2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Benim de beğendiğim beşiklerden biriydi bu canım. Birkaç mağazada görmüştüm çok güzel duruyordu. Aynı 200 liraydı. Fakat çekmeceleri yoktu o yüzden tercih etmedim çünkü ben oda yapmıyorum bebeğime. Bir de sallanabiliyor mu onu bilmiyorum

geçen ay histeroskopi oldum,ve rahim ağzı yetmezliğ yani servikal yetmezliğim varmış,dondurulmuş tedavisi görüyorum,şimdi içimde korku var transferden sonra hep yatmamı gerekicek,benim durumda olan arkadaşlar varmı ,hangi ilaçları kullandınız,neler yaptınız

Yok yok bu kadar dayandık almam artık şurda istanbulda iki ay daha soğuk olur ondan sonra ısınırda havalar.

Oy 11-12 hafta.baya varmış daha.allah yardımcın olsun.

Öncelikle geçmiş olsun daha önce bir kaybınız varmı bunu kayıp yaşamadan öğrendiyseniz inanın çok şanslısınız bnim iki kaybım var biri 16hftalık diğeri 20haftalık iki kayıptan sonra servikal yetmezliği teşhisi konuldu o günler gitsin bir daha gelmesin çok zor günlerdi..Şuan 24haftalık olduk 12.haftada serklaj oldum ozamandan beri yatıyorum wc ve yemek dışında kalkmıyorum progestan kan ilacı balık yağı magnezyum kullanıyorum.2hafta bir aynı doktora ayda bir araştırma hastanesine gidiyorum.

24. Haftada hala bel, sirt ve kasik agrisi ceken var mi aranizda ?
Ben 25.haftamdayim bir haftadir sirtim ağrıyor ve sol bacagimla kasigimin birlestigi yere hep bir kramp giriyor taa ayak baş parmagima kadar agritiyor geceleri onun agrisiyla uyaniyorum. Nedenini bilmiyorum ama devam ederse doktoruma söyleyeceğim. Ama sırt ve bel ağrısı karnımız buyudugunden onlara yük biniyormus ondan oluyormuş

Kizlar benden size dev hizmet :) kbb doktorundan aldim tarifi. Ayni tarifle gargara da yapilabilirmis. Burun tikanikligi, bogaz yanmasina cozum insallah.
Ben evde kafama gore yapiyordum tuzlu su ama olcusu varmis
Umarim isinize yararl

Eklentiler

• P_20161226_191212.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 115
Aile hekimliğinde yapılan tahliller her zaman doğru sonuç vermiyor maalesef. Kendi doktoruna da görünüp testleri tekrar etmelisin..

Kızlar sizin de karnınız sert mi Benimki çok sert ya özellikle ayaktayken.. Büyüyüp gerildiği için mi böyle , yoksa gaz mı ya da kasılma denilen şey mi anlayamıyorum hiç.. Normaldir inşallah..

merhaba canim ayni sorun bende de vardi ve cogu hamile de oluyor magnezyum almalisin ben sadece birtane aliyordum günde ikiye cikardim cok sükür birdaha o agriyla uyanmadim

Arkadaslar sizin fikirlerinize ihtiyacım var
bugün arkadaşım geldi bana çok güzel bebek kurabiyeleri yapıyor doğuma yakın benim bebisede yapıcaz inş ama ben bunları eve gelenemi dagiticam yoksa hastaneyemi götucem fikriniz nedir hastaneye kısmet doğuma ailem dışında gelen olmaz diye düşünüyorum ailem akrabalarim uzakta benim hastaneye gelen olmaz yani annem abim babam disinda eşimin akrabaları yakın sayılır hastaneye sizce???ayrıca Mevlüt yapıcaz inş ozamani dagitmaliyim

Gözünaydin canım doktorunun içini rahatlatacak şeyler söylemesine ve rahatlamana çok sevindim..
Böbreği de normale döndü, parlaklık zaten bu şartlarda önemsiz, doğduğunda veya sonrasında kasa dönüşüp kayboluyor muş tıbbi bir adı da var hatta ama bizim anlayacağımiz şekliyle kalsiyum birikmesi. :)
Bir sperm bir yumurtadan bir can olduysa Allah onu korur merak etme sen. Duanı et ve için rahat hamileliğin tadını çıkar...

Kurabiyeleri hastanede ikramlik/hediyelik gibi vermek güzel olabilir bana sorarsan.. ama hastaneye gelenimiz az olur diyorsan o zaman arkadasinin jest hakkini mevlut icin kullan tabi. hastanede lohusa serbeti nin yanında renkli renkli durur hem göze hem mideye hitap ederdi gelecekler çok olsa.
Benim çevremde yakın zamanda gittigim mevlutlerde ortada bir ikramlik yoktu. Önden çikolata badem tutuldu (bayramda olduğu gibi)
Et pilav baklava gibi ikramlar oldu dua sonrasinda. Hediye olarak da üstünde isim yazan ufak Yasin , tesbih , havlu , lavanta kesesi gibi şeyler verdiler.

Günaydın hanımlar.iyi bir hafta olur inşallah.kazasız belasız sağlıklı ve çabuk geçen15 tatili saymazsak kaldı 5 haftam yani 25 iş günü.gel tatil gel

Az kaldı #direnuconn

Ben de bugün 3.trimester e girdim panikledim psikolojik olarak , zaman akıyor.. :)) az kaldiii

Hastaneye gelecek azsa mevlütte dağıtabilirsin tabiki.ben kızımın ilk iki yaş doğum günlerinde yapmıştım kurabiye gelen misafirlere vermiştim evden giderlerken.kalanıda iş yerinde arkadaşlarıma dağatmıştım.yalnız daha çok çocuklar seviyor şeker hamurlu şeyleri.kendi adıma pek yemem ben pastada falan ayırırım üstünden iç kısmını yerim pastanın.

Az kaldı #direnuconn

Ben de bugün 3.trimester e girdim panikledim psikolojik olarak , zaman akıyor.. :)) az kaldiii
Aha dedin şu meşhur zor denilen 3. Trimester:)ama gerçekten ben yavaştan ağarlaştığımı hissediyorum.yere oturunca falan zor kalkıyorum.elimden sürekli bişey düşürüyorum ama alamıyorum:)okulda düşen tsbeşirleri çocuklara toplatıyorum onlarda alıştı ben demeden yere koşuyorlar:)11 kilo almışım bugün aç karnına tartıldığımda.maşallahım var.ilkinde 22 kilo almıştım şimdi yine azimliyim valla:)

Eğer aileler dışında kimse gelmeyecekse mevlutte ikram etmek daha mantıklı duruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…