- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 83
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.541
https://www.joker.com.tr/urun/agashi-butterfly-dream-moduler-bebek-besigi-60x120-81440
kızlar bu beşikten alan ya da mağazada gören var mı ?
ben yatağın yanına koymak için bundan mı alsam karar veremedim bebek odasına normal bi takım beğendim hani şu genç odasına dönüşenlerden.. ama yatak odasına yatağımın yanına ne alsam karar veremedim hem biraz ekonomik olsunda istiyorum çünkü odasına baya harcadım bunu 6 ay kullanacak nasipse
aaa bakayım bende aksama, cok sagolAllah sabır versin sana hamileyken daha da büyüyor sıkıntı
Englısh home indirim vardı bende kızıma ordan iki tana battaniye aldım. sizde bakmak isterseniz bilginiz olsun.
Yok yok bu kadar dayandık almam artık şurda istanbulda iki ay daha soğuk olur ondan sonra ısınırda havalar.Evet alma alma okuldan.çunku evde daha zor onun için en azından kreşte oğreniyo sosyalleşiyo enerjisini atıyo evde kalması daha kötü.ilk okula başlasa da yine çoğu çocuk hasta.eskisi gibi değil artık çocuklar yediklerinden içtiklerinden soludukları havadan bizim bi de allerji ilaçlarımız var.okula gide gele bağışıklık kazanacak artık
Oy 11-12 hafta.baya varmış daha.allah yardımcın olsun.Oh ne güzel kıskandım vallaDaha benim 11-12 haftam var
Sen günlük kaydet evde ölçtüğün tansiyonun sonuçlarını, doktora gittiğinde göster ve söyle bakın bu benim evde ölçtüğüm tansiyon sonuçları, benim fobim var hastaneye gelince tansiyonum çıkıyor de.
Öncelikle geçmiş olsun daha önce bir kaybınız varmı bunu kayıp yaşamadan öğrendiyseniz inanın çok şanslısınız bnim iki kaybım var biri 16hftalık diğeri 20haftalık iki kayıptan sonra servikal yetmezliği teşhisi konuldu o günler gitsin bir daha gelmesin çok zor günlerdi..Şuan 24haftalık olduk 12.haftada serklaj oldum ozamandan beri yatıyorum wc ve yemek dışında kalkmıyorum progestan kan ilacı balık yağı magnezyum kullanıyorum.2hafta bir aynı doktora ayda bir araştırma hastanesine gidiyorum.geçen ay histeroskopi oldum,ve rahim ağzı yetmezliğ yani servikal yetmezliğim varmış,dondurulmuş tedavisi görüyorum,şimdi içimde korku var transferden sonra hep yatmamı gerekicek,benim durumda olan arkadaşlar varmı ,hangi ilaçları kullandınız,neler yaptınız
Ben 25.haftamdayim bir haftadir sirtim ağrıyor ve sol bacagimla kasigimin birlestigi yere hep bir kramp giriyor taa ayak baş parmagima kadar agritiyor geceleri onun agrisiyla uyaniyorum. Nedenini bilmiyorum ama devam ederse doktoruma söyleyeceğim. Ama sırt ve bel ağrısı karnımız buyudugunden onlara yük biniyormus ondan oluyormuş24. Haftada hala bel, sirt ve kasik agrisi ceken var mi aranizda ?
