- 28 Ocak 2008
- 2.109
- 735
- 323
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #41.041
Çok güzel menü içeriği gerçekten süt artırıcı hadi bakalım yolun açık olsun
Ben günde ancak iki öğün yiyebiliryorum oda kzıım izin verirse sabah o uyuyacaktı ben çay koyacam sıcak caya hasret kaldım valla
Battaniyede sallıyoruz zor uyuduğu zamanlarda iyi oluyor.2 3 gündür kızımın huysuzlukları geri döndü. Ne uyuyor ne duruyor uyutup yatırıyorum 2 dk sonra ağlayarak uyanıyor. Dün gece 11 de koydu eşim kanguruya çıktık dışarı. Belki temiz hava iyi gelir diye düşündük. Kapıdan adım attık uyudu :)) Gezdik 1 saat kadar. Millette bakıp ayy ne küçük diyip durdu. Hakikaten kanguru içinde kayboluyor yavrum :)) Eve geldik açtı gözleri fal taşı gibi zor uyuttumAyak tabanlarım ağrıyor artık yorgunluktan..
Güzel listeymiş. Bayramdan sonra yapabilirsem denerimKızlar diyet listemi açıklıyorum. Bugün ilk günümdu. Fena değildi.
08.00
ılık 1 bardak su. Kuru incir. Tekrar ılık 1 bardak su.
08.30-09.00
Kahvaltı
2 tane haşlanmış yumurta. Üzerine Kimyon ve limon.
6 yeşil zeytin. 2 siyah zeytin.
Bol dere otu ve bol domates salatalık.
2 dilim ekmek. İsirgan otu çayı.
11.00
Rezene çayı
3 hurma
2 ceviz.
13.30
2 kepçe çorba. (Hiç yag olmayacak)
3 köfte/ biftek / balık (ızgarada yada fırında)
Bol yeşillikli salata (1 tatli kaşığı zeytinyagi)
1 dilim ekmek
16.30
1 bardak süt
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
3 tane hurma (minik minik dogranacak)
Tarçın
(İstenirse kakao da atılabilir)
Bunlar ocakta pisecek macun kivaminı alacak.
İsirgan otu çayı
19.00
Etli sebze yemeği (1 kg sebzeyi 200 gr)
Yogurt corek otu ve Kimyon karışımı
(Corek otunu evde ogutecegiz)
1 dilim ekmek
Balık yağı hapı
Rezene çayı
21.30-22.00
1 porsiyon meyve
1 bardak kefir
6 çiğ badem
Yogurt evde mayalanmis ve kaymaksız olacak.
Ekmekler buğday çavdar vs dönüşümlü tüketilebilir
Çorbalara salça baharat serbest
Tuz serbest
Kefir hazır olabilir
Ve ayrıca probiyotik verdi kefire katacagim ben.
İşte böyle kızlar. Bakalım 20 gün sonra kontrol. 4 kilo hedefimiz.
Deneyen olursa yazın mutlaka
Battaniyede sallıyoruz zor uyuduğu zamanlarda iyi oluyor.
Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda sağlığına kavuşsun yavrucak. Cocuk çocuğu tutmuyor olacağı varsa oluyor. Rabbim tüm evlatlarımızı korusun.Henüz 3 aylık olmayan kuzum doğduğundan beri 2. Kere hastalandı.bu sefer nasıl olduysa dış kulak iltihabı oldu ve dün antibiyotik başlattılar.ona üzülürken kulağındaki enfeksiyon gözünede sıçradı bugün.gözünün biri şişti.resmen iltihap akıyor.gözü içinde antibiyotik damla verdiler.ilk kızım iki yaşına kadar iki kere anca hastalanmıştı.bu kız çok narin çıktı.umarım hemen iyileşir.
Bn ayağımda sallıyorum memede uyumazsa:)Benimki sallanmayı hiç sevmiyor :/ Bir bakıma da iyi alışmasın sallanmaya :)
Amin canım teşekkür ederim.Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda sağlığına kavuşsun yavrucak. Cocuk çocuğu tutmuyor olacağı varsa oluyor. Rabbim tüm evlatlarımızı korusun.
Canim benim liste icin teşekkürler ama benim kız yemek yememe izin bile vermiyorKızlar diyet listemi açıklıyorum. Bugün ilk günümdu. Fena değildi.
08.00
ılık 1 bardak su. Kuru incir. Tekrar ılık 1 bardak su.
08.30-09.00
Kahvaltı
2 tane haşlanmış yumurta. Üzerine Kimyon ve limon.
6 yeşil zeytin. 2 siyah zeytin.
Bol dere otu ve bol domates salatalık.
