2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Öyle canım. Benim de annem sağolsun var ama yarın gidiyor. Sonra belki yine gelecek. Eşim izinde bu dönemde. O yüzden şimdilik sıcak içip yiyebiliyorum çok şükür :)

2 öğün çok az değil mj sütün etkilenmiyor mu

Battaniyede sallıyoruz zor uyuduğu zamanlarda iyi oluyor.

Güzel listeymiş. Bayramdan sonra yapabilirsem denerim

Kızlar bebişimin ağzında pamukçuk olmuş sanırım iştahsızlığı bu yüzden kendi doktoru anlamadı tesadüfen aile hekimi gördü çok şükür ya günlerdir yıkılmıştım az yiyo diye ağzınada baktım ama 1 küçük nokta beyazlık vardı anlamadım

Henüz 3 aylık olmayan kuzum doğduğundan beri 2. Kere hastalandı.bu sefer nasıl olduysa dış kulak iltihabı oldu ve dün antibiyotik başlattılar.ona üzülürken kulağındaki enfeksiyon gözünede sıçradı bugün.gözünün biri şişti.resmen iltihap akıyor.gözü içinde antibiyotik damla verdiler.ilk kızım iki yaşına kadar iki kere anca hastalanmıştı.bu kız çok narin çıktı.umarım hemen iyileşir.

Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda sağlığına kavuşsun yavrucak. Cocuk çocuğu tutmuyor olacağı varsa oluyor. Rabbim tüm evlatlarımızı korusun.

Canim benim liste icin teşekkürler ama benim kız yemek yememe izin bile vermiyor anca iki ogun yiyebiliyorum yanımda biri olsa keske

Bize de gaviscon verdi bir de şurup bakalım inşallah en kısa zamanda geçer ya, kusmasına rağmen kilo alımı iyi mi senin? Benim bebeğimin kilosu çok iyi ama yine de ilaç verdi bilemedim
Çok iyi değil canım. İlk 2 ay 1300 aldı. Zaten kilo alimi azalınca ilaç başladı. Eğer kilo alimi iyi olsaydı ilaç baslamatacakti Dr. Senin nasıl kilosu. İyi ise bence verme ilaç yavruma boşyere.

İyi bayramlar canım ve iyi yolculuklar. Ailenle doya doya hasret gider inşallah.

Güzel listeymiş. Bayramdan sonra yapabilirsem denerim
İnşallah canim. Bu listeyi vermeden önce be den 1 haftalık ödev istedi. Hangi gün saat kaçta ne yedim ne içtim. Saat kaçta ne kadar emzirdim. Annem bize ağır yemekler yaptığı için kadın şok oldu. :) ama anneme rağmen 1 haftada 300 gr vermişim :) inşallah tatile kadar veririm. Bir daha ye gitsin sen hamilesin diyenleri dinlemeyecegim hep onların suçu :)

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin bir an önce iyileşsin kuzucuk.

Canim benim liste icin teşekkürler ama benim kız yemek yememe izin bile vermiyor anca iki ogun yiyebiliyorum yanımda biri olsa keske
Canım bende yarından sonra yalnız kalacağım. Eşim ara sıra evde tabi ama annem kadar olamaz. Bakalım nasıl olacak. Eşim gitmesin annen zor olacak diyor. Ben bir yerden başlamam lazım artık diye düşünüyorum :) hayırlısı bakalım

Çok iyi değil canım. İlk 2 ay 1300 aldı. Zaten kilo alimi azalınca ilaç başladı. Eğer kilo alimi iyi olsaydı ilaç baslamatacakti Dr. Senin nasıl kilosu. İyi ise bence verme ilaç yavruma boşyere.

Ya benim bebeğim 56 günlük 6 kilo oldu. Kilosu gayet güzel ama ne yapsam bilemedim kafam karıştı reflü de çok zorluyor yavrumu

Kızlar süt arttırmak için ben sizin yazdıklarınız da dahil herşeyi denedim ama en çok bana tahin helvası süt yaptı. Yiyormusunuz bilmiyorum paylaşayım dedim. Bir de gece yatmadan önce mutlaka rezene içiyorum başucu içeceğim gibi bir de tabi çok sık emzirmek, nekadar emerse okadar süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…