• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Artk aglamaktan helak oldum ya sutum de yerine gelmio sanki gpguslerm baya bosaldi. Kremleri gunde belki 10 defa deniyorm cnm birqz yumusatio ama agriyi azaltmio

Canım pes etme ilk günler çok zor biliyorum..
Hem bebeğin aç kalacak korkusu hem göğüslerinin acısı..Kalkanları denemeni öneriyorum.
Süt için de humana still tree , rezene çayı içebilirsin.. bol su da süt oluşumunu arttırıyor..ama en önce stres
senin psikolojin çok önemli..
ben şimdiden lanolin krem kullanıyorum,garmastan pomad kullananlar da var..doktorun uygun bir alternatif sunar zaten
inşallah çabuk iyileşir göğüslerin bol sütün olur umarım.

Arkaaslar iyi aksamlar... ubugunki kontrolde plesantamin yaslandigini ve suyumun sinirda oldugunu ogrendim..baska dr a da gitmedim .
Drm pazartesi epdurele alicak ...hersyim hazir cok sukur ki..ama korkuyrm sanirim sut gelmezse diye varmi tavsiyeleriniZ...DUALARINZI BEKLIYRZ ..bebeklerimiz saglikla kucagimizda olsunlar...
Canım Doğum gerçekleştiğinde sütün gelecektir.sıkıntı yapma.sütünün gelmesi biraz da psikolojik.rahat ol.sürekli emzirmeye çalış.yeter ki sen iste

Artk aglamaktan helak oldum ya sutum de yerine gelmio sanki gpguslerm baya bosaldi. Kremleri gunde belki 10 defa deniyorm cnm birqz yumusatio ama agriyi azaltmio
Canım zaten göğüs yarası sütümüzün tam gelmediğinden ve bebeğin kuru kuru emmesinden oluyor.sürekli sütünle nemlendir.sıcak banyo yap.masaj yap banyoda.gelecektir sütün.bu arada sürekli emzir

İyiyim canım hergün biraz daha iyiyim çünkü bebeğim hergün biraz daha iyi :) artık emzirmeye de başladım kucağımda bulduğum huzurun mutluluğun tarifi yok RAbbim herkese yasatsın inşallah. Bugün 1950 gr olmuşuz artık pazartesi salı evimize getiririz ALlahtan bir mani gelmezse. Sen nasılsın büyük gün yaklaşıyor:halay:
Ayy maşallah annesi çok sevindim vallahi;)
Rabbim hiç ayırmasın sizi bir daha. Sağlıklı huzurlu bi ömrünüz olsun❤️
Bizde bekliyoruz teyzesi bakalım paşanın keyfini:)

Sanki sutumun yerine yenisi gelmio gibi baya kuculdu ve ici bos gibi ilk gunler gibi dolup agirlasmio
Canım ilk günler gibi olmaz gögüsler.bebişin emiyor demekki.emzirirken sürekli sütüm çok sütüm çok deyip rahatla.meditasyon yap.inan çok faydası var.ben kuzularda hep öyle yaptım.

bizimde haftaya carsamba icin gun verdi sezeryan icin, carsamba kontrolumuz var yine erkenede alabilir bende cok heyecanliyim bebegime bakabilecekmiyim sutum yetermi acaba diye herseyi dusunur oldum simdiden.saglikla kavusalimda canim Allah yardim eder elbet
insallah canim cok stres yapiyorum bu son günler. Bende cok heycanliyim sana nasil yapcaklar genel anestezi mi yoksa uyusturcaklar mi

ay canim biraz daha dayan düzelir insallah :( benim arkadasta gecen yil dogum yaptiginda cok cekmisti gögüs uclardan dedigin gibi hep yara oldu ve her türlü krem denedi bi ise yaramadi.. sonra ona biri dedi ki tükürügünü sür diye oda onu denedi ve hemen gögsü düzeldi sende bi dene derim cnm insallah bi isine yarar gecmis olsun bebisinide öpüyom

Canım zaten göğüs yarası sütümüzün tam gelmediğinden ve bebeğin kuru kuru emmesinden oluyor.sürekli sütünle nemlendir.sıcak banyo yap.masaj yap banyoda.gelecektir sütün.bu arada sürekli emzir
Butun gun sol gogsum hic dolmadi nerdeyse eski halini aldi kuculdu. Sol gogsumden de bilac defa emzirdm simdi doymadan birakip aglio. Neden yerine dolmuo acaba

ay canim biraz daha dayan düzelir insallah :KK43: benim arkadasta gecen yil dogum yaptiginda cok cekmisti gögüs uclardan dedigin gibi hep yara oldu ve her türlü krem denedi bi ise yaramadi.. sonra ona biri dedi ki tükürügünü sür diye oda onu denedi ve hemen gögsü düzeldi sende bi dene derim cnm insallah bi isine yarar gecmis olsun bebisinide öpüyom
Canım bence söylediğin çok tehlikeli bir şey. Agizda bir sürü mikrop var bir deikrop kaparsa göğüsleri daha da tehlikeli bu sefer antobiyotik kullanmak zorunda kalır. Bunun tek çaresi zaman.. pompa kullanmak, krem kullanmak, kalkan kullanmak tamamen gecirmese de ara ara
Rahatlatir. Zor bir süreç uykuna dikkat et. Uyumazsan süt azalır. Bol su iç humana still tea var ondan iç. Laktamil falan. Ama en önemlisi bol su.

Canım ilk günler gibi olmaz gögüsler.bebişin emiyor demekki.emzirirken sürekli sütüm çok sütüm çok deyip rahatla.meditasyon yap.inan çok faydası var.ben kuzularda hep öyle yaptım.
Insallh canm baya moral bozklugu ile gecio gunlerim hem agrilat hem kaygilar rahatlamaya calissam iyi olacak

ay canim biraz daha dayan düzelir insallah :KK43: benim arkadasta gecen yil dogum yaptiginda cok cekmisti gögüs uclardan dedigin gibi hep yara oldu ve her türlü krem denedi bi ise yaramadi.. sonra ona biri dedi ki tükürügünü sür diye oda onu denedi ve hemen gögsü düzeldi sende bi dene derim cnm insallah bi isine yarar gecmis olsun bebisinide öpüyom
Onu da deniyim canm insallh ise yarar:(

Kızlar 40 hafta dolduktan sonra kaç gün bekliyor ki doktorlar en fazla? Benim pazartesi doluyor 40 hafta. Doktor hemen sezeryana alacakmış gibi bir his var içimde.

Onu da deniyim canm insallh ise yarar:KK43:
Ben de susam yağının iyi geldiğini duydum ama denemedim dogal olarak :)
Kızlar 40 hafta dolduktan sonra kaç gün bekliyor ki doktorlar en fazla? Benim pazartesi doluyor 40 hafta. Doktor hemen sezeryana alacakmış gibi bir his var içimde.
Bu doktoruna ve bebegin durumuna bağlı. Eger nst sonucun iyiyse ve suyun yeterliyse 42'ye kadar bekleyeni duydum. Dedigim gibi bu tamamen kisiye ve bebege göre degisen bir durum.

Sezaryen sonrası 2. Gun cok guzel gazımı cıkarmış. Buyuk idrar yapabilmiştim. Suan 3. Gun gaz sancısından mahvoldum. Denemediğim şey de kalmadı ama maalesef cıkaramıyorum bir türlüüüüü. O yuzden emzirmekle birlikte uykusuzluk ustune gelince mahvoldum :(((

Back
X