birgun onceden yatis yapiyolarki acaba fikriniz varmi?