Al işte. Yani ne gerek var hamile insanı germeye, korkutmaya. Halbuki basit bir şeymiş. Neyse geçmiş olsun canım önemli bir şey yokmuş. :)
Aile hekimliğinde yapılan tahliller her zaman doğru sonuç vermiyor maalesef. Kendi doktoruna da görünüp testleri tekrar etmelisin..Aile hekimliğine gittim, orada benim takibimi yapan doktor kan ve idrar tahlili yaptı ve kolesterol seviyemin biraz yüksek olduğunu ve yediğim şeylere dikkat etmemı söyledi ben baya endişelendim durumu henüz kendi doktorum la paylaşmadım ama sanki daha önceden gebelik zamanlarında kolesterol gibi kan değerlerinin yüksek olmasının normal kabul edildiğini duymuştum. Aynı durumda olup doktoru bu durumu normal karşılayan var mı acaba
merhaba canim ayni sorun bende de vardi ve cogu hamile de oluyor magnezyum almalisin ben sadece birtane aliyordum günde ikiye cikardim cok sükür birdaha o agriyla uyanmadimBen 25.haftamdayim bir haftadir sirtim ağrıyor ve sol bacagimla kasigimin birlestigi yere hep bir kramp giriyor taa ayak baş parmagima kadar agritiyor geceleri onun agrisiyla uyaniyorum. Nedenini bilmiyorum ama devam ederse doktoruma söyleyeceğim. Ama sırt ve bel ağrısı karnımız buyudugunden onlara yük biniyormus ondan oluyormuş
Kızlar merhaba. doktorumla gorustum. ıkı gundur o kadar cok dua ettimki doktorum ultrasonda baktı tekrar ve bebek idrarını yapmış galiba dedi. çunku bobrekdeki genıslık 6 mm den 4.7 mm e düşmüş. doktorum bunlar sorun sayılmayacak şeyler dedi. çünkü down sendromu olması ıcın en önemli olanlar burun kemiği ense kalınlığı ve kol uzunlugu gibi şeylermiş. eger paranız çoksa fetal dna yaptıra bilirsiniz dedi. ama geliriniz normalse yaptrmaya gerek yok dedi. ben de yaptımamayı karar aldım. çok gerekli olsa doktor mutlaka yaptırın derdi. burda bana teselli veren arkadaşlara da tekrar çok teşekkür ederim.
Arkadaslar sizin fikirlerinize ihtiyacım var
bugün arkadaşım geldi bana çok güzel bebek kurabiyeleri yapıyor doğuma yakın benim bebisede yapıcaz inş ama ben bunları eve gelenemi dagiticam yoksa hastaneyemi götucem fikriniz nedir hastaneye kısmet doğuma ailem dışında gelen olmaz diye düşünüyorum ailem akrabalarim uzakta benim hastaneye gelen olmaz yani annem abim babam disinda eşimin akrabaları yakın sayılır hastaneye sizce???ayrıca Mevlüt yapıcaz inş ozamani dagitmaliyim
Günaydın hanımlar.iyi bir hafta olur inşallah.kazasız belasız sağlıklı ve çabuk geçen15 tatili saymazsak kaldı 5 haftam yani 25 iş günü.gel tatil gel
Hastaneye gelecek azsa mevlütte dağıtabilirsin tabiki.ben kızımın ilk iki yaş doğum günlerinde yapmıştım kurabiye gelen misafirlere vermiştim evden giderlerken.kalanıda iş yerinde arkadaşlarıma dağatmıştım.yalnız daha çok çocuklar seviyor şeker hamurlu şeyleri.kendi adıma pek yemem ben pastada falan ayırırım üstünden iç kısmını yerim pastanın.Arkadaslar sizin fikirlerinize ihtiyacım var
bugün arkadaşım geldi bana çok güzel bebek kurabiyeleri yapıyor doğuma yakın benim bebisede yapıcaz inş ama ben bunları eve gelenemi dagiticam yoksa hastaneyemi götucem fikriniz nedir hastaneye kısmet doğuma ailem dışında gelen olmaz diye düşünüyorum ailem akrabalarim uzakta benim hastaneye gelen olmaz yani annem abim babam disinda eşimin akrabaları yakın sayılır hastaneye sizce???ayrıca Mevlüt yapıcaz inş ozamani dagitmaliyim
Aha dedin şu meşhur zor denilen 3. Trimester:)ama gerçekten ben yavaştan ağarlaştığımı hissediyorum.yere oturunca falan zor kalkıyorum.elimden sürekli bişey düşürüyorum ama alamıyorum:)okulda düşen tsbeşirleri çocuklara toplatıyorum onlarda alıştı ben demeden yere koşuyorlar:)11 kilo almışım bugün aç karnına tartıldığımda.maşallahım var.ilkinde 22 kilo almıştım şimdi yine azimliyim valla:)Az kaldı #direnuconn
Ben de bugün 3.trimester e girdimpanikledim psikolojik olarak , zaman akıyor.. :)) az kaldiii
Eğer aileler dışında kimse gelmeyecekse mevlutte ikram etmek daha mantıklı duruyor :)Arkadaslar sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Teşekür ederim canımEğer aileler dışında kimse gelmeyecekse mevlutte ikram etmek daha mantıklı duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?