2 dilim ekmek. İsirgan otu çayı.
11.00
Rezene çayı
3 hurma
2 ceviz.
13.30
2 kepçe çorba. (Hiç yag olmayacak)
3 köfte/ biftek / balık (ızgarada yada fırında)
Bol yeşillikli salata (1 tatli kaşığı zeytinyagi)
1 dilim ekmek
16.30
1 bardak süt
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
3 tane hurma (minik minik dogranacak)
Tarçın
(İstenirse kakao da atılabilir)
Bunlar ocakta pisecek macun kivaminı alacak.
İsirgan otu çayı
19.00
Etli sebze yemeği (1 kg sebzeyi 200 gr)
Yogurt corek otu ve Kimyon karışımı
(Corek otunu evde ogutecegiz)
1 dilim ekmek
Balık yağı hapı
Rezene çayı
21.30-22.00
1 porsiyon meyve
1 bardak kefir
6 çiğ badem
Yogurt evde mayalanmis ve kaymaksız olacak.
Ekmekler buğday çavdar vs dönüşümlü tüketilebilir
Çorbalara salça baharat serbest
Tuz serbest
Kefir hazır olabilir
Ve ayrıca probiyotik verdi kefire katacagim ben.
İşte böyle kızlar. Bakalım 20 gün sonra kontrol. 4 kilo hedefimiz.
Deneyen olursa yazın mutlaka
Çok iyi değil canım. İlk 2 ay 1300 aldı. Zaten kilo alimi azalınca ilaç başladı. Eğer kilo alimi iyi olsaydı ilaç baslamatacakti Dr. Senin nasıl kilosu. İyi ise bence verme ilaç yavruma boşyere.Bize de gaviscon verdi bir de şurup bakalım inşallah en kısa zamanda geçer ya, kusmasına rağmen kilo alımı iyi mi senin? Benim bebeğimin kilosu çok iyi ama yine de ilaç verdi bilemedim
İyi bayramlar arkadaşım iyi yolculuklar. Bende eşime birşey anlatırken benim yoldaşlar diye anlatıyorumIyi geceler kızlar yarın memlekette gidiyoruz şimdiden hepinize hayırlı ve güzel bayramlar diliyorum. Sizleri çok seviyorum yol arkadaşlarım nisan anneleri...
İyi bayramlar canım ve iyi yolculuklar. Ailenle doya doya hasret gider inşallah.Affedersiniz ama bütün gün popomum üstüne oturmadım yarına yolculuk var çok çok heyecanlıyım bir sene sonra memlekete gidiyorum hemde kızımla rabbim sağ salim kavuştursun inşAllah hepinize bebişli ilk bayramınızda huzur diliyorum iyi bayramlar şimdiden hepinize
İnşallah canim. Bu listeyi vermeden önce be den 1 haftalık ödev istedi. Hangi gün saat kaçta ne yedim ne içtim. Saat kaçta ne kadar emzirdim. Annem bize ağır yemekler yaptığı için kadın şok oldu. :) ama anneme rağmen 1 haftada 300 gr vermişim :) inşallah tatile kadar veririm. Bir daha ye gitsin sen hamilesin diyenleri dinlemeyecegim hep onların suçu :)Güzel listeymiş. Bayramdan sonra yapabilirsem denerim
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin bir an önce iyileşsin kuzucuk.Henüz 3 aylık olmayan kuzum doğduğundan beri 2. Kere hastalandı.bu sefer nasıl olduysa dış kulak iltihabı oldu ve dün antibiyotik başlattılar.ona üzülürken kulağındaki enfeksiyon gözünede sıçradı bugün.gözünün biri şişti.resmen iltihap akıyor.gözü içinde antibiyotik damla verdiler.ilk kızım iki yaşına kadar iki kere anca hastalanmıştı.bu kız çok narin çıktı.umarım hemen iyileşir.
Canım bende yarından sonra yalnız kalacağım. Eşim ara sıra evde tabi ama annem kadar olamaz. Bakalım nasıl olacak. Eşim gitmesin annen zor olacak diyor. Ben bir yerden başlamam lazım artık diye düşünüyorum :) hayırlısı bakalımCanim benim liste icin teşekkürler ama benim kız yemek yememe izin bile vermiyoranca iki ogun yiyebiliyorum yanımda biri olsa keske
Çok iyi değil canım. İlk 2 ay 1300 aldı. Zaten kilo alimi azalınca ilaç başladı. Eğer kilo alimi iyi olsaydı ilaç baslamatacakti Dr. Senin nasıl kilosu. İyi ise bence verme ilaç yavruma boşyere